Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

Myshkin said:

şuan ne suçlu bulundu ne tutuklandı.

Evet teorik olarak doğru ama artık iyice şekillendi olayın nereye gittiği.Çok mantıksız daha Aziz ve ekürisini sütten çıkmış ak kaşık olarak kabul etmek.

Kimse onların masum olduğunu inanmıyor zaten. Mesele ne kadar maçta ne yapıldı? Sadece 1-2 maçta olmuş bir şey mi, sadaha mı büyük? sadece şike mi yoksa başka suçlarla da alakası var mı? Tek başlarına mı bir şeyler yaptılar yoksa daha büyük bir şey mi? Bunları merak ediyoruz.
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

Fistan said:

souldarkorn said:

şike kapsamındaki herkes suçlu bulundu bir bir tutuklanıyor bu taraftar daha neyin kavgasını yapıyor.Düştükleri durumun sorumlularına hesap sormak yerine neden hala daha savunuyorlar.Besbelli bu başkan ve yöneticilerin hepsi şikeye karışmış.
suçlu bulunan yok şu an sen ne sallıyorsun

Neyine sallıcam sende herşeye körü körüne savunuyosun şu feneri bu hale getirenleri.Şikecisiniz işte varmı ötesi.Şikecileri başınızda tutup savunduğunuz sürece şikecisiniz.Şaibelisiniz.Yazık ya valla bu kadar bilinçsiz taraftarlıkta üstüne yok artık senin.
bazı şeyleri anlamakta güçlük çekiyorsunyz anlayabiliyorum ama doğru söylenen bir şeye "körü körüne savunuyorsunuz" diyip karşı çıkmak nasıl bir paradoksa sokuyor sizi farkında degilsin.
Şu an Ortada suçlu yok demek adamlar temiz demek değildir.
Ancak sizin "aksi ispatlanmadıkça herkes suçsuzdur" u ihlal edip, mahkeme kararını beklemeden insanları suçlu ilan etmeniz suçtur.Eğer olurda suçsuz olduklarına kanaat ederse yargılanacakları mahkemede, tek tek bu şekilde konuşanları mahkemeye verebilirler.suç işliyorsunuz bilmem idrak edebildin mi?
Yoksa aziz yıldırım ak kaşık diyen yok.mahkeme suçlu derse yargılandıktan sonra suçludur, buna da kimsenin karşı çıkıp/çıkacağı yok.
Mesaj tarihi:
ben tahrik etmiyorum, üstteki mesajım hariç sdfsd

ben şike varsa gereği yapılsın diyorum, bundan tahrik oluyorsanız kendi sorununuz.

bu kadar adam apar topar alınıp tutuklanmışken hala masumiyetlerine inanıyorsanız, o da garip işte. ki ben senden bahsetmiyordum antucu diye, keşke hepiniz birer baggio olsanız be
Mesaj tarihi:
erucalavera said:

Takimi desteklemeyip naapalim ? Besiktasli falan mi olalim nedir ?

Hiçbir şey yapma, nedir yani takımı desteklemek? Neyini destekliyorsun? Şikeye karışmışsın,maçlar kazanmışsın, bu ne pişkinlik kardeşim,insan utanırda başını öne eğer,aziz sen ne yaptın ,takımın şerefini iki paralık ettin diye karalar bağlar.
Biraz zamanının efsane kaptanı,oyuncusu Ziya Şengül'ü örnek alın bari.Adamda fenerbahçelilerin çoğunda olmayan utanma duygusu var en azından.
Mesaj tarihi:
olay aziz yıldırımı desteklemek
yönetime sahip çıkmak değil
fenerbahçe taraftarı her zaman sarı lacivert'in peşindedir
öylede kalıcak
bank asya yada daha kötüsü farketmez
"siz sokakta oynayın,biz kaldırımdan destekleriz"
Mesaj tarihi:
bu arada pazar günü olacak büyük yürüyüşden antu desteğini çektiğini açıklamış

"Organizasyon Hakkında Bilgilendirme
Taraftarlarımızın internet siteleri üzerinde organize olarak planladığı 10 Temmuz Pazar günü yapılacak olan Bağdat Caddesindeki yürüyüş ile ilgili bazı basın organlarında çıkabilecek olaylar ve spekülasyon ihtimalleri yüzünden Kulübümüz tarafından iptal edildiği yönünde çıkan haberler sonrasında, Kulübümüzünde bu haberleri şu dakikaya kadar yalanlamamasından dolayı biz de Antu.com olarak bu organizasyon için yaptığımızı duyuruları Kulübümüzden gelecek yalanlama haberine kadar geri çekiyoruz. Tüm taraftarlarımza duyurulur."

yani hadi üyeleri ayrı bir ufo da bunu yazan site yöneticileri nasıl bir kafada inanılır gibi değil, ulan kulüb niye çıkıp yalanlasın neyi yalanlasın , yürüyüşü düzenleyen kulüp değilki taraftar. resmen kıvırmışlar onlarda anladı gerçekten şike olduğu karışmak istemiyorlar ali babalarından gelmiştir emir.
Mesaj tarihi:
takımı desteklemeyin diyen yok ki, aziz başgaaaaan demenin anlamı yok bu saatten sonra, aklanırsa dersiniz. Şu an görünen o ki adam tarihinzde görülmemiş bir leke sürmüş kulübe. Devlet bize karşı oyun oynuyor 500k toplanalım rörörö demeyin yani, fenerbahçeyi bırakan adam değildir zaten 2-3 yöneticinin yaptığı yüzünden. tabii ki destekleyeceksiniz :)
Mesaj tarihi:
Fistan said:

souldarkorn said:

Fistan said:

souldarkorn said:

şike kapsamındaki herkes suçlu bulundu bir bir tutuklanıyor bu taraftar daha neyin kavgasını yapıyor.Düştükleri durumun sorumlularına hesap sormak yerine neden hala daha savunuyorlar.Besbelli bu başkan ve yöneticilerin hepsi şikeye karışmış.
suçlu bulunan yok şu an sen ne sallıyorsun

Neyine sallıcam sende herşeye körü körüne savunuyosun şu feneri bu hale getirenleri.Şikecisiniz işte varmı ötesi.Şikecileri başınızda tutup savunduğunuz sürece şikecisiniz.Şaibelisiniz.Yazık ya valla bu kadar bilinçsiz taraftarlıkta üstüne yok artık senin.
bazı şeyleri anlamakta güçlük çekiyorsunyz anlayabiliyorum ama doğru söylenen bir şeye "körü körüne savunuyorsunuz" diyip karşı çıkmak nasıl bir paradoksa sokuyor sizi farkında degilsin.
Şu an Ortada suçlu yok demek adamlar temiz demek değildir.
Ancak sizin "aksi ispatlanmadıkça herkes suçsuzdur" u ihlal edip, mahkeme kararını beklemeden insanları suçlu ilan etmeniz suçtur.Eğer olurda suçsuz olduklarına kanaat ederse yargılanacakları mahkemede, tek tek bu şekilde konuşanları mahkemeye verebilirler.suç işliyorsunuz bilmem idrak edebildin mi?
Yoksa aziz yıldırım ak kaşık diyen yok.mahkeme suçlu derse yargılandıktan sonra suçludur, buna da kimsenin karşı çıkıp/çıkacağı yok.

Burası Türkiye, aksi ispatlanana kadar herkes suçludur.
Mesaj tarihi:
Cacik said:

bizim desteğimiz, üzüntümüz , utancımız
sizi geren ne burda bize saldırmak için şekilden şekile giriyorsunuz

üzgün, utanmış gibi konuşan tek adama saldırdığımı göremezsin şu başlıkta. Pişkin pişkin Aziz'i savunanlara laf ediyorum sadece. Şu durumda haklı olarak üzülen ve utanan insanlara sadece saygı duyarım
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Cacik said:

bizim desteğimiz, üzüntümüz , utancımız
sizi geren ne burda bize saldırmak için şekilden şekile giriyorsunuz

üzgün, utanmış gibi konuşan tek adama saldırdığımı göremezsin şu başlıkta. Pişkin pişkin Aziz'i savunanlara laf ediyorum sadece. Şu durumda haklı olarak üzülen ve utanan insanlara sadece saygı duyarım

Utanmıyanıda döver misin? SAnane abicim kim neyden utanıyor herkesin utancı kendine. Sana utançlarını mı sunmak zorundalar?
Mesaj tarihi:
Eğer 3-5 yöneticinin egoları uğruna (asla inanmıyorum takıma aşık tapıyor o yüzden yaptılar falan filan) kendi kişisel çıkarları uğruna(başkanlık böyle yapılır işte 5 i 1 yerde muabbetleri)Fenerbahçeyi düşürdükleri b.k çukurunun farkında olmanız sevindirici.Sizin deyiminizle yüzde yüz suçlu bulundukları takdirde umarım burda yazdıklarınızı unutmaz gereken tepkiyi verirsiniz.Sonuçta kendi takımınız nede olsa.
Mesaj tarihi:
küheylan said:

Yalnız kim bilir Aziz Yıldırım neler dedi. İçeri alındığına göre baya bişey çıktı sorgudan. yarın öbür gün kimleri alacaklar bakalım.

evet bu nokta önemli

@buddha: Bi sakin ol sen de ya, tabii ki öyle bir şey yapmak zorunda değil kimse. Ben lafımı atarım, hakaret de etmiyorum sonuçta? Tartışıyoruz işte. Beğenmiyorsan ignore et, Arkasokak yazınca ignore ediyorum mesela ben, hemen sonraki mesaja geçiyorum. Çok rahatlatıcı oluyor, meditasyon gibi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...