Meov Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Evet böylede açıklayıcı birbaşlığım var, turkcell böyle bir uygulama yapmış gençler, istedim ki hem bana yardımınız dokunsun hemde herkesin herkese işte =) Tıklayıp sayfayı beğeniyorsunuz üye oluyorsunuz herneyse işte arkadaşlarınızı davet edip puan kazanıyorsunuz ve bunlar hediye çekine ya da hediyelere dönüşüyor. Benim referral linkim: tık =) buda ana link direk böyle sap sap faydasız faydasız girmek isterseniz. do not tık /summon Mayhem /set acounttype GM /revive Mayhem
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 lan 10 lira mı ne ya paket zaten niye yoruyosun insanları
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Sadece inter paketi değilki, ayrıca ilgilenen olursa diye yazdım fistan döverim seni, hunharca vurarım! DnRdan 25lik hediye çeki var mudodan 100liralık var ipad var psp var bilmemne var. öyle yani.
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Meov said: buda ana link direk böyle sap sap faydasız faydasız girmek isterseniz. do not tık Postta şunu barındırdığın için büyük sempati duyarak, hiç işim olmadığı halde faydalıya girdim. Bilgine, ilerideki postlarda kullanırsın bu veriyi :p edik: Bilgilerime erişim isteyince vazgeçtim lan :/ Senin suçun değil ama, diğer konudaki feedback geçerli yani.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Fistan said: lan 10 lira mı ne ya paket zaten niye yoruyosun insanları FB paketi 3 TL
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Baggio said: Meov said: buda ana link direk böyle sap sap faydasız faydasız girmek isterseniz. do not tık Postta şunu barındırdığın için büyük sempati duyarak, hiç işim olmadığı halde faydalıya girdim. Bilgine, ilerideki postlarda kullanırsın bu veriyi :p edik: Bilgilerime erişim isteyince vazgeçtim lan :/ Senin suçun değil ama, diğer konudaki feedback geçerli yani. Siz yokken ben vardım çok severim patiyide insancıklarınıda =) Dedim ayıp olmasın =) Yönetime sesleniyorum banlediniz 5 accountumu bıkmadım aranızdayım heheyt!
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 http://apps.facebook.com/gnctrkcllgetirgotur/?r=NjY1NTQyMjM2 gençler bana da tıklayın mhmmmhmmmmmm
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Meov said: Yönetime sesleniyorum banlediniz 5 accountumu bıkmadım aranızdayım heheyt! seninki düpedüz yüzsüzlükmüş ya..
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 25tl d&r kupona gidiyodum tam bitmiş aaaakikik, neyse mcroyal aldım bari :(
Öne çıkan mesajlar