Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:

İksmen sike yaptiniz mi yapmadinizmi? Sampiyonlugunuza katkisi varmi yokmu?
Bu ikisine cevap ver ileride donucem bu cevaplarina eger cevaplarsan.

abi savcı ve hakim var bu devlette ben nasıl veriyim bunun cevabını. onlar vericek yargıya olan güvenim sonsuz.

TFF nun vericeği karar acele bir karar olucağından beni bağlamıo,

eğer FB küme düşüp 3 sene sonra mahkeme bitip Fenerbahçe şike yapmadı denirse o zaman kimi gömerler görürüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

iksmen said:

NOLDU HANİ ŞİKE VARDI, KÜMEYE ŞİKECİLER FENER BU SENEDE ŞAMPİYON AHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA AMMA UMUTLANDINIZ LAN
sakin ol şampiyon

Şu tiplere hastayım, elimde zamanı geri alma şansı olsa, 1 yıl geri alır sonra şikeyi yapanı galatasaray yapardım sonra bu gibi tiplerin postları/yorumları 360 derece döner. O zaman, zamanı tekrar geri alıp iki post arasındaki yorum farkını yüzüne yüzüne vururdum :D
Sosyal ağlarda paylaş

theCio said:

Esnaf said:

iksmen said:

NOLDU HANİ ŞİKE VARDI, KÜMEYE ŞİKECİLER FENER BU SENEDE ŞAMPİYON AHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA AMMA UMUTLANDINIZ LAN
sakin ol şampiyon

Şu tiplere hastayım, elimde zamanı geri alma şansı olsa, 1 yıl geri alır sonra şikeyi yapanı galatasaray yapardım sonra bu gibi tiplerin postları/yorumları 360 derece döner. O zaman, zamanı tekrar geri alıp iki post arasındaki yorum farkını yüzüne yüzüne vururdum :D

alice in wonderlands ak
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

tutuklu yargılancaklar sadece, cezaları kesinleşmedi sonuçta. ama tff'nin kanıtları inceleyip karar verme yetkisi var. mahkeme istediği kararı versin tff'yi bağlamaz.

anlatamıoyurmki

bana laf yetiştiren bilgisiz arkadaşlar.

Mahkeme daha sonuclanmadıi, tutuklananlar, tutuklu yargılanacağı için tutuklandı.

D-A-H-A H-İ-Ç B-İ-R K-A-R-A-R Ç-I-K-M-A-D-I

oq?
Sosyal ağlarda paylaş

theCio said:

Esnaf said:

iksmen said:

sakin ol şampiyon

ne tür filmler seyrediyorsun. ahaha fanteziye bak.
Sosyal ağlarda paylaş

iksmen said:

Absolut said:

İksmen sike yaptiniz mi yapmadinizmi? Sampiyonlugunuza katkisi varmi yokmu?
Bu ikisine cevap ver ileride donucem bu cevaplarina eger cevaplarsan.

abi savcı ve hakim var bu devlette ben nasıl veriyim bunun cevabını. onlar vericek yargıya olan güvenim sonsuz.

TFF nun vericeği karar acele bir karar olucağından beni bağlamıo,

eğer FB küme düşüp 3 sene sonra mahkeme bitip Fenerbahçe şike yapmadı denirse o zaman kimi gömerler görürüz.

bold kısma çok güldüm
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Abi milletin butthurt inanılmaz seviyede. Ağlıyorlar burda resmen KÜME DÜŞMELİLER, TÜRK FOTBOLONO ÇOK ZOROR VORDONOZ! falan.

LCD kafası.

Baggio gibi Fenerliler için üzülürken böyle gelip yağ gibi üste çıkıp bir de sağa sola atar yapanlara:
http://www.youtube.com/watch?v=ykqgbuyKQgE
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...