horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 sakın o rejim düşmanı şeriat yanlısı bi terörist olmasın!!![signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ben kucukken 5 yasındaydım[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: DoGMeaT, 19 Eylül 2004 21:51 tarihinde demiş ki: illa kawga hiaktyesimi olcak 3-4 hafta fln oldu,prawlaerdaydım içtik fln canım sıkkın,canım çoook sıkkın,üsütne canım olmune sıkkın,aile kawgaları,karı kız oalyları,eski sefgilnini hayatından çıkamaması fln üstüste sonçta kfam çok kötü o aralar,hala kotıde o zamn dahada kötüydü ilşte otobüs bekliom bi amcam bna evladım otursana başım döndü fln dedi bişi demedim bnu bana ters ters bakıo bende baktım ters ters sonra otobüs geldi buna cantamla caaat carptım yanlşıla suratında patladı canta,yarım saat azar,özür diledim,bindim... otobüste böle etrafı sinirle izlim çünkü o amcam hala nerde bu gençliik ğeeeeh fln diyodu kalkıp dalasım geldi durağıma geldim,farketmemeişim acleyle kaltım yalpalayarak kapıya gittm ama kapıda başka bir amcam vardı tamamen beyaz giynmiş,ak sakallı,mavi gözlü,baya yaşlı,bi amcam var tuttu kolumdan hafifce "acele etme evladım,ne gerği var,yavaş evladım,merak etme" fln dedi terşekkür ettim,sonra kapı acıldı gle baklaım dedi nidirdi beni otobüsten tuttu kolumdan inince yine "evladım hiç acele etme merak etme evladım" dedi o an elini opecektim gözlerim doldu ama teşekkür edip uzaklaştım hoş ibşiydi kafam o strese rağmen bi 5-6 saat cillop gibi oldu o olayla... bu ne ya ak sakallı dede mi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: tamirci, 19 Eylül 2004 21:44 tarihinde demiş ki: chip manyakmıs ya :) bizim amca oğlu kayarken parketmiş kamyona çarpmıştı eleman hastenelik oldu :) kamyon mu kuzen mi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Ya hadi hikayelerinizi anlatın diyerek de olmazki bi konu olur onun uzeıne anlatır mıllet basından gecerleri[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Ben ve 3 arkadaşım (murat, gurkan, efe) bara gidecez ama ben hiç gitmek istemiyorum. Neyse zar zor götürdüler beni zaten canım sıkkın hiç eylenmiyorum. Murat zıpırlığı tutup bir hatuna asılmaya çalışıyor. Baya bir takıldı biz dalga geçiyoruz falan. Murat biraz abarttı ve kızda ona tokat attı. Gereksiz bir tokattı murat bir şey demeden yanımıza döndü ama sinir küpü. Konuşmaya aşladı o sinirle sonra 1.5 porsiyon insan boyun (ben o zamanlar 1 sayılıyorum). Badici biri geldi muratla muhabbete girdi bak şimdi şöyle yapacan falan. Bunlar konuşuyor. Biz muhabbete daldık bir baktım muratla adam dışarı çıkıyor. Kıllandım bende çıktım bizim badici bunu dövmeey başladı ben heem efeye gurkana söyledim hemen dışarı çıktık. Kavga baya büyüdü falan biz dövdük adamı sonra öğrendikki muratın hatun abisiymiş onu tek başına dışarı çıkartıp dövecekmiş...Biz baya dövdük adamı ama muratta baya dayak yedi sonra azı burnu morammış bir şekilde eve döndük hatırladıkça güleriz eheheh. -Murat badici abi hatırlıyormusun -Sus be bu hatunun abisi yok işi sağlama aldım -Babası neciymiş -Boksör tövebeee (hepimiz)ehehehe[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Bisikletle bizim ölüm yokuşu adı verilen dimdik yokuşumuzdan aşağıya sallanıyordum (dik derken dik hakikaten. arabalar çıakrken bangır bangır bağırıyor) 2 bisikletli arkadaş daha var. Canım sıkıldı iki pedal atayım dedim. Eh biraz fazla hızlandım. Yokuşun sonunda ana yol var. Araba kaynar genelde. O saatlerde kısmen boş olur. Son hız inerken araba çıkar korkusuna frenlere bastım. Hız kaybetmediğim gibi birde "çat" sesi geldi fren tellerinden. İki arabanın arasından mucize eseri sıyrılıp yolun karşısındaki apartmanın bahçesindeki çitlere çarpışımı çok iyi hatırlıyorum. O sırada kopan çığlıkları da tabi. Apartmanın birinci katındaki balkonda açtım gözümü. Balkonda iki kız yere minder döşemişler. Üzerinde oturup sohbet ederlerken davetsiz misafir olarak aralarına inmişim ama ben hatırlamıyorum :) Orada açtıydım gözümü. Aynı olaydan 4 hafta sonra gene gittik aynı yokuşa. Bu defa temkinliyim. Fazla pedal basmayacam. Yokuşun ortalarında ayağa kalkıp bir pedal atayım dedim. Ayağa kalktım ve pedala asıldım. Zincir attı. Yokuşun aşağısından topladılar beni. Ama Allah koruyor varya. O olaylar sırasında bir araba geçse dümdüz olurdum valla. Haa 3 ay kadar yattım zincir atmasından sonra. Sonraki yaz ise bisiklete sadece iki kere bindim. Son binişimde gene ayaktayken zincir attı. Bir sürü kızın önünde çimlerin üzerine uçtum. O zamandan beri bisiklete binmeye korkuyorum. 3 yıldır bisiklete binmedim. Babam tamir ettirdğine garanti veriyor ve hatta önümde biniyor ama cık. Motor alacam kendime. Onların zinciri atmıyor.[signature][hline][ quote ]einsof_totor23, 20 Eylül 2004 00:53 tarihinde sivilcelerden kurtulmak konusunda demiş ki: millet söyler inanmayız daha doğrusu inanmak istemeyiz,belki de saçma gelir.Ama bu benim için kesin geçerli çok denedim çünkü belki senin içinde çözüm olur.oda şu; UFAKLIKLA VEDALAŞ!!! :-( [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 geçmiş olsun solufain merak ettiğim, balkondaki kızlarla muhabbet edebildin mi hiç =) ingiliz hasta ayağında tanışsaydın hehe[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bizimde öyle bi yokuşumuz vardı yazlıkta aşırı dikti ama o ve çok uzundu allahtan araba geçmezdi yokuş bir düzlüğe çıkardı sonra aynen devam ederdi yaklaşık 500 metre oraya inen çıkamazdı bisikletle yorgunluktan geberirdi ehe çukur işte bidefaben tam gaz iniyorum düzlüğe geldim frenlere basmadım ama aşırı hızlıyım sağda bakkalar falan var orada mermer bi arazi var oraya tam gaz girmek istedim işte mermer arazi ile normal yolun arasından bi kaldırım var kaldırımın üstündede palmiyeler var sadece 1 geçiş yeri var 1 metrelik tam gaz döndüm 1 metrelik yerden bi geçicem allah öküzün birisi kasa koymuş gözümün önünden film şeridi geçti ama blurdu birisi lensin ayarını bozmuş ehe neyse işte tüm hızla kaldırıma girdi tekerler bende palmiyeye girdim elim delik deşik oldu bütün çentikler ve yarıklar oldu sakat kalıcam sinire geldi falan diye tırstım baya[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Ben de bisikletle ilgili bir anımı aktarmak istiyorum Yaş 8 mi 9 muydu neydi, çat pat sürüyoruz bisikleti yazlığın orada bahçeler falan var. Bir ara farketmedim çıkmaz sokağa mı ne girmişim, ilerlemeye devam falan derken aa yol bitiyor ileride, yolun bittiği yerde de gül bahçesi varmış. Dedim ben yavaşlayıp sağdan döner giderim. Neyse gittikçe yaklaşıyorum bahçeye gidonu sağa doğru kıracağım yere ağarlığımı sağa doru vermeye yeltendim motorsikletçiler gibi :) E tabi dönemedim ve tam hızla hafif rampadan uçup güllerin arasına uçtum. Allahtan suratımı kapatmıştım havadayken ellerimle. Annemler 50 den fazla diken çıkarmıştı üstümden hiç unutmam :)[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bence bu konunun yeri karalama defteri olarak daha uygun ama neyse[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: mexinth, 20 Eylül 2004 01:52 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun solufain merak ettiğim, balkondaki kızlarla muhabbet edebildin mi hiç =) ingiliz hasta ayağında tanışsaydın hehe Eh o an pek tanışacak durumda değildim. Sonradan aynı okulda okuduk zaten. Arada muhabbet ediyorduk :)[signature][hline]einsof_totor23, 20 Eylül 2004 00:53 tarihinde sivilcelerden kurtulmak konusunda demiş ki: millet söyler inanmayız daha doğrusu inanmak istemeyiz,belki de saçma gelir.Ama bu benim için kesin geçerli çok denedim çünkü belki senin içinde çözüm olur.oda şu; UFAKLIKLA VEDALAŞ!!! :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Bir gün arkadaşlarda toplandık 7-8 kişi oturuyoruz, güzel muhabbet dönüyor falan. Neyse birinin aklına orman yapmak geldi birini attık yere herkes üstüne hopluyor. Ben de "maksat eşeklik" koltuğa çıktım hemen arkamdan bir arkadaş atlıyacak. Şöyle bayağı bir yüksekten bıraktım kendimi. O sırada yatan bir arkadaş doğrulmaya çalıştı ve benim göğsüm arkadaşın kıçıyla çarpıştı. Tabii arkadaki arkadaşı unutmuşuz; eleman da tam ardımdan uçuyor arkadan geçirdi bana. Benim göğsüm adamın kıçıyla bütünleşti bir anda ve kırt diye ses duydum doğrulmaya çalıştım falan, baktım nefes alırken canım çok yanıyor. Gittik film çektirdik kaburgada 3 tane çatlak çıktı :)[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 oha, kötü olmuştur! biz de oynarken arkadaş en üstten kayıp altta kalan benim suratıma düşmüştü (poposu geldi kafama yani). burnum çatladı sandım. zaten burnumda ben vardı, ona garip bişiler oldu acıdı, içinden özsuyu fln çıktı.. :)[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kincal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Bisiklet anılarını görünce ben de yazayım dedim. 13-14 yaşlarında çok sevdiğim 2 arkadaşımla birlikte her boku yapardık,saçmalardık.5 metre yüksekliğinde,aralarında 2.5-3 metre olan konteynırların üzerinden atlar,bisikletlerle arabaların üstlerine sürer kısacası ölmek için ne kadar gereksiz şey varsa yapardık (bunalım vs değil sadece eğlence amaçlı :)).Neyse bir gün biz bu 2 arkadaşla birlikte bi bisiklete bindin tek bisiklet üzerinde 3 kişi. Bahçeşehiri bilenler varsa aranızda,su döken kızların orada,gölete doğru giden bir yokuş var.Ordan kaptırdık,bir de az hayvan değiliz arkadaşa bağırıoruz pedal çevir olm çok yavaşız diye.Arabalarla kapışıoruz vs.Hızlanmışız atmıyorum en az 40-45 km/s ile seyrederken,önde oturan bendenizin ayağı cantlara girdi.Bütün cantlar parçalandıktan sonra (benim ayağımda hamur kıvamında) biz yere düştük.Diğer iki kişi benim üzerimde hiç pozisyon bozmadan 10 metre kadar sürüklendik,yanımızdan arabalar geçio,acı fren sesleri aman aman. Durmamızla,kopmamız bir oldu,acı çekioruz ama bi yanda dalga geçioruz."Olm ambulans çağırın haha vs."Bi baktık benim bacaklara 2 dizden aşağısı kandan gözükmüo.Dedik hasktir ama hala gülüoruz. Sonra hastaneydi,pasumandı 3 ayım yatakta geçmişti.Peh peh peh. Bu da böyle bir anı işte.[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 sitede hırsız polis oynuyoduk bende zemin katın balkona saklandım sora baktyım beni görücekler atladım balkonun yan tarafından ama merdivenlerin üstüne atlamışım hehe. bi basamak farkla iki ayaamı bastım ve bileğim burkuldu falan. acıyla kıvrandım sora eve gıttım sora yıne dısarı cıktım falan 1 hafta gectı en sonunda araba fuarı gezıyoduk babamla fecı acımaya basladı ayaam, gıttık doktora sol topuk kırılmış sağ ayağın da bişileri kopmuş.. 6 hafta alcı..Ben daha kırıl olduğunu bilmeden ayakkabı almıstım:P Yarısı gectı sora okul basladı ılk bı hafta gıtmedım sonra gıttım okula ağladım gitmemek için 2 hafta daha yattım hahahaha!.[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 aklıma geldi; istiklade gs lisesi önünde arkadaşımı bekliodum. bi adasm geldi adam:boş durma natural:nasıl? a:boş durmaa!! n:birisini bekliorum şu anda a:boş durma anla işte,boş durma işte boş durma kızların ..... yala. DUMUR[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Uyuma alışkanlığım hakkında ; Sabah okul için kalktım, baktım kar yağıyo, aha dedim gitmiyim.O dönemki kız arkadaşımı arayıp "Hadi 1 gibi kadıköye gel buluşalım." dedim olur dedi. Saati 11'e kurup yattım, saat 7:30 falan. Kalktım, alarm çalıyor, allah allah dedim bir terslik var ama nedir?Hava kararmış, telefona baktım. 346343923 cevapsız arama. 24 mesaj. 346343922 yeni numara (Kız arkadaş) 1 yeni numara (okuldan arkadaş) Mesajlar ; - Ben yola çıktım. - Otobüsteyim ordayım 20 dakkaya. - Vapurda mısın ? - Neden cevap vermiyorsun? - höder hödö heösh - heöhahr - herhahr - bık bık bık bık - yeter ama işte hödö hödö - AYAKLARIM DONDU BELDEN AŞAĞIMI HISSETMIYORUM SENDEN NEFRET EDIYORUM. "Resmen boku yedik şimdi." dedim, ICQ'ya girdim, ordanda saldırmış ehehe. Dedim uyuya kaldım pardon, bık bık yedim bi araba daha. Neyse, toprağı bol olsun, iyi ki ayrılmışım, kanser gibiydi. Şimdi hatırlayınca komik geliyo, ehehe çok seviyorum bu anımı =). [signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 20 Eylül 2004 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ortaköy şino'da oturuyoruz, saat 01-02 civarları. Oranın meşhur delisi Sarı geldi. - SOSYAL NEDIR ULAN![signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Gecenin bi vakti ilkokul önünde gezniyoruz. Yanımızda bir Isuzu kamyon durdu. İçinde iki kıro tipli eleman. Biri camı açtı bize seslendi. Kafayı çevirip baktık. Elaman bağrıa bağıra "Buranın okul nerede bilyonuuzmu??" şeklinde bir soru sordu. Bizde anlamadık arkamızda duran okula baktık. Adam durdu gene bağırdı "Okul nerede diyom okul" Saat gecenin ikisi kafalar iyi zaten bizde. Gene anlamadık. Gece gece napacakalr okulu diye bakıyoruz heriflere. Yandaki binada adamın biri camdan çıkıp bağırdı "Keraneyi soruyorlar keraneyi. Beyler siz çok uzağa geldiniz. Çarşıya gidin orada tekrar sorun" dedi. Adamlar kafa saladı bastı gitti. Camdaki herifte içeri girdi. Biz hala "Nooldu yaa?" modlarında dikilirken camdan bağıran adamın bir alt katından bir kadın çıktı. Bize baktı ve "Tüüü terbiyesizler sizi. Hadi ..... gidin." diye bağırdı ve aynen içeri girdi. Aynı gece yarım saat sonra biz olayı yeni anlamış gülerken bir adam geçti yanımızdan. Sonradan durup bize seslendi. Biz durduk adam yanımıza geldi. Baya utana sıkıla "Yaa hapisten yeni çıktım. Karnım acayip aç. Bana yiyecek bir şeyler alabilir misiniz?" dedi. Bizde uyumak üzereyeiz ama. "Ben para versem olmaz mı? Biza eve gidiyorduk da." dedim ben. Cüzdandan parayı çıkarırken arkadaş bir şey sordu. Bir baktım tırıs tırıs uzaklaşıyor. Bende adama 2 milyon verdim ve iyi akşamalr diyerek uzaklaştım. arkadaş yüzü sapsarı merdivenlere dayanmış dikilyor. "Ne oldu yaa? Neden gittin?" dedim adama. "Abi sen para çıakrırken neden hapse girdiğini sordum da." Ben analamdan bakınca "Adam çok rahat bir şekilde cinayet dedi oğlum" dedi. Bende anında "Ulan bilseydim beş milyon verirdim" dedim. Daha fazla enteresan insanla karşılaşmadan evlere kaçtık[signature][hline]einsof_totor23, 20 Eylül 2004 00:53 tarihinde sivilcelerden kurtulmak konusunda demiş ki: millet söyler inanmayız daha doğrusu inanmak istemeyiz,belki de saçma gelir.Ama bu benim için kesin geçerli çok denedim çünkü belki senin içinde çözüm olur.oda şu; UFAKLIKLA VEDALAŞ!!! :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
missu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 dogdum ; yasiyorum ;olucem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 lol ahahah animasyon gibi pencerelerden girp çıkıyo:P[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: missu, 20 Eylül 2004 23:37 tarihinde demiş ki: dogdum ; yasiyorum ;olucem. Hadi beah ... :-p[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 şu ana kadr yazlın şeylerin çocunu beendim hadi yazın dvam ama ilginç şeyler olsun lğtfen bisikeltle gidom düştüm yada yürüodum arklarla adamalr gedldi paramı aldı türü şeyler deelde biraz daha ilginç şeyler beklişorum...[signature][hline]friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bu yüzü gördüm ve hayatım deği$ti :D[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar