Grast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Rewendor said: Grast said: öyle bir hakkı olmaz. mahkeme sonucu önemsiz çünkü federasyon için. "biz suçlu bulduk mahkeme bizi ilgilendirmez" diyebilir. Aynı şekilde herhangi bir şekilde bunu mahkemeye taşıyamaz (federasyonla kulüpler arası anlaşmadan dolayı), kısacası federasyon ne derse o olur, isterse sonradan kararını değiştirebilir şampiyonluğu da geri iade edebilir falan ama zararlarla ilgili bir yaptırım hukuki açıdan olmaz. Ama hukuk dışında "mahkemeyle çelişen karar verdi hakkımızı yedi" diye olay çıkarır fener, mahkemeyle değil baskıyla yani tepki göstererek karşılık verir. federasyon çok ciddi darbe alır kelleler gider kavga gürültü kopar falan filan. Federasyonun çekimser kalmasındaki sebep de bu zaten.Bir saniye bir saniye ? Yukarıda açıklamış olmama ramen hala aynı şeyi söylüyorsun. Bu kulupler arası anlaşma nerede pardon ? bu denli dünya hukuğuna aykırı bir madde Türk hukuğuna aykırı bir madde Ülkenin Futbol Federasyonunda nasıl oluyorda varoluyor ? Bana bunun hakkında bir yazı göstermen mümkünmüdür ? Hani Federasyonun verdiği kararlara kuluplerin itiraz hakkı yoktur gibi ? Kulüplerin itirazı var, ama itirazlarını da tahkime, o da olmazsa CAS'a yapıyorlar, gidip türk mahkemesine federasyonu dava edemiyorlar yani. "Top benim, kuralları ben belirlerim işinize gelmezse katılmazsınız ligime." diyor yani federasyon. Elbette kurallar benim tarafımdan yazılır kabul etmeyen katılamaz buna hiç birşey demiyorum zaten. Fakat Bahsettiğin CAS konusuna karşı tedbir kararı alınacaktır zaten. Hani TC Hukuğuna başvurup ceza alması mümkün olmasada (bence o opsiyonda verilmeli o ayrı konu) Sonuç olarak hakkını arayabileceğin bir merci sözkonusu CAS dediğimiz kurumda Gayet ciddi cezalar verebilmekte ki TFF'nin bunu göze alması imkansızdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Noyanh said: Kulupler federasyona tazminat davasi acamaz acabilcek olsa her saha kapatma cezasina dava acilirYani hadi tamam mantıklı sohbetler yapıyoruzda şunu yazıyorsan bi git hadi ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 bi de herkes acele karar verilmesin beklensin diyo da, beklenen sürede alt ligden çıkacak takımın, şl'ye gidebilecek bursanın vs... bi sürü kişinin hakkı yenmiş olmayacak mı? eğer fener suçlu bulunursa onların hesabını kim vericek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 El-Barto said: bi de herkes acele karar verilmesin beklensin diyo da, beklenen sürede alt ligden çıkacak takımın, şl'ye gidebilecek bursanın vs... bi sürü kişinin hakkı yenmiş olmayacak mı? eğer fener suçlu bulunursa onların hesabını kim vericek?Bursa Tescil edilmiş 2011-2012 sezonunda 3. Yer almış ve UEFA kupasına katılma hakkı kazanmıştır. Bu süreç ekstra bir süreçtir ve nereye gideceği bilinmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Nesi mantiksiz bunun orda maddi kayip yok mu ?gs nin 5 mac kapatma aldigi diger cezalara gore cok fazlaydi bence ornek olarak Neyse tamam abi be gdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Noyanh said: Nesi mantiksiz bunun orda maddi kayip yok mu ?gs nin 5 mac kapatma aldigi diger cezalara gore cok fazlaydi bence ornek olarak Neyse tamam abi be gdimBakın zaten itirazlar yapılıyor. Sen eli kolu bağlı haa tamam 5 maç aldık oley dediklerini düşünmüyorsun zaten. GS'de 5 maç ceza aldığı sezon tahkime başvurdu red cevabı aldı. Yani o olayla bu olayı bir tutmak ilginç ben bu açıdan mantığı eleştirdim. Bu süreçte yapılmış veya yapıldığı iddia edilen durumların delilleri bile muhallak ve reddedilebilir durumda. GS'nin 5 maç ceza aldığı sezona yansıyan GS-FB maçı tüm türkiyenin önünde yaşanmıştır. ve ne yapıldığı gayet ortadadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Grast said: El-Barto said: bi de herkes acele karar verilmesin beklensin diyo da, beklenen sürede alt ligden çıkacak takımın, şl'ye gidebilecek bursanın vs... bi sürü kişinin hakkı yenmiş olmayacak mı? eğer fener suçlu bulunursa onların hesabını kim vericek?Bursa Tescil edilmiş 2011-2012 sezonunda 3. Yer almış ve UEFA kupasına katılma hakkı kazanmıştır. Bu süreç ekstra bir süreçtir ve nereye gideceği bilinmemektedir. e tescil eden de federasyon, karar verecekte federasyon. tescil ederken yetkili merci oluyo düşürürken niye olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Grast spor hukukçusu kesilmiş de çok boş konuşuyor ehueuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 El-Barto said: Grast said: El-Barto said: bi de herkes acele karar verilmesin beklensin diyo da, beklenen sürede alt ligden çıkacak takımın, şl'ye gidebilecek bursanın vs... bi sürü kişinin hakkı yenmiş olmayacak mı? eğer fener suçlu bulunursa onların hesabını kim vericek?Bursa Tescil edilmiş 2011-2012 sezonunda 3. Yer almış ve UEFA kupasına katılma hakkı kazanmıştır. Bu süreç ekstra bir süreçtir ve nereye gideceği bilinmemektedir. e tescil eden de federasyon, karar verecekte federasyon. tescil ederken yetkili merci oluyo düşürürken niye olmasın?Düşüren olabilir dedim zaten. Ama mevcut durumda düşürülme zor dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Masquerade said: Grast spor hukukçusu kesilmiş de çok boş konuşuyor ehueuh.Aha bi koyun daha edit : Ben spor hukukçusu değilim hiçte anlamam 2-3 okduğum bişeyden yazıyorum. Senin gibi milliyet fotomaç haberlerini kopyalayıp evde kızın kendini parmaklayıp zevke gelmesi gibi bir tavır içine girmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Neyse sen bos polemik yapiyorsun ben olayin ayni olduguna dair tek kelime etmedim maddi manevi kayipsa o cezada emsallerine gore fazlaydi ve maddi manevi kayip vardi gayet de guZel tazminat davasi acilirdi ole bi secenek olsa demeye calistim buda aklima gelen ilk ornek oldugu icin soledim simdi o maci tartismanin da bir anlami zaten yok . ama senin guzel mantiginla federasyon kume dusurmeZse de fb mahkeme sureci sonucu suclu bulunursa trabzon acar o tazminat davasini . Yani olay su kisacasi delliller herneyse artik tff hukukculari alicak onune bunlari kendilerince bir karar vercekler sike var detlerse fb duscek yok derse dusmicek zor bir karar mi deliller kanitlar neymis bilmedigimizden onu da bilemeyiz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Bilmedigin Calciapoli skandalini bu olaylar ile bagdastirmaya calisman ise apayri bir komedi. Git biraz oku bakalim. Juventus ve Milan`in farklarini ve Italya Federasyonu Talimatnamesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Esh said: TFF OYNATMAZSA FENERBAHCE KENDİ LİGİNİ KURAR TAMAM MI, CUMHURİYETİZ BİZ, KÖYLÜLER OYNAMASIN. Fenerbahçe'nin olduğu her lig sizden daha çok ilgi çeker gençler, stres yapmayın. 500 sayfa sırf bundan duyduğunuz nefreti kustunuz. Şu ligin tek amacı GS - FB / FB - GS maçlarıdır. Geri kalanlar istediği kadar yırtınsın, hiçbir maç bunlar kadar ilgi çekemez. Biri yok olduğunda da kimse o lige ilgi göstermez. Düşürsünler bakalım, kimler ekonomik olarak batacak görürüz. IMKB'de hala tüm takımlar kadar değeri var FB'nin, 600 milyon dolar kaybetmesine rağmen. Herkesin yaptığı şey biz yapınca mı temiz lig oldu :). Konuşun yiyin birbirinizi. Fenerbahçe'nin büyüklüğü konuşturuyor sizi, devam edin ki ne kadar büyüğüz anlayalım, 10.000 sayfa olsun, bitmez konu, kapanmaz çeneniz. Ne çok acınız var di mi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 deliller netlessin tekrar tartisalim, iskembeden salliyoruz hepimiz. deliller saglamsa neyse cezamiz cekelim, deliller dandik ise ve ilerde dogacak sorunlara gebe ise TFF gerekli cevabi verir zaten. dusersek duseriz kalirsak kaliriz, arti sadece biz degiliz ki herkes Fb diyor, trabzonunda durumu var saniyorum onlarinda o GAZETELERDE yazan haberlere gore eskisehir maci sorusturma altinda vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Noyanh said: Neyse sen bos polemik yapiyorsun ben olayin ayni olduguna dair tek kelime etmedim maddi manevi kayipsa o cezada emsallerine gore fazlaydi ve maddi manevi kayip vardi gayet de guZel tazminat davasi acilirdi ole bi secenek olsa demeye calistim buda aklima gelen ilk ornek oldugu icin soledim simdi o maci tartismanin da bir anlami zaten yok . ama senin guzel mantiginla federasyon kume dusurmeZse de fb mahkeme sureci sonucu suclu bulunursa trabzon acar o tazminat davasini . Yani olay su kisacasi delliller herneyse artik tff hukukculari alicak onune bunlari kendilerince bir karar vercekler sike var detlerse fb duscek yok derse dusmicek zor bir karar mi deliller kanitlar neymis bilmedigimizden onu da bilemeyiz benceGalatasaray'ın o olayı CAS'a taşıma hakkı vardı taşımadı ? Yani burda çelişen bi durum yok galatasarayın olayı yargı sürecine taşıma şansı yoktu demedimki gayette vardı. Yazdığım hiç birşeyde çelişen en ufak birşeyde yok farkındaysan. Suçun kanıtlanması durumunda Federasyon küme düşürmelidir bizzat benim yazdığım birşey Ben sadece hukuki sürecin nasıl işleyeceğini yazdım ve zaten hepimiz görücez. Eğer dediklerime çelişen en ufak bir karar çıkması durumunda burda Ben eşcinselim gibi söylemlerde bulunabilirim. Kendi hukuk bilgine ve mantığına daha çok güveniyorsan özel mesajdan telefon numaralarımızı alalım daha büyük çaplı bir iddiayada varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Kanuni said: deliller netlessin tekrar tartisalim, iskembeden salliyoruz hepimiz. deliller saglamsa neyse cezamiz cekelim, deliller dandik ise ve ilerde dogacak sorunlara gebe ise TFF gerekli cevabi verir zaten. dusersek duseriz kalirsak kaliriz, arti sadece biz degiliz ki herkes Fb diyor, trabzonunda durumu var saniyorum onlarinda o GAZETELERDE yazan haberlere gore eskisehir maci sorusturma altinda vs. kaslı, evli ve fenerbahçeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 |Joker| said: Esh said: TFF OYNATMAZSA FENERBAHCE KENDİ LİGİNİ KURAR TAMAM MI, CUMHURİYETİZ BİZ, KÖYLÜLER OYNAMASIN. ligin anlami GS - FB / FB - GS maçlarıdır. gercekten buna sonuna kadar katiliyorum , senede izledigim iki mac bunlar , heyecan duydugum sonuncda arkadaslarimla giciklastigim, geri kalan takimlarin konyadan, besiktastan, samsundan vs den farki yok ister 5 ceksinler bize ister 20. bir tek buna uzulurum dusersek. yasasin GS FB maclari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Esh said: Kanuni said: deliller netlessin tekrar tartisalim, iskembeden salliyoruz hepimiz. deliller saglamsa neyse cezamiz cekelim, deliller dandik ise ve ilerde dogacak sorunlara gebe ise TFF gerekli cevabi verir zaten. dusersek duseriz kalirsak kaliriz, arti sadece biz degiliz ki herkes Fb diyor, trabzonunda durumu var saniyorum onlarinda o GAZETELERDE yazan haberlere gore eskisehir maci sorusturma altinda vs. kaslı, evli ve fenerbahçeli.. bermuda seytan ucgeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Masquerade said: Bilmedigin Calciapoli skandalini bu olaylar ile bagdastirmaya calisman ise apayri bir komedi. Git biraz oku bakalim. Juventus ve Milan`in farklarini ve Italya Federasyonu Talimatnamesini.Calciapoli davası hakkında senden fazla bilgiye sahip olduğuma eminim arkadaşım. istersen senin verdiğin linkten senin verdiğin örnekleride okuyabiliriz beraber. Ve yine okumanı önererek mesajlarımı okursam iki davanın birbirinden alakasız olduğunu yazan bizzat benim. Burda Senin renktaşlarının. UEFA TFF'ye italyada verilen cezanın aynısını verin gibi bir talimat verdi gibi bir yazısı vardı ona karşılık olarak. Olaylar birbirinden tamamen farklı ha eğerki aynı kefeye koyma talimatı geliyorsa UEFA'dan bu konuda verilecek cezalar bu şekildedir dedim. Yani olayları birbirine bağdaştıran yine siz galatasaraylılarsınız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veysel042010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 arkadaşlar içnizde sporcu varsa boyumun uzaması için ne yapa bilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 git anandan babandan kağıt getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 sabah akşam bir büyük kase cacık iç, sarımsaklı olması uzamanı arttırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ayak tabanına sarmısaklı tutkal sür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Neyse, TFF verecek kararı. Bir Galatasaray`lı olarak beni çok ilgilendirmez düşüp düşmemesi, umarım TFF`nin vereceği karar yargı ile çelişmez 2-3 yıl sonra. Önemli olan bu. Btw, adliyeye gidiyormuş Aziz Yıldırım tekrar. said: Aziz Yıldırım adliyede beklerken 45 dakika içinde 3 kez oturduğu yerden kalkıp adliye içine girip tekrar geri döndü ve yerine oturdu. Yıldırım, avukatlarıyla su ve çay içti, dürümcü'den getirilen kebabı yedi Kaynak : http://www.internethaber.com/aziz-yildirimi-hastanelik-eden-karar-358371h.htm#ixzz1RhS2vbb3 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar