Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

dreagloth said:

Baştan beri takip ediyorum da başlığı, en başta atarlanan, rage e giren, saçmalayan fenerli arkadaşların, son sayfalara doğru çark etmesi, hatta ortadan kaybolmalarını görmek çok zevkli.

+1 :D:D:D

Dışardada dün coşan rererö diye konuşan fenerlilerin bugün hepsi çok sessiz benimde dikkatimi çekti o :D
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bi Fenerli olarak senelerdir şikecisiniz hilecisiniz laflarını yiyorum, Aziz Yıldırım'ın tavırları da milletin bu hareketini destekler nitelikte oluşu milleti hepten azdırdı hep. İlk başlarda sevsem de sonradan biz taraftarları bu duruma soktuğu için soğumaya başladım adamdan.

Şu anda da bizi bu duruma soktuğu için destek vermiyorum, fakat başka bi bakış açısından bakıp "olm adam takımının sonuna kadar, hileye başvuracak kadar arkasında durdu" diyerek destek verenler de var. Aziz Yıldırım'ı destekleyen kesimin ben diyim %80'i siz diyin %70'i Aziz Yıldırım'dan çok, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye olan sevgisi ve onun için yaptığı iyi işlerin hatrına destekliyodur.

Türkiye gibi bi ülkede, futbol gibi bi sektörde şikeye, hileye başvurulmaması gibi bi şey mümkün değil. Büyük, küçük her takım illa ki bi noktada şike yapmış veya teşebbüs etmiştir. Fakat Aziz Yıldırım'ın tavrı tüm diğer takım taraftarlarının dikkatini Fenerbahçe üzerinde topladı ve hep leyhimizeymiş gibi olan hakem hataları vs. de bunun tuzu biberi oldu. Adı çıktı takımın. Haklı da olsak, haksız da olsak, şikeciydik artık.

Şikeye karşı savaş açılacaksa ilk olarak en bariz kişiden başlancaktı, o da dolayısıyla Aziz Yıldırım oldu. Gönül ister ki bu olaylar zincirleme devam etsin, kazınacaksa tüm şike sahalardan kazınsın, ama bana kalırsa Fenerbahçe yalnızca günah keçisi ilan edilmekle kalacak, arkası gelmicek bu şike oalylarının. Hazır şu anki tavır "zaten tek ve en bariz şikeci Fener'dir" şeklinde olduğu için, gelecekte Fenerbahçe hariç hiçbi takımın yöneticileri veya üyelerinin şike yüzünden içeri alınmamasının temeli de atılmış vaziyette böylece.
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Türkiye gibi bi ülkede, futbol gibi bi sektörde şikeye, hileye başvurulmaması gibi bi şey mümkün değil. Büyük, küçük her takım illa ki bi noktada şike yapmış veya teşebbüs etmiştir.

Adam kafasında legalleştirmiş şikeyi çok iyi ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

Legalleştirme ya da meşrulaştırma falan yok aslında ama yapcak bi şey yok, insanlar artık Fener = şike, Fenerlinin dedikleri = yan çizme/şikeye destek/bilmemne gözüyle bakmaya başlamış olaya.
En azından kendi adıma konuşayım, hiçbi zaman fazla fanatik olmadım ve şu anda da inceldiği yerden kopsun, atılalım 2. lige, bilmemkaç puan geriden başlatılalım modundayım. Ama dışlanmışız bi kere sdf
Sosyal ağlarda paylaş

olm şimdi sivasspor başkanını yakından tanıyan biri olarak,fenerbahçe=sivasspor tamamen,yani fenerbahçenin yaptığı babalıkları sivas başkanı karşılıksız bırakmadı işte,son maçta sivasa gelen varmıydı bilmiyorum ama,bağdat caddesinden beterdi sivas caddeleri,maç biter bitmez,gidip gs bayrağı yakmışlığım var olm :D (şimdi yanlış anlaşılır) sdsdsdsdd
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Savcı Berk’in hazırladığı dosyada, İstanbul Büyükşehir Belediyesi futbolcularından İbrahim Akın’ın, takımının Fenerbahçe ile oynadığı Süper Lig maçında gollük pozisyonda topu kale yerine dışarı atması delil olarak yer aldı.

bu ne peki şimdi? boyle bişey olamaz ama işte.

http://gundem.milliyet.com.tr/akin-in-sutu-delil-oldu/gundem/gundemdetay/05.07.2011/1410300/default.htm
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Ayrıca olur da bu olaydan bi şekilde paçasını kurtarıp "aklanırsa" istifa etsin gitsin bu takımın başından Aziz Yıldırım, onun yaptıkları yüzünden biz zan altında kalıyoruz.

yalnız şu belgelerden sonra aklanma ihtimali yok. dolayısıyle 6 yıldan 12 yıla hapis yatar. yanındakiler de yatacak 3-4 yıl.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...