Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Önce Trine, sonra Braid bu türe iyice bağladı beni. Bir konusu oldun, konuşalım dedim. Bu ikisinde sonra hangi oyunu almamı önerirsiniz? Super Meat Boy çok telaşlı gelmişti ama tekrar bir deneyeyim diyorum. Başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Gerge sonic serilerinin son oyunu vardı platform olarak,çok tatlıydı onlara bak yalnız biraz eski olabilir. Nintendo da oynanan mario gibi falan platform oyunlarına hasretim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 NDS'de hep oynardın zaten de PC'ye çok daha iyi şeyler çıkmış sanırım iki oyundan gördüğüm üzere. Sonic de alırım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Oynamadiysan puzzle quest 1 . Q2'yi hic oynama cok kotu. Degisiklik yapicaz diye icine etmisler oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 yeri gelmisken bende puzzle oyun onerileri aliyim, hazir indirimler varken steamden kaparim belki bisiler. illa puzzle ve platform'un bir arada olmasina gerek yok, pure puzzle olsa da olur ama oyun kaliteli, guzel olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Ya peki pc de bu mario ve sonic türevi 3 boyutlu platform tarzı bi oyun var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Crash Bandicoot var mı PC'de? Ya da benzeri bir oyun cıktı mı son zamanlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Puzzle olarak Braid zor, Trine kolay. Bu ikisinin arası bir şey varsa deyin, onu alayım. Puzzle Quest DS'de oynamıştım. Mario ve Sonic de oynadım hep DS'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 spacechem'e bir bakıver puzzle istiyosan http://www.youtube.com/watch?v=RjYOYtd298o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 company of myself var platform oyunumsu flash kısa bişey ama oyna kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Braid'i bitirdim şimdi. Abiiiii! Allak bullak etti. Bu türden bu nasıl: http://store.steampowered.com/app/35130/ Oynanılası ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 puzzle degil ki o, ufak puzzle ogeleri var ama zorlayacak cinsten degil. ama co-op oynamasi asiri zevkli bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar