Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Yok daha ne bir haber yok tabiki, ama 19 maçta şike tespiti yapıldı dendi emniyetten. Bu kesin bir açıklama gibi geldi bana. 19 maçın 4 tanesi Fener 2 tanesi Trabzon maçı Hürriyet'e göre. 4 maçta şike varsa kesin küme düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ali koç la nihat özdemirin gitmesinden savcıya kıllandım ben. savcı demez mi siz kimsiniz de size bilgi veriyim. ? savcıyı baglamaya calışır bunlar kesin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Klup yöneticisi abi bilgi isteme hakkı var soruşturmada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Savcıyı ne konuda bağlıcaklarki:? Azizi içeri almamı dicekler? Küme düşmesini istememek se konu o zaman savcıyı değil futbol federasyon başkanını bağlamaları gelio oda piece of cake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aydınları bağlayamamışlar ki, savcıyı mı bağlayacaklar? ahah ayarlamaya gittiler, Aydınlar ayarı verdi, piece of cake diyor ya ne güzel kafalar yarebbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ampul bile bağlayamaz bunlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 işin kötü tarafı koç grubuda giderse, Fener Ülker grubuna kalacak başbakanında istediği olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 4k msj var okuyamadım hala şike yapmadık diyen fenerliler var mı ? meraktan soruyorum savunmaları nasılmış diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Güya klüpler birliği -30 puanla başlasın düşmesin diyecekmiş amma saçma bir karar olur. Bir suç varsa ve bunun cezası belliyse sulandırılmasın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 öyle çılgınlar gibi düşsün istemiyorum Fenerbahçe ama, - ile başlama muhebbeti olursa gerçekten hiçbir şekilde güven kalmaz. -kaldı ki güven olmadığı için tartışılıyor bu kadar ama- kaç kere okuduk tff'nin sitesinden şikenin cezası düşürülmedir diye, eğer suç var ise gereğinin yapılmasını arz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Darksun said: Güya klüpler birliği -30 puanla başlasın düşmesin diyecekmiş amma saçma bir karar olur. Bir suç varsa ve bunun cezası belliyse sulandırılmasın artık. UEFA açıklama yapmış, %1 ihtimal bile olsa gereğini yapın demiş öyle diyor gazeteler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 öyle de saçmalık olmaz ya, kanıt yoksa şüpheden lig düşürme olsa takım kalmazdı hiçbir ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 4Ever said: yuh artik lan asacaklar sanki. american filmlerinden firlamis aziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Boyu da çok kısaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Khelben said: Klup yöneticisi abi bilgi isteme hakkı var soruşturmada. savcı kulube dava acmadı ki ? ne sıfatla bilgi istiyorlar aziz in avukatı mı bu adamlar yok . fb yoneticisi iş adamı olmak dışında sıfatları yok. bana açılan sorusturmada bile savcı bana bilgi vermedi . bırak baskasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 hadi sonunda yatıyorum, ben yokken çok tartışmayın, sonra oku oku bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 @noyan: Valla bilemem ortamı görmek istemişlerdir belki, ya da savcı bilgi almak istemiştir. Ama sanmıyorum savcıyı şu saatten sonra ayarlayabileceklerini zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 abi. davanın sonucunda fenerbahçe nin itibarı gitti, onu geçtim borsa denen birşey var. o insanların ilk elden bilgi alması gerekiyor ona göre hamle yapıcaklar haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Sorma ya aklanıcaksa Fener alıcam baya bi hisse çünkü, deli para kazanırım kısa sürede oh yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 abi bunlar neden basına sızdırılıyor ya, neden polis kamerasından çekimler televizyonlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 24 saat mesaj atıosunuz abi manyak mısınız! fener düşsün düşmesin farketmez de pazar günü caddeyi falan kitlerlerse fenerliler otobüsle ortalarına dalmak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Llama said: ali şen açıklama yaptı ki şike yapan karısını kızını satmış gibidir dedi öf dokundurmuş ali şen reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 harrykewell gelmis gs basliginda su an, birazdan wotlar geliyor fdhgfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ahaha ben de şimdi okudum direk aklıma bu geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar