Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

O dediklerin gibi olsaydık o rasim midir nedir onun konuşmasını bayıla bayıla izlerdik ama adam fenere saldırmak için saçmalayıp durdu 5 dk dinleyemedim. Buradaki herkesin de nefretini 'kazanmıştır' sanırım o adam.

Burada yapılan savunmalar da onun saldırılarının tam simetriği gibi. Dava bitip ceza aldığında bile savunulcak bu adam, onu kafam almıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

mahkeme isterse bu konularda bilirkişi belirler. ayrıca tek doktorun imzası yoktur bunun altında. bu doktorlarda devlet hastanesinin, devletin doktoru. aziz yıldırım'ın keyfine göre seçmiyorlardır hastaneyi. kendileriyle daha önce çalışmış doktorlardır. ortada şüphe varsa mahkeme tekrar test ister.

ayrıca ortada pek aziz yıldırım'ı savunan yok. sadece soruşturmanın yürütülüş şeklini, halkın manipüle edilmeye çalışılmasını eleltirenler var.

umarım mevcut adalet sistemi değişmeden emniyette bi misafir olursunuz arkadaşlar. görürsünüz ozaman delilsiz havadan iddialarla nasıl sorguya alınıyorsunuz, hakkınızda iddianame hazırlanıyor. belki uslu birer çocuk olursanız sizin de telefonunuza sehven istediğiniz çetenin veya örgütün telefonları yüklenebilir. Hadi şimdi çuf çuflayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

mani sen şu kafayla gidersen isterslerse 100 tane kanıtla aziz'i suçlu bulsunlar, kanıtlar feyk kendileri koydular falan der yine savunursun gibi geliyor. Sadece son kısmı için diyorum yazının, geri kalanını çok güzel yazmışsın bir şey diyemem

valla bir GS li olarak Aziz Yıldırım'ı savunacağım aklımın ucundan bile geçmezdi ama dünya işte. Ayrıca Aziz Yıldırımı'da savunmuyorum ya neyse.

Gençler, arkadaşlar, bacılar, gardaşlar. Bu adalet terazisi yarın öbür gün gelir sizi de tartar. Sonra anlarsınız anyayı konyayı. Evrensel hukuk kurallarını bir öğrenin önce.

said:
İddia makamı iddiasını ispatlamakla yükümlüdür. Zanlının suçsuzluğunu ispatlama gibi bir zorunluluğu yoktur.

İddia makanının sunduğu delillerde ve iddialardan oluşacak her şüpheden zanlı faydalanır.

Ben zaten bu davalar açılmadan önce Aziz Yıldırım'ın ve etrafını sarmış minionların bu işlere karıştığını tahmin edebiliyordum. Sonuçta yargı makamı olmadığım için, ve bir karar mercii hiç olmadığımdan kendime ait fikirlerim, komplo teorilerim mevcuttu. Ama bu demek değil ki fanatikleşeyim, adamdan nefret ediyorum diye haksızlığa karşı susayım.

Herşeyi geçtim son 1 hafta içinde olan önemli olaylar kaynayıp gitti. Birileri bu davayla halkı uyutmaya, tek bu olayın üzerinde dedikodu yapmaya zorluyor. Baya bildiğin aptal yerine konuluyoruz. Yıllardır gıkı çıkmayan Deniz Feneri Davasında bir anda gelişmeler oldu ama ortada adam akıllı bilgi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Sana göre sığ, bana göre çikolata.

(bana göre bariz şike var da, sizin de gönlünüz olsun, mahkeme kararıyla kanıtlandığında; )

Fenerbahçe'yi mahvetti adam. Kişilerin üzerine yıkamayacağınız bir kara leke bıraktı Fener'in üzerine. Fenerbahçe bu saatten sonra "şike" ile adı yan yana resmi olarak anılacak... Bu sadece Fenerbahçe'ye değil, Türk futboluna, Türk futbolunun dünyadaki imajına sürülmüş bir kara leke olacaktır.

Yine söylüyorum, beter olsun. Kendini başkalarının üzerinde görerek, biz cumhuriyetiz, biz istediğimiz herşeyi yaparız kafasındaki adamlar yüzünden Fenerbahçe bitmiştir, bununla yüzleşin artık... Ya da yüzleşmeyin. Sonuçta şike ve silahlı örgüt kurma suçundan tutuklanmış asbaşkanlarınız ve tutuklama kararı mahkeme tarafından yüzüne okunma ihtimali %99 olan bir başkanınızın olduğu gerçeğini siz kavramasanız bile antu kafalılar hariç herkez kavramış durumda. Siz hala "BÖZ CÖMHÖRÖYÖTÖZ" kafasında devam edin...
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahaha fistan, bir kere de karşı bir argümanla birşey yaz. Sadece hakaret ederek cool görünmeye çalışarak bir yere varamazsın. Ben yazdım argümanımı oraya. Sen de bir karşı argüman üretebilecek kadar zekiysen sen de yaz. Yoksa sadece boş post atan bir antu kafa antu mermersin...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...