EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 O arkadaş devreleri yaktı üstüne gitmeyin toggie :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ee ne abi ? NEyin eesi 14 nisanda yok öyle bişey diyorsun buyur. Ha bu site inandırıcı gelmediyse TV izle biraz. Ne diyeyim ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 oyle mi demisim bi bak bakiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 "Futbolculardan Gökhan Gönül, şike yaptığı söylenen Emenike'nin kendilerine karşı oynamadığını belirterek, “Oynamayan adam nasıl şike yapar. " Saf mi saf görünmeye mi calisiyor anlamadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 akp kafası lan tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 kupa maçında şike yaptıysa bjk kupa geri alınır, -puanla başlar lige. küme düşürmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Masquerade said: LathspeLL said: Öncelikle Aykut Kocaman'ın ve Alex'in söylediklerini katılıyorum. Fenerbahçe savaşarak aldı bu sezonu. Suçlar sabit diyelim. Fenerli oyuncular ter döktü, eyvallah ama diğer temiz takımın oyuncuları gres yağı ile mi oynadı o zaman? Onların suçu ne? bunu dmeeye gelmiştim ama gres yağı iyiymiş sdfhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 toggie said: oyle mi demisim bi bak bakiyim? Yasanın 3. bölümünde yer alan ''Şike ve Teşvik Primi'' başlığındaki 11. madde şöyle: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Eee? 14 Nisan'dan once yok muydu kardesim şike kanunda? Onu soylesene sen bana. 14 Nisan'dan once sike yapmak serbest miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Yapma artık Toggie bişey olcak çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 mani said: kupa maçında şike yaptıysa bjk kupa geri alınır, -puanla başlar lige. küme düşürmezler. valla en düşük ceza düşürmeymiş işte. şike yapmışsak fenerle birlikte aynen bank asya birinci lig :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Bu soruşturmalar Şike diye açılmadı 7 ay önce. Sence neden 14 Nisandan sonra bunlarda savcılık tarafından araştırılmaya başlandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 EricCantona said: Yapma artık Toggie bişey olcak çocuğa. Lan olm sen bi gitsene? toggie konuşamıyor mu kendi yerine. 5 yaşında ki bebe gibi mesajlar atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Buddha, konuyu 40. sayfaya falan taşıdın resmen, öff. Oku öyle gel nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 LathspeLL said: Öncelikle Aykut Kocaman'ın ve Alex'in söylediklerini katılıyorum. Fenerbahçe savaşarak aldı bu sezonu. Battlefield 3 mu bu abi, nereye aliyonuz sava$arak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Lan mı? canın saolsun. http://www.youtube.com/watch?v=f1HtVsaEUvs Buddha'nın şuanki hali... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Takip 6-7 ay once basladı, goz altına almalar da gectigimiz gunlerde. 14 Nisan'dan once olsaydı tesvik primi sike olarak kanunda gecmediginden FB'nin sorgulandıgı suclar arasında tesvik primi olmayacaktı. Ama sike olacaktı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 LathspeLL said: Öncelikle Aykut Kocaman'ın ve Alex'in söylediklerini katılıyorum. Fenerbahçe savaşarak aldı bu sezonu. bunlar savaştı belki de aziz cheat açtı arkadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 toggie said: Takip 6-7 ay once basladı, goz altına almalar da gectigimiz gunlerde. 14 Nisan'dan once olsaydı tesvik primi sike olarak kanunda gecmediginden FB'nin sorgulandıgı suclar arasında tesvik primi olmayacaktı. Ama sike olacaktı yine. /topic, /thread demiyorum, bu konu burada bitsin, Buddha da başka konu bulsun ağlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 BloodyBeast said: LathspeLL said: Öncelikle Aykut Kocaman'ın ve Alex'in söylediklerini katılıyorum. Fenerbahçe savaşarak aldı bu sezonu. bunlar savaştı belki de aziz cheat açtı arkadan Biri merdiven inerken sv_gravity 1000 yazmak da ne keyiflidir HL motorunda be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ayarı kactıgında da yere inemiyosun o fena oluyo. Sonra duzeltiyim derken cakılıp oluyosun falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 toggie said: Ayarı kactıgında da yere inemiyosun o fena oluyo. Sonra duzeltiyim derken cakılıp oluyosun falan :) Yok abi o dediğin 0 yapınca, arttırınca merdiven basamağı bile insen çatır diye ölüyosun o süper ehheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 orijinali 800 le onun. 1000de merdiven inerken hp gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 sv_airaccelerate favorimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 O zaman 10k yapıyorduk heralde, hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 Sonraki 203.sayfa (Toplam 315 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Lan mı? canın saolsun. http://www.youtube.com/watch?v=f1HtVsaEUvs Buddha'nın şuanki hali... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Takip 6-7 ay once basladı, goz altına almalar da gectigimiz gunlerde. 14 Nisan'dan once olsaydı tesvik primi sike olarak kanunda gecmediginden FB'nin sorgulandıgı suclar arasında tesvik primi olmayacaktı. Ama sike olacaktı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 LathspeLL said: Öncelikle Aykut Kocaman'ın ve Alex'in söylediklerini katılıyorum. Fenerbahçe savaşarak aldı bu sezonu. bunlar savaştı belki de aziz cheat açtı arkadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 toggie said: Takip 6-7 ay once basladı, goz altına almalar da gectigimiz gunlerde. 14 Nisan'dan once olsaydı tesvik primi sike olarak kanunda gecmediginden FB'nin sorgulandıgı suclar arasında tesvik primi olmayacaktı. Ama sike olacaktı yine. /topic, /thread demiyorum, bu konu burada bitsin, Buddha da başka konu bulsun ağlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 BloodyBeast said: LathspeLL said: Öncelikle Aykut Kocaman'ın ve Alex'in söylediklerini katılıyorum. Fenerbahçe savaşarak aldı bu sezonu. bunlar savaştı belki de aziz cheat açtı arkadan Biri merdiven inerken sv_gravity 1000 yazmak da ne keyiflidir HL motorunda be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ayarı kactıgında da yere inemiyosun o fena oluyo. Sonra duzeltiyim derken cakılıp oluyosun falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 toggie said: Ayarı kactıgında da yere inemiyosun o fena oluyo. Sonra duzeltiyim derken cakılıp oluyosun falan :) Yok abi o dediğin 0 yapınca, arttırınca merdiven basamağı bile insen çatır diye ölüyosun o süper ehheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 orijinali 800 le onun. 1000de merdiven inerken hp gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 sv_airaccelerate favorimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 O zaman 10k yapıyorduk heralde, hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar