Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yuh be arkadas. Cumhuriyet said: Şike ve teşvik primi soruşturmasının polis sorgusunda TFF eski Başkanı Mahmut Özgener'in, çok önemli bir kulübümüzün mayıs ayı sonunda görevi bırakan çok ünlü bir yöneticiye 'alie boyu' küfür ettiği iddia edildi. Kayıtlarda, şu an tutuklu bulunan bir futbol adamının, Özgener'le yaptığı konuşmada, bir kulübün yöneticisinin adı geçiyor. "Kafamı bozmasın, onun a..s...' dediği öne sürülen Özgener'e karşısındaki şahıs da, "evet i..'nin teki' karşılığını veriyor. Bu gelişmelerden haberdar olan ve büyük rahatsızlık duyan eski kulüp yöneticisi, "Allahlarından bulsunlar, ben onların rahmetli babasına, çocuklarına, ailesine yardım edeyim, onlar benim rahmetli anneme küfür etsinler olacak şey değil" dedi. Polis sorgusunda şike ve teşvik olaylarında eski TFF yönetiminin varlığı da soruluyor. Bu haber gece 24.00'ten sonra siz www.cumhuriyetspor.com.tr okurlarına aktarılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 savcılıkta verilen ifade ile gözaltına alındığında çekilen fotonun basına servisini karşılaştırmak da iyiymiş ahahaha. gizlilikten kasıt daha gözaltına almalar devam ederken. yani daha savcılığa sevk gerçekleşmeden önce basına verilen kanıt dedikleri resimlerden bahsediliyor. ya cidden böyle bir yorumu nilepten beklerdim de masqueradeden beklemezdim. lol bir de hani nerdesiniz demişler sfdsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Araya basın toplantısı girince bizim muhabbet uçmuş da, şuan sazan dediğim insan yüzünden sazanlara özür borçluyum. Sazan dediğimiz balığın özelliği sadece ekmekle hatta bazen boş kancayla bile avlanabilmesinden dolayıdır,ancak sudan çıkarıldığında durumun ne olduğunu anlayabildiklerine eminim. Bana laf atan arkadaşlarsa ısrarla videonun sonunu izleyememişler anlaşılan, garibim bide raide falan gitmiş bu ve bunun gibiler işte yıllardır nasıl "stay out of fire" prensibini anlayamıyor dediğimiz wow oyuncuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nepherith Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 souldarkorn said: Nihat ÖZDEMİR: 27 yıldır Türkiye Kupası'nı müzesien götürememiş, iki defa lig şampiyonluğunu son haftada kaybetmiş bir takıma leke atmak vicdanların kabul edeceği bir durum değildir. 1982 - 83 FENERBAHÇE - Mersin İdman Yurdu maçı tarihinde en son kazandığı Türkiye Kupasıdır. Türkiye Kupası Tarihi http://www.tff.org/default.aspx?pageID=411 Yani 29 yıl oluyor.Bu kadar önemli bir konuda basın toplantısı yapan yönetimin daha kaç yıldır kupayı kazanamadıklarından haberi yok asdfasdf O boldlu kısmın fail olması bir kenara klübün şu durumda bir hafta sonra yaptığı açıklamasında onu söylemesi zaten direk http://2.bp.blogspot.com/_FqVjKm_VxX0/S_BSuSTdCRI/AAAAAAAABEQ/DV7al6VSjGY/s640/A%C4%9Flama%20Melis.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Sivasspor da çıksa dese ya biz yıllardır hiç kupa mupa görmedik, şampiyonluğu ucu ucuna kaçırdık biz de şike yapmadık kardeşim şike yapsak şampiyon olurduk diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 of barbu saçmaladın ya, soruşturmanın gizliliğinden dem vuruyorsan ifade açıklayamazsın sitende. Bu kadar basit. Karşılaştırılabilir şeyler gayet. İşinize geldiği gibi yontuyorsunuz abi hher şeyi, ondan sonra Fenerbahçe'den niye nefret ediliyor. Taraftar profilinize bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 barbu said: savcılıkta verilen ifade ile gözaltına alındığında çekilen fotonun basına servisini karşılaştırmak da iyiymiş ahahaha. gizlilikten kasıt daha gözaltına almalar devam ederken. yani daha savcılığa sevk gerçekleşmeden önce basına verilen kanıt dedikleri resimlerden bahsediliyor. ya cidden böyle bir yorumu nilepten beklerdim de masqueradeden beklemezdim. lol bir de hani nerdesiniz demişler sfdsfs. aa cevap verdi. hani bazı şeylere cevap veremiyorlardı? Masq bazen kimliğini güzel kamufle etsede başlı başına bir Fenerbahçe düşmanıdır ve her 3 lafından birinde Fener'e giydirir. Yoksa güzel cevap verdi, duruşu ile takdir topladı falan hikaye. Düştü mü Fener vurdukça vurayım kafasında. Fenerbahçeliler neden topicte yok onu da söyleyeyim, gerçekleri konuşamayacak kadar ağzınızdan salyalar akıyor. Sizle konuşsak ne olur konuşmasak ne olur. Daha neyin ne olduğunun farkında değilsiniz ki. sdas sfghf tuşlara basın laf çakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Joker de f5 lemis ben cevab veremedim, biri bisiler karalar da yancilik yaparim diye de o cevab da cevab olmamis be. zirvalamaya devam edin siz boyle, tam gaz. Ha, dalga mi da gecer guler eglenirim terbiyesizlige girmedikce. Seni ilgilendirmez orasi. Cok degil 2 ay once biz galatasaraya benzemeyiz, burasi fenerbahce diye akli sira galatasarayin baskanini ibra etmemesi ile kafa bulan sayin yildirimin dustugu halleri goruyoruz, icimin yaglari da eriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 nilep. biraz öğren hukuk filan. ondan sonra gel yaz buraya lütfen. adam kendi savunmasını isterse internette bile yayımlayabilir. ama daha savcılığa bile sevkedilmemişlen polis adamın içerde çekilen, genel bir uygulama olan fotoğrafı basına veremez. aynı şekilde daha savcılığa kimse sevk edilmemişken, kanıt toplama safhasında polis elindeki kanıtları da basına verirse bu temiz futbol diye yola çıkıp, diğer klupleri de incelicez dediklerinde inandırıcı olmalarını engeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 tamam ben de illegal bir şey yaptılar demedim, ama gizlilik diye ağlıyorsan onu da gizleyeceksin. İşine gelen bilgiler paylaşılsın, işine gelmeyen bilgiler paylaşılmasın modunda olmayacaksın. Bu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 masquerade zırvalayan sensin. saçma argumanlarınla aklınca laf sokmaya çalışma. Eğer yazdıklarımı anlamıyorsanız benim yapabiliceğim bir şey yok. nitekim bunlar basit. daha kolay açıklanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Kapaklar bini aştı. Ama yetmiyor yetmiyor.. 6 yiyen 10 istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 misal nilep hala anlamamış aynı şeyleri yazıyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ya anladım demek istediğini, sadece etik değil diyorum. Sorun ne? :D ahaha illa laf sokacaksınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 kahvehane muhabbeti yapıyorlar bilip bilmeden bilgiçlik yapıp cevap veremedi falan diyorlar, muhattab olmaya değmezler kendileri atıp tutuyorlar zaten. Kulübün bugünkü açıklamaları yazıp yazabilecekleri herşeye cevap niteliği taşıyor zaten. Post attıktan sonra cevap istiyorlarsa açıp okusunlar hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 7 yiyen kaç istiyor.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 souldarkorn said: |Joker| said: Kapaklar bini aştı. Ama yetmiyor yetmiyor.. 6 yiyen 10 istiyor. 7 yiyen kaç istiyor.? 1 0 yenince halay çekenleri bir daha izlemek istiyor :). YENDİKKKK!!111!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 fistan da geldigine gore crt squad tamamlandi. yine yeniden bikmadan http://www.youtube.com/watch?v=ykqgbuyKQgE bank asya paklar sizi, haydi kapamayin dukkanin onunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 o 1-0 kaybettiğiniz şampiyonluk muabbetine hiç gerek yok :)Alışıksınız yok yere 2 dakika kendinizi şampiyon sanıp delirmeye.Şimdide şike yapmadık daha kesinleşmedi diye avutun kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 aytek bi sus motorun sogusun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=FbU0g0e5L6k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 üzülüyorum. uefayı dört sene şampiyonluk serisini çocuk yaşta yaşayıp, ergenliği ve gençliği Fenerbahçe'nin kurumsallaşması, flaş transferleri ile Fenerbahçe merkezli geçen bireylerin her daim bu kompleksle hareket etmesine gerçekten üzülüyorum. aşamıcaksınız, bu kompleks sizinle sürüp çocuklarınıza da bulaşacak. umarım onlar babalarının tuttuğu takımı tutmazlar, arada kafa dengi amcalar, dayılar, teyzeler olaya el koyar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=j2pkK1RF0gQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 nileppezdel said: Masquerade said: Soruşturmanın gizliliğinden dem vurup Aziz Yıldırım'ın savcılık ifadesinden bölüm sunmak da Fenerbahçe'ye özgü bir çelişki olsa gerek. :) şuna bi cevap verin fenerliler ya :) şimdi Aziz'in resmini sızdırdı diye hapse atılan o polis FB kulübüne dava açsa ne diyebilirler ki? sırf aziz yıldırım'ı zayıf göstermek için izinsiz olarak alıp resmi dağıtmak ayrı zaten kendi yaptığın ifadeyi açıklamak ayrı şöyle bir örnek veriyim sen birinin çıplak resmini gizlice çekip internete verirsen suç olur ama kendi internete koyarsa suç olmaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Evet şikebahçeyi tutmak her derde deva şu aralar.En büyük çözüm şikebahçeyi desteklemek.Sakın başka takım tutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar