Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Esnaf said: iksmen said: NOLDU HANİ ŞİKE VARDI, KÜMEYE ŞİKECİLER FENER BU SENEDE ŞAMPİYON AHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA AMMA UMUTLANDINIZ LANsakin ol şampiyon Hee oyle dediginden, seninle neyi tartisiyim. Cok basarisizsiz bir Fake yada vitaminsin daha.... Ergen ol gel Edit: degmezsin.... degistirdim dedigimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 cekirdek havası baslıcak gibi hade bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bence kavga cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Absolut said: İksmen sike yaptiniz mi yapmadinizmi? Sampiyonlugunuza katkisi varmi yokmu? Bu ikisine cevap ver ileride donucem bu cevaplarina eger cevaplarsan. abi savcı ve hakim var bu devlette ben nasıl veriyim bunun cevabını. onlar vericek yargıya olan güvenim sonsuz. TFF nun vericeği karar acele bir karar olucağından beni bağlamıo, eğer FB küme düşüp 3 sene sonra mahkeme bitip Fenerbahçe şike yapmadı denirse o zaman kimi gömerler görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Esnaf said: iksmen said: NOLDU HANİ ŞİKE VARDI, KÜMEYE ŞİKECİLER FENER BU SENEDE ŞAMPİYON AHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA AMMA UMUTLANDINIZ LANsakin ol şampiyon Şu tiplere hastayım, elimde zamanı geri alma şansı olsa, 1 yıl geri alır sonra şikeyi yapanı galatasaray yapardım sonra bu gibi tiplerin postları/yorumları 360 derece döner. O zaman, zamanı tekrar geri alıp iki post arasındaki yorum farkını yüzüne yüzüne vururdum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ahahhaahha çok iyi ya şu tutumu sadece fb taraftarında gördüm ben ya. tff nin kararı aceleci dedi herif ya. ABİ ADAMALR TUTUKLANDI KESİNLEŞTİ YA CEZAEVİNE GİTTİLER BİLE ŞİKE YAPTINIZ MI DİYE SORAN YOK SİZE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 theCio said: Esnaf said: iksmen said: NOLDU HANİ ŞİKE VARDI, KÜMEYE ŞİKECİLER FENER BU SENEDE ŞAMPİYON AHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA AMMA UMUTLANDINIZ LANsakin ol şampiyon Şu tiplere hastayım, elimde zamanı geri alma şansı olsa, 1 yıl geri alır sonra şikeyi yapanı galatasaray yapardım sonra bu gibi tiplerin postları/yorumları 360 derece döner. O zaman, zamanı tekrar geri alıp iki post arasındaki yorum farkını yüzüne yüzüne vururdum :D alice in wonderlands ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 tutuklu yargılancaklar sadece, cezaları kesinleşmedi sonuçta. ama tff'nin kanıtları inceleyip karar verme yetkisi var. mahkeme istediği kararı versin tff'yi bağlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 gelisme varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi hala şüpheyle bakıyorsanız konuya çok acayipsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 El-Barto said: tutuklu yargılancaklar sadece, cezaları kesinleşmedi sonuçta. ama tff'nin kanıtları inceleyip karar verme yetkisi var. mahkeme istediği kararı versin tff'yi bağlamaz. anlatamıoyurmki bana laf yetiştiren bilgisiz arkadaşlar. Mahkeme daha sonuclanmadıi, tutuklananlar, tutuklu yargılanacağı için tutuklandı. D-A-H-A H-İ-Ç B-İ-R K-A-R-A-R Ç-I-K-M-A-D-I oq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 oq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 theCio said: Esnaf said: iksmen said: NOLDU HANİ ŞİKE VARDI, KÜMEYE ŞİKECİLER FENER BU SENEDE ŞAMPİYON AHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA AMMA UMUTLANDINIZ LANsakin ol şampiyon Şu tiplere hastayım, elimde zamanı geri alma şansı olsa, 1 yıl geri alır sonra şikeyi yapanı galatasaray yapardım sonra bu gibi tiplerin postları/yorumları 360 derece döner. O zaman, zamanı tekrar geri alıp iki post arasındaki yorum farkını yüzüne yüzüne vururdum :D ne tür filmler seyrediyorsun. ahaha fanteziye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 iksmen said: Absolut said: İksmen sike yaptiniz mi yapmadinizmi? Sampiyonlugunuza katkisi varmi yokmu? Bu ikisine cevap ver ileride donucem bu cevaplarina eger cevaplarsan. abi savcı ve hakim var bu devlette ben nasıl veriyim bunun cevabını. onlar vericek yargıya olan güvenim sonsuz. TFF nun vericeği karar acele bir karar olucağından beni bağlamıo, eğer FB küme düşüp 3 sene sonra mahkeme bitip Fenerbahçe şike yapmadı denirse o zaman kimi gömerler görürüz. bold kısma çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 gülüncek ne var orda hayalet sevgilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Spor bölümünün napolyonnu bu da.. Hala ögrenemediniz mi, bu ülkede sucsuzlugun kanitlanana kadar suclusun. Isin ilginci kisilik haklari, gizlilik yasalari vs generaller tutuklanirken kimse üstüne gitmedi, Azize tutuklaninca herkes yasalari hatirlar oldu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 LathspeLL said: Abi milletin butthurt inanılmaz seviyede. Ağlıyorlar burda resmen KÜME DÜŞMELİLER, TÜRK FOTBOLONO ÇOK ZOROR VORDONOZ! falan. LCD kafası. Baggio gibi Fenerliler için üzülürken böyle gelip yağ gibi üste çıkıp bir de sağa sola atar yapanlara: http://www.youtube.com/watch?v=ykqgbuyKQgE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 güle güle diosun gitsek bile seneye burdayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Adam ultimate troll bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 her 50 sayfada bir bu tespit yapılıyo ama işlem yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 El-Barto said: her 50 sayfada bir bu tespit yapılıyo ama işlem yok :) Rewendor'un adam gibi acıkladım sustu sende goster hatasini sussun acıklaması var ama adam o dediğinide trolledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 tam bone ya ağzını yüzünü kırsan rahatlayamazsın muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Gidiyor gidiyor giiiiit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 gel kır ö.m atıyım adresi ama dikkat et kırılma dum kahkah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 martini ve türk kahvemle geldim off en heyeceanlı yeri ömleri paylasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar