4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 SON DAKIKA - Sivasspor kaleci Korcan Celikay'in sözlesmesini tek tarafli olarak feshetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 souldarkorn said: şimdi Fenerbahçe kesin düştü diyebilirmiyiz biraz uzak kaldım gündemden yaklaşık son 24 saattir. %75-80 diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 4Ever said: SON DAKIKA - Sivasspor kaleci Korcan Celikay'in sözlesmesini tek tarafli olarak feshetti. Eskişehir de ilgili adamların sözleşmelerini feshetti bildiğim kadarıyla, daha suçlu bulunmadıkları halde. Kulüplerini temizlemek için yapıyorlar bunu. Biz Aziz istifa etsin diyince suç oluyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Şuan NTVSpor'da avukat bir kadın konuşuyor ben bişey anlamadım dinleyen varsa ne demek istiyor açıklayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 4Ever said: SON DAKIKA - Sivasspor kaleci Korcan Celikay'in sözlesmesini tek tarafli olarak feshetti. Başkanı sanki bir davranıştada futbolcusu farklı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Arkasokak said: Fenerbahçe Cumhuriyeti rüyasını gerçekleştiren adam "şerefsiz" damgasıyla tarihteki yerini alır. ben diyorum ki bu olayın siyasi boyutu çok fena. Aziz Başkan'dan sonra gelecek isim camianın içinden çıktığı sürece sorun yok. Aziz'in sucu netlesmedigi icin laf kondurmam diyosun, sonra bu isin siyası boyutu cok fazla diyosun. Bu isin siyasi boyutunu hicbir zaman kanıtlayamayacaksın. Ama Aziz durumunu ogrenecegiz. İki yüzlü oldugun ve durust olmadıgın cok belli sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 312'deyim okuya okuya geliyorum da söylemeden edemeyeceğim ntvspor'daki bayan avukat ağladı ağlayacak lan ne fanatik fenerliymiş arkadaş. Bir de kadının dediğine göre UEFA yan çizmiş masumiyet karinesi falan, onlar da şuursuzlaştı heralde. Şu dava devam ederken, bu adamlar şike suçlamasıyla içerdeyken Fenerbahçe bir şey olmamış gibi lig başlarsa kaos olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 korcanın sözleşmesi fes edilmiş, bizden kiralıktı bu yani artık beşiktaşın futbolcusu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 fener düşmese bile trabzon sampi ozaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 UEFA yan cizmisse kesin Ulusoy UEFA'yı satın almıstır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 nileppezdel said: 312'deyim okuya okuya geliyorum da söylemeden edemeyeceğim ntvspor'daki bayan avukat ağladı ağlayacak lan ne fanatik fenerliymiş arkadaş. Dediği şeyler yanlış değil ki abi, TFF kafasına göre düşürür de gerçek yargı organları suçsuz bulursa telafisi yok, diğer türlüsünün telafisi var gene alırlar şampiyonluğu elinden diyor, ki durum böyle zaten. Tek problem Avrupa'ya gidecek takımlar konusu burada. Kadın GS Üniversitesi hukukçusu bu arada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 baggio abi bence para nerden geliyorsa kabul etmeli spor klübü.yok işadamı dindarmış,arapmış,koministmiş,ataistmiş,yahudiymiş np büyük paraların varsa büyük klübsün.klübleri büyük yapan zaten maddi gücü.maddi güç= iyi futbolcu denklemi olduğundan.sen yıldız getirme,ligde 3-5-10 sıra arası takıl bak kimse sana büyük takım diyormu. Yüklü bir kasa ile Fenerin başına cübbeli ahmet hoca bile geçmesinde sorun yok.Para ile dönüyor top. olayın duygusal kısımı okey ama işte para ile dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bursa şampiyon demiştim 200 sayfadan önce bir sayfada sanırım hala arkasındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 nileppezdel said: 312'deyim okuya okuya geliyorum da söylemeden edemeyeceğim ntvspor'daki bayan avukat ağladı ağlayacak lan ne fanatik fenerliymiş arkadaş. Bir de kadının dediğine göre UEFA yan çizmiş masumiyet karinesi falan, onlar da şuursuzlaştı heralde. Şu dava devam ederken, bu adamlar şike suçlamasıyla içerdeyken Fenerbahçe bir şey olmamış gibi lig başlarsa kaos olur Kadın Galatasaray Uni hukuk mezunu ordan FB'li çıkıyor mu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Kusura bakmayın da siyasetle falan alakası yok yaşananların,alışmışsınız kafanıza kuş sıçsa Tayyip'ten bilmeye... Yahu adam %50 oy aldı ülkeyi yönetiyor Fenerbahçe'yi ne yapsın? Sanki bunlar cumhuriyet kurdu da Kadıköy'de özerk takılıyorlar,Tayyip'te bölgenin kontrolünü ele geçirmek için entrika kovalıyor. başkanınız gitmiş şike yapmış şimdi de cezasını çekicek,yok ordan Ülker gelicek yok burdan bilmemkim gelicek diye abuk subuk şeylerle kendinizi kandırmayın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Buddha said: nileppezdel said: 312'deyim okuya okuya geliyorum da söylemeden edemeyeceğim ntvspor'daki bayan avukat ağladı ağlayacak lan ne fanatik fenerliymiş arkadaş. Bir de kadının dediğine göre UEFA yan çizmiş masumiyet karinesi falan, onlar da şuursuzlaştı heralde. Şu dava devam ederken, bu adamlar şike suçlamasıyla içerdeyken Fenerbahçe bir şey olmamış gibi lig başlarsa kaos olur Kadın Galatasaray Uni hukuk mezunu ordan FB'li çıkıyor mu ya :) Çok var öyle fenerbahçeli, üni'den daha fazla çıkıyor liseye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Sparkcaster said: bursa şampiyon demiştim 200 sayfadan önce bir sayfada sanırım hala arkasındayım abi bursaninda bir sürü pisligi cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 TD)Pentagram said: abi bence para nerden geliyorsa kabul etmeli spor klübü.yok işadamı dindarmış,arapmış,koministmiş,ataistmiş,yahudiymiş np Futbolu geriden takip etmek bu olsa gerek. http://www.goal.com/tr/news/455/d%C3%BCnya-haberleri/2011/01/11/2300665/platini-finansal-fair-play-gelece%C4%9Fi-kurtaracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 şu trabzon olmasın şampiyon da kim olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Şampiyon Gaziantep o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 4Ever said: AHAUAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 4Ever said: Çok var öyle fenerbahçeli, üni'den daha fazla çıkıyor liseye göre ALTINA GS YAZABİLECEKLERİ FB'Lİ AJAN GETİRMİŞ İŞTE NTVSPOR, FBTV GİBİ ZATEN HEP!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 toggie said: UEFA yan cizmisse kesin Ulusoy UEFA'yı satın almıstır. Haluk kadar şüpheli bir adam daha yoktur heralde bu lig tarihinde. Klup başkanı olup bişeyleri ayarlamak TFF başkanı olup ayarlamaktan daha zor. Göstere göstere gördük abicim herşeyi. Adalet madalet sadece FB'ye zaten. Yok işinize nasıl geliyorsa ona göre adaletçi falan oluyorsunuz. Ahlak dersi veriyorsunuz forumda duruma göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 http://i.imgur.com/Ot72v.jpg gfadsgvbfısudovasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Sparkcaster said: bursa şampiyon demiştim 200 sayfadan önce bir sayfada sanırım hala arkasındayım hayır ya hayır hayıııııııır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar