sagopa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Bilmiyorum yasakmı ama acaba bu şarkının tablarını nerden bulabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 niye yasak olsun ki? ama bulabileceğini hiç sanmıyorum. kendin çıkar kulağın gelişir gibi yorumlara açık ol, birileri yazar büyük ihtimalle. :p[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sagopa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 eheh hiç istek görmedimde bu bölümde o yüzden çekinerek sordum böyle .. Hımm aslında kendim çıkarmayı denedim ama 3-4 nota oluyo 5. oturmuyo makama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Valla fülütle çok pis çalıyorum ama gitarda nasıl çalınır hiç denemedim :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Yan Flüt'le bi ara döktürüyordum. Hey gidi günler ya.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Akorlarını yazayım mı zaten arpej gidiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 hey .... yo yo yo[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sagopa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mino yazarsan çok mutlu olurum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Flütlü kısım (4 4 lük) Em, D, Bm, C, Am, B, Em, B, (x2) Bana bir masal anlat kısmı Em, C, Am, C, Am, B, Em, B (x2) Anlatırken tut elimi kısmı G, D, Am, C, G, B, C, D (x2) Re majör tekrarından sonra tekrar flütlü kısma dönüp bitiriyorsun Umarım bir işe yaramıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sagopa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Defterime kaydettim çok sağol akorları öğrenince yarayacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar