Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

abi benim anlamadığım şey bu fenerlilerin pişkinliği.

takımın şike yapmış bilmem kaç maçta, silahla tehdit deniliyor ayrıca.

senin takımın şampiyon olamayacakken şampiyon olmuş.

hala butthurt, kuyruk acısı gibi terimler kullanılıyor. orta çağdaki cadı evi benzetmesini kullanan bile var. nasıl lan niye yani. ŞİKE ULAN ŞİKE. azıcık yüzünüz olsun susun oturun arkadaş.

benim desteklediğim takım hakkıyla oynarken (en azından şike iddiası yok) kalkıp kuyruk acısı diyorsun ya. kapa çeneni işte, milyonlarca insanı ayakta uyuttunuz kendi taraftarınız bile hakkınızla şampiyon olduğunu düşünürken. okadar insanı, destekçini mal gibi ortada bıraktın. ayıp lan.aziz yıldırım adam öldürse, kuyruk acısı dersiniz siz. kapayın çenenizi abi, bitti gitti işte. millete para vererek, tehdit ederek şampiyon oldunuz. cezası lig düşme işte, düşüceksin.

juventus düştü işte, o da kaç yıllık takım.

fener isterse cengiz kaan zamanında kurulmuş olsun. yaptığınız şeyin ayıbını anlatmaya gerek var mı ?

ne yüzsüz taraftarmışsınız abi. özellikle eternal, lath. ayıp gerçekten. aynı şeyi gs, bjk yapsa ne derdiniz acaba çok merak ediyorum.

lig tv zarar ediosa etsin, siz 1.ligin içine sıçtınız afedersiniz. maç izlerken millet ayakta uyumuş, boşu boşuna heycanlanmış. kaleci 3 top için 150.000 dolar istemiş, o gollere sevindi millet. şimdi hepsi yalanmış. hiç mi utanmıyorsunuz anlamıyorum ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi anladiniz mi GS klubunde baskan olacak adamin neden parasina, cebine degil de tahsiline, liseli olmasina bakiliyor ?

koklu klup olmakla, FB gibi gunu yasayan klup olmak arasindaki fark bu iste ..

Yillarca GS baskanlari neden sadece liselilerden seciliyor diye elestirip durmustunuz ..

Belki simdi nedenini anlamisinizdir ..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...