Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Yok daha ne bir haber yok tabiki, ama 19 maçta şike tespiti yapıldı dendi emniyetten. Bu kesin bir açıklama gibi geldi bana. 19 maçın 4 tanesi Fener 2 tanesi Trabzon maçı Hürriyet'e göre. 4 maçta şike varsa kesin küme düşer.
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ali koç la nihat özdemirin gitmesinden savcıya kıllandım ben. savcı demez mi siz kimsiniz de size bilgi veriyim. ? savcıyı baglamaya calışır bunlar kesin .
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Klup yöneticisi abi bilgi isteme hakkı var soruşturmada.
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Savcıyı ne konuda bağlıcaklarki:? Azizi içeri almamı dicekler? Küme düşmesini istememek se konu o zaman savcıyı değil futbol federasyon başkanını bağlamaları gelio oda piece of cake
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aydınları bağlayamamışlar ki, savcıyı mı bağlayacaklar? ahah ayarlamaya gittiler, Aydınlar ayarı verdi, piece of cake diyor ya ne güzel kafalar yarebbim
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ampul bile bağlayamaz bunlar artık.
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 işin kötü tarafı koç grubuda giderse, Fener Ülker grubuna kalacak başbakanında istediği olacak
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 4k msj var okuyamadım hala şike yapmadık diyen fenerliler var mı ? meraktan soruyorum savunmaları nasılmış diye :P
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Güya klüpler birliği -30 puanla başlasın düşmesin diyecekmiş amma saçma bir karar olur. Bir suç varsa ve bunun cezası belliyse sulandırılmasın artık.
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 öyle çılgınlar gibi düşsün istemiyorum Fenerbahçe ama, - ile başlama muhebbeti olursa gerçekten hiçbir şekilde güven kalmaz. -kaldı ki güven olmadığı için tartışılıyor bu kadar ama- kaç kere okuduk tff'nin sitesinden şikenin cezası düşürülmedir diye, eğer suç var ise gereğinin yapılmasını arz ederim.
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Darksun said: Güya klüpler birliği -30 puanla başlasın düşmesin diyecekmiş amma saçma bir karar olur. Bir suç varsa ve bunun cezası belliyse sulandırılmasın artık. UEFA açıklama yapmış, %1 ihtimal bile olsa gereğini yapın demiş öyle diyor gazeteler
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 öyle de saçmalık olmaz ya, kanıt yoksa şüpheden lig düşürme olsa takım kalmazdı hiçbir ülkede
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 4Ever said: yuh artik lan asacaklar sanki. american filmlerinden firlamis aziz.
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Khelben said: Klup yöneticisi abi bilgi isteme hakkı var soruşturmada. savcı kulube dava acmadı ki ? ne sıfatla bilgi istiyorlar aziz in avukatı mı bu adamlar yok . fb yoneticisi iş adamı olmak dışında sıfatları yok. bana açılan sorusturmada bile savcı bana bilgi vermedi . bırak baskasını
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 hadi sonunda yatıyorum, ben yokken çok tartışmayın, sonra oku oku bitmiyor
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 @noyan: Valla bilemem ortamı görmek istemişlerdir belki, ya da savcı bilgi almak istemiştir. Ama sanmıyorum savcıyı şu saatten sonra ayarlayabileceklerini zaten.
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 abi. davanın sonucunda fenerbahçe nin itibarı gitti, onu geçtim borsa denen birşey var. o insanların ilk elden bilgi alması gerekiyor ona göre hamle yapıcaklar haliyle.
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Sorma ya aklanıcaksa Fener alıcam baya bi hisse çünkü, deli para kazanırım kısa sürede oh yea.
unK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 abi bunlar neden basına sızdırılıyor ya, neden polis kamerasından çekimler televizyonlarda?
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 24 saat mesaj atıosunuz abi manyak mısınız! fener düşsün düşmesin farketmez de pazar günü caddeyi falan kitlerlerse fenerliler otobüsle ortalarına dalmak lazım..
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Llama said: ali şen açıklama yaptı ki şike yapan karısını kızını satmış gibidir dedi öf dokundurmuş ali şen reyis
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 harrykewell gelmis gs basliginda su an, birazdan wotlar geliyor fdhgfh.
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ahaha ben de şimdi okudum direk aklıma bu geldi.
Öne çıkan mesajlar