Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Kanuni said:

dunyada orneklemesi mevcut mu ? bilmedigimden soruyorum yahu, yani bu sekilde mahkemeye dusmus bir sike operasyonunun kararini , mahkemeyi beklemeden veren bir federasyon bulunuyor mu ?

varsa tamam diyecem yoksa ilkini biz gerceklestirelim :P

federasyonun zamanı yok beklemek için, mahkeme kim bilir ne kadar sürecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

dunyada orneklemesi mevcut mu ? bilmedigimden soruyorum yahu, yani bu sekilde mahkemeye dusmus bir sike operasyonunun kararini , mahkemeyi beklemeden veren bir federasyon bulunuyor mu ?

italyada yargı süreci devam ediyor. x sene oldu. federasyon anında düşürdü 2 takımı , 2 takım da - puanla başladı o sene.

federasyon sadece bi kaç delile bakarak yorum yaptı. Türkiyede de aynısı olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Kanuni said:

italyada yargı süreci devam ediyor. x sene oldu. federasyon anında düşürdü 2 takımı , 2 takım da - puanla başladı o sene.

federasyon sadece bi kaç delile bakarak yorum yaptı. Türkiyede de aynısı olacak.

ok saolasin.
Sosyal ağlarda paylaş

yiğit şey demişti fener küme düşerse türk futolu 30 sene geriye gider,
düşerse kaça sene geriye gideriz bilmiyorumda düşmesse eğer 30 sene geriye gitceğimiz kesin UEFA dan bi 5-10 yıllık men yiyip,milli takımıda men ederlerse bi 10 sene kendi aramızda takılırız artık.KKTC'yle falan maç yaparız ayda bir.
Sosyal ağlarda paylaş

fener cezadan kaçmak için mahkeme kararı beklensin diyor.

ohh iyi ondan sonra cezayı beğenme, kararı bir üst mahkemeye götür 1-2 yıl da öyle geçsin, 5sene sonra belki karar alınır.

federasyon savcıdan istersen 2 3 tane delil (tabii varsa) sonra ona göre karar verir. bu kadar da belki fenerlileri tatmin eder, belki bizi tatmin eder :P
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

bu sene düşürülmezse UEFA italyada olanları emsal göstererek ŞL den men edebilir fenerbahçeyi ki cezayı sadece fb ye değil türk futboluna kesebilir

italyada ne yapıldıysa neredeyse aynısının yapıulmasnı bekleyecek uefa
İtalyada ne yapıldıysa aynısı yapılması durumunda Fenerbahçenin -8 puanla Superligde kalıp Şampiyonlar Ligine ön eleme oynayarak katılması lazım.

İtalyada olanları biraz hatırlayalım :

Juventus 2 Sene üstüste Şike yaptığı gerekçesiyle Serie C ye düşürülmüş
Aynı şekilde Milan (Fenerbahçe gibi) 1 Sene şike yapması gerekçesiyle Serie B ye düşürülmüştür

Tahkime giden 2 takıma karşı verilen cezalar

Juventusun Serie C den B'ye

Milanın Serie B den A'ya çıkarmış ayrıca Milanın Şampiyonlar ligi katılımını elinden almamıştır.

Zaten ben bir fenerbahçeli olarak İtalyada uygulananın aynısının Fenerbahçeye uygulanmasını istiyorum.

PS: Biraz araştırarak yorum yapalım aksi takdirde komik oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...