Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Dartanian said:

Seneye kim şampiyon olursa vay haline.

Psikolojik olarak, aksine bir daha kimse cesaret edemez gözüyle bakıldığından kamuoyu da daha az ihtimal verecektir.

Delil olarak ise, ortada bir sebep yokken hangi savcı ne gerekçeyle aylarca kulüp başkanlarının telefonlarını dinleyecek ki, Aziz'inki kumpas/tesadüf karışımı bir şey olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yanlız ben en çok parasına kıyıp ligtvsini alan maça giden formasını alan fener taraftarına üzülüyorum yahu , bu adamlar hadi diyelim takımı herturlu desteklemeye devam etti , peki eger duserlerse kume , kim kalıcak abi sahada , onca para dokmus insan sahada kimi izleyecek ? kimin forması alınacak ?
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

2 kişi kaldı lan çok heyecanlı, ilhan tutuklanırsa şampanya patlatacağım :P

Hakim karşısına çıkan 20 değil miydi abi?

Ayrıca ne lan bu hakkaten Türk dizisine döndü ya, en merak edilen adamı en son hakim karşısına mı çıkaracaklar SEZON FİNALİ diye nedir, baydı valla.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

nileppezdel said:

Ayrıca ne lan bu hakkaten Türk dizisine döndü ya, en merak edilen adamı en son hakim karşısına mı çıkaracaklar SEZON FİNALİ diye nedir, baydı valla.

hakkaten 20ydi, telegol fail oldu

ilhan çoktan çıkmış ki, sadece karar en son verilecek
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

nileppezdel said:

reklam arası girecek. dönüldüğünde bi önceki kişiyi tekrar edecek mahkeme, son kişi ertesi güne sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

RaidenXelRu said:

BACYO ŞİKEYLE MADALYA OLOYOR :P

İspatla!

Destek konusuna gelince, yani dediğim gibi bir başkan ve 1-2 yardımcısının milyonlarca insanı hiçe sayarak böyle işlerle şampiyonluk kovaladığı belgelenip netleşirse ben anca onlara bela okurum, takımımı desteklememek için bir nedenim yok. Ne kombinemi iade ederim, ne forma almayı bırakırım.

Formalarıma isim yazdırmam ben mesela, Alex formam bile yoktur, onun için dert değil öyle şeyler :p Adamların en kralı bile geçicidir, kulüp kalıcıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...