Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sezercik gene gözaltına alınmış


mani

Öne çıkan mesajlar

ahahaha ulan bu adam birkaç sene evvel şehir içinde otomatik silahlarla polisle çatışmaya girmişti. ne ara saldılar. ulan ne biçim hukuk sistemimiz var.

said:
Türk sinemasında “Sezercik” rolüyle tanınan Sezer İnanoğlu ile Nijerya uyruklu 6 kişi, uyuşturucu kullanmak ve temin etmek suçlamasıyla gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Nijerya uyruklu 6 kişi ile gözaltına alınan İnanoğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine sevk edildi.

Adliyeye götürülürken basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan İnanoğlu, 2007 yılında da aynı suçlamayla gözaltına alınmıştı.


http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18163525.asp?gid=381

http://medya.zaman.com.tr/2007/01/31/sezer-sezercik.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ilginc degil hic, yesilcam klasigi bunlar.

Turk filmleri cekilmeye baslandiginda hepsi artis olursunuz diye alinip oyatilmis, artis olsa da olmasa da para alamamiz, aldiysa da cogu olene kadar ayni parayi alacagini varsayip catir catir yemis.

Sonuc olarak bir zamanlarin unlusu olan fakir insanlar olarak kalmislar. Kimisi bazi hababam sinifi oyunculari gibi copluklerde surunerek vefat etmis ya da yasiyor, kimisi de boyle islere bulasmis bir sekilde yasadigini varsayiyor.

Arada isini gucunu kurmus olanlarda var ama onlar epeyce azinlikta sanirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

har vurup harman savuran tipler abi o çoğu. hepsi zamanında iyi paralar almış dönemine göre. ama tabi herşey böyle devam eder diye kenara köşeye 3-5 kuruş koymamışlar yanlış yatırım yapmışlar, çar çur etmişler vs. yoksa o dönemde oyunculuk yapmış ama daha sonra oyunculuğu bırakıp başka işlerde başarılı olanlar var yok değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...