Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Futbolculardan Gökhan Gönül, şike yaptığı söylenen Emenike'nin kendilerine karşı oynamadığını belirterek, “Oynamayan adam nasıl şike yapar. "

Saf mi saf görünmeye mi calisiyor anlamadim..
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

LathspeLL said:

Öncelikle Aykut Kocaman'ın ve Alex'in söylediklerini katılıyorum. Fenerbahçe savaşarak aldı bu sezonu.

Suçlar sabit diyelim.

Fenerli oyuncular ter döktü, eyvallah ama diğer temiz takımın oyuncuları gres yağı ile mi oynadı o zaman? Onların suçu ne?

bunu dmeeye gelmiştim ama gres yağı iyiymiş sdfhj
Mesaj tarihi:
mani said:

kupa maçında şike yaptıysa bjk kupa geri alınır, -puanla başlar lige. küme düşürmezler.

valla en düşük ceza düşürmeymiş işte. şike yapmışsak fenerle birlikte aynen bank asya birinci lig :)
Mesaj tarihi:
EricCantona said:

Yapma artık Toggie bişey olcak çocuğa.

Lan olm sen bi gitsene? toggie konuşamıyor mu kendi yerine. 5 yaşında ki bebe gibi mesajlar atıyorsun.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Öncelikle Aykut Kocaman'ın ve Alex'in söylediklerini katılıyorum. Fenerbahçe savaşarak aldı bu sezonu.

Battlefield 3 mu bu abi, nereye aliyonuz sava$arak :P
Mesaj tarihi:
Takip 6-7 ay once basladı, goz altına almalar da gectigimiz gunlerde. 14 Nisan'dan once olsaydı tesvik primi sike olarak kanunda gecmediginden FB'nin sorgulandıgı suclar arasında tesvik primi olmayacaktı. Ama sike olacaktı yine.
Mesaj tarihi:
toggie said:

Takip 6-7 ay once basladı, goz altına almalar da gectigimiz gunlerde. 14 Nisan'dan once olsaydı tesvik primi sike olarak kanunda gecmediginden FB'nin sorgulandıgı suclar arasında tesvik primi olmayacaktı. Ama sike olacaktı yine.

/topic, /thread demiyorum, bu konu burada bitsin, Buddha da başka konu bulsun ağlayacak
Mesaj tarihi:
BloodyBeast said:

LathspeLL said:

bunlar savaştı belki de aziz cheat açtı arkadan

Biri merdiven inerken sv_gravity 1000 yazmak da ne keyiflidir HL motorunda be.
Mesaj tarihi:
toggie said:

Ayarı kactıgında da yere inemiyosun o fena oluyo. Sonra duzeltiyim derken cakılıp oluyosun falan :)

Yok abi o dediğin 0 yapınca, arttırınca merdiven basamağı bile insen çatır diye ölüyosun o süper ehheh.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...