iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 DA2019 said: Yahu sağlık kontrolü sohbet muhabbetle mi olur? Alet edevatı yok mu bu adamların? :S adliyedeki sağlık kontrolü, hastanediki gibi kapsamlı olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 hayır dotasından kan alıyorlar kamil kan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 küheylan said: fake de olsa o da kullanıcı, fake diye dışlayalım mı yani? Aziz başkan da insan üzülüyorum yani hapis yatıcak diye. of nasıl olur. wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 valla iyi gorunuyo yururken filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 neresi iyi abi bembeyaz yüz,dokunsan ölecek adam sad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 aquila said: valla iyi gorunuyo yururken filan. belli olmaz bi anda yığılı verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 oha normalden daha iyi gözüküyor lan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bu fenaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ebru salli cimlastik yapiyo tv8de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 akiqla vuru$u link varmı nerden izliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 yildiz.tvden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ne guzelmiş bu site ismi varoş ama site olağanüstü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Fener türkiyedeki en büyük kulup olduğu ve bambaşka bir seviyede olduğu için zaten STSL'den bir üst ligde oynuyordu, küme düşürülünce seneye yine STSL'den devam etsin yorumları bekliyorum fanatiklerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ligden ayrilicaklarmis, siz kovmadiniz biz ciktik diceklermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ozgener bildigin kopek olmus azize, baskanligi tam zamaninda birakmis :) its just the beginning, its not the end things will never be the same again .. daha bu sorusturmanin ilk ayagi, siz 2. ve 3. etaplari bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 5 sene sonra belki cikar bisey, hadi gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 10 sene olup zaman aşımından çıkar başkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi benim anlamadığım şey bu fenerlilerin pişkinliği. takımın şike yapmış bilmem kaç maçta, silahla tehdit deniliyor ayrıca. senin takımın şampiyon olamayacakken şampiyon olmuş. hala butthurt, kuyruk acısı gibi terimler kullanılıyor. orta çağdaki cadı evi benzetmesini kullanan bile var. nasıl lan niye yani. ŞİKE ULAN ŞİKE. azıcık yüzünüz olsun susun oturun arkadaş. benim desteklediğim takım hakkıyla oynarken (en azından şike iddiası yok) kalkıp kuyruk acısı diyorsun ya. kapa çeneni işte, milyonlarca insanı ayakta uyuttunuz kendi taraftarınız bile hakkınızla şampiyon olduğunu düşünürken. okadar insanı, destekçini mal gibi ortada bıraktın. ayıp lan.aziz yıldırım adam öldürse, kuyruk acısı dersiniz siz. kapayın çenenizi abi, bitti gitti işte. millete para vererek, tehdit ederek şampiyon oldunuz. cezası lig düşme işte, düşüceksin. juventus düştü işte, o da kaç yıllık takım. fener isterse cengiz kaan zamanında kurulmuş olsun. yaptığınız şeyin ayıbını anlatmaya gerek var mı ? ne yüzsüz taraftarmışsınız abi. özellikle eternal, lath. ayıp gerçekten. aynı şeyi gs, bjk yapsa ne derdiniz acaba çok merak ediyorum. lig tv zarar ediosa etsin, siz 1.ligin içine sıçtınız afedersiniz. maç izlerken millet ayakta uyumuş, boşu boşuna heycanlanmış. kaleci 3 top için 150.000 dolar istemiş, o gollere sevindi millet. şimdi hepsi yalanmış. hiç mi utanmıyorsunuz anlamıyorum ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ayıbımı ben mi yaptım benim ne gunahım var. Adamın teki bişi yapıo 30 milyon zan altnda bırakılıo Fenerin şannını ve tarihi ne sen nede başkası ağzına alabilir. Aynı şeyi gs ve bjk içinde söyleyebilirim diğer takımlar çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Güiza'nın atıp da ağladığı gol de mi yalan? Göz yaşlarının hesabını kim verecek bu adamın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Simdi anladiniz mi GS klubunde baskan olacak adamin neden parasina, cebine degil de tahsiline, liseli olmasina bakiliyor ? koklu klup olmakla, FB gibi gunu yasayan klup olmak arasindaki fark bu iste .. Yillarca GS baskanlari neden sadece liselilerden seciliyor diye elestirip durmustunuz .. Belki simdi nedenini anlamisinizdir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 iste anlatilamaz dedikleri sey bu fenerliler, fenerli olmak oyle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 en çok pps alan topic bu oldu sanıyorum patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 konusursam herkes yanar demis. herif disari göz dagi verdi. cikarin beni burdan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 sen hangi takımlısın ki? dur tahmin ediyim Barcelona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar