Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

@Grast: Kanıtlanmış bir şey olabilir, biz bilmiyoruz. Tüm kanıtlar verilmedi. Para el değiştirmesi ve buna dair ses kayıtları varsa, paşa paşa gereği yapılır isterse 9 günde olsun fark etmez. Geri kalan hapis süreci falan, organize işlelre alakalı, yargının kararıdır. TFF bağımsız karar verebilir ki verecek. Kaldı ki Aziz tutuklanırsa ve buna rağmen Fenerbahçe aynen devam ederse, büyük olaylar çıkar. Aziz Yıldırım'la ilgili ilk etap kararını bekleyip ona göre karar verecekler. O da Aziz hastaneden çıktıktan 1 gün sonra belli olacaktır
Sosyal ağlarda paylaş

Ershut said:

piramit

mokoko said:
Ershut said:
Ershut said:
mokoko said:
kanıt yok demedim ama tabi önce okumayı öğrenmek lazım. kanıtlanmış bişi yok dedim. typo
kanıtlanmıs bısı olmadan 19 kısının tutuklanması garıp dııl ozman? dostum sen adaletin işleyiş şeklini öğren ondan sora bi gel buraya bişiler yaz.
arkadasım gıt bı turkce 101 dersı al gel. kanıtlanmıs bısıler olmadan 19 kısıyı tutuklayamazlar dıorm sana. kanıt warsa eger bısılerı kanıtladıgı ıcın kanıttır o. bısıler kanıtlanmıstır yanı. kanıt war ama bunlar hıc bısı kanıtlamıo dıe bısı olabılır mı? bunlar tutuklanmıs. anladın mı? sen bı yat uyu. sabah kalk tekrar oku duzgun kafayla. anlamadıysan zorluosan hala eger ON BOYOK FONOR COMHOROYOTO SOPOROZ BOZ die konusmaya baslıcam senınle. sdsdfdsdf.
yani sen diyosunki kanıtlar ortada, fb'nin şike/teşvik primi vs yaptığı kesin. bende diyorumki bunların hiçbiri daha kanıtlanmadı. ergenekon'dan içerde tutuklu tutulan gazetecilerinde, siyasilerinde daha suçu kanıtlanmadı. ama adamlar 2 senedir tutuklu.

Abicim ergenokon tamamen sacmalık. hayal urunu. Herneyse. benım bıldıgım bı tutukluluk suresı vardır her genel problem-dava-olay ıcın. ve ergenokondakıler bunu doldurmadı henuz. kesınlıkle yamuluoda olabılırım ama boyle bılıorm. Ve ergenokonla bu olayın uzaktan yakından bı paralellıgı yok. Neyse. belli bir suredur teknık takıp yapıldıgı ellerınde bır cok delıl oldugu ve kısa surede bu olayın cozumlenecegı soylenıo. sonra 19 kısıden 7 sı tutuklanıo. bunlardan bazıları fenerle ılıskılı ınsanlar. aziz yıldırım fln bu tarz buyuklerıde fenerın sorusturma kapsamında. fenerın bu buyuklerı olumlerden donuo bısıler oluo fln bı anda ıcerı alınınca. ıbrahım akının tel konusması heryerde yayınlanıo kac gundur mesela herıf cıkıp yalanlamadı bı defa. eee? sen simdi cıddı cıddı ınanıomusun fenerın tamamıyle masum olduguna? fener tamamen masum sıke yapmadı ve butun bunlar fenere atılan bır camur? buna cıdden ınanıomusun? buna bunun cevabını ver.

ben fb masum yada suçlu falan demedim. sadece şu anda kanıtlanmış hiçbirşey yok dedim. ha bu arada taze haber geldi bak. tutuklandı dediğin ve suçlu ilan ettiğin adamlar salıverilmiş.

mokoko said:

mahkemeye sevkedilen 18 kişiden 11'i serbest bırakılmış. 7 kişi tutuklanmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Herseyi gectim bir Cemal Nalga olayi vardi.
Burda yer yerinden oynamisti mesela. Gs`li medya kalemleri bile en agir cezalari versin diyordu ki ibretlik cezalar aldik.
Simdi bakiyorum siz de yaptiniz, yapardiniz kemkum. Olmuyor.
Varsa birsey, cezasi belli kesilir. Yoksa da aklanirlar zaten.
Ortasi, yorumu yok.
Yani buraya yazmasanda içinde kem küm eden sensin Galatasaray'ın şu güne kadar temiz bir tarihe sahip olduğunu söylemiyorsundur kendi içinde diye tahmin ediyorum. Hatta şu sezon küme düşme hattında olmayıpta şampiyonluk potasında olsaydınız o davada banko bulunucaktınız
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

Ershut said:

piramit

mokoko said:
Ershut said:
Ershut said:
mokoko said:
kanıt yok demedim ama tabi önce okumayı öğrenmek lazım. kanıtlanmış bişi yok dedim. typo
kanıtlanmıs bısı olmadan 19 kısının tutuklanması garıp dııl ozman? dostum sen adaletin işleyiş şeklini öğren ondan sora bi gel buraya bişiler yaz.
arkadasım gıt bı turkce 101 dersı al gel. kanıtlanmıs bısıler olmadan 19 kısıyı tutuklayamazlar dıorm sana. kanıt warsa eger bısılerı kanıtladıgı ıcın kanıttır o. bısıler kanıtlanmıstır yanı. kanıt war ama bunlar hıc bısı kanıtlamıo dıe bısı olabılır mı? bunlar tutuklanmıs. anladın mı? sen bı yat uyu. sabah kalk tekrar oku duzgun kafayla. anlamadıysan zorluosan hala eger ON BOYOK FONOR COMHOROYOTO SOPOROZ BOZ die konusmaya baslıcam senınle. sdsdfdsdf.
yani sen diyosunki kanıtlar ortada, fb'nin şike/teşvik primi vs yaptığı kesin. bende diyorumki bunların hiçbiri daha kanıtlanmadı. ergenekon'dan içerde tutuklu tutulan gazetecilerinde, siyasilerinde daha suçu kanıtlanmadı. ama adamlar 2 senedir tutuklu.

Abicim ergenokon tamamen sacmalık. hayal urunu. Herneyse. benım bıldıgım bı tutukluluk suresı vardır her genel problem-dava-olay ıcın. ve ergenokondakıler bunu doldurmadı henuz. kesınlıkle yamuluoda olabılırım ama boyle bılıorm. Ve ergenokonla bu olayın uzaktan yakından bı paralellıgı yok. Neyse. belli bir suredur teknık takıp yapıldıgı ellerınde bır cok delıl oldugu ve kısa surede bu olayın cozumlenecegı soylenıo. sonra 19 kısıden 7 sı tutuklanıo. bunlardan bazıları fenerle ılıskılı ınsanlar. aziz yıldırım fln bu tarz buyuklerıde fenerın sorusturma kapsamında. fenerın bu buyuklerı olumlerden donuo bısıler oluo fln bı anda ıcerı alınınca. ıbrahım akının tel konusması heryerde yayınlanıo kac gundur mesela herıf cıkıp yalanlamadı bı defa. eee? sen simdi cıddı cıddı ınanıomusun fenerın tamamıyle masum olduguna? fener tamamen masum sıke yapmadı ve butun bunlar fenere atılan bır camur? buna cıdden ınanıomusun? buna bunun cevabını ver.

ben fb masum yada suçlu falan demedim. sadece şu anda kanıtlanmış hiçbirşey yok dedim. ha bu arada taze haber geldi bak. tutuklandı dediğin ve suçlu ilan ettiğin adamlar salıverilmiş.

mokoko said:

cidden git bi turkce 101 dersi al. 19 kişiden 7si tutuklanmıs dedım. herseyı gectım ben ordakıler hakkında dııl fenerbahce spor klubu denen acaıp organızasyon hakkında konusuorm. hadı onuda gectım ztn lutfen demeyın bu saatten sonra fener masum dıe... lutfen...
Sosyal ağlarda paylaş

Ama yokuz dimi davada?
Varsa bi bildiğin git savcıya dava aç yarın Galatasaray'a?

Bir de sanki ufak tefek adamları sorgulayıp gönderdiler, ana figürleri tuttular gibi görünüyor.

Mahkeme bu kadar hızlı nasıl karar verdi onu da anlamadım.

Burdan anladığım yarın gece falan Aziz Yıldırım'ın akibetini öğrenicez sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Grast, ufak bir mantık hatan var.
Bu işin içinde bulunsak 8. değiş yarışın içinde olurduk. ;)
Bilmem farkındamısın ama iddialar tüm sezonu kapsamıyor 2 maç hakkında oluyor yani takır takır her takımı satın alarak bi işlere girmiyorsun. Eğer bir yarış içindeysen bir amaç uğruna uğraşıyorsun. Mantığı biraz kafanda oturttun sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Ama yokuz dimi davada?
Varsa bi bildiğin git savcıya dava aç yarın Galatasaray'a?

Bir de sanki ufak tefek adamları sorgulayıp gönderdiler, ana figürleri tuttular gibi görünüyor.

Mahkeme bu kadar hızlı nasıl karar verdi onu da anlamadım.

Burdan anladığım yarın gece falan Aziz Yıldırım'ın akibetini öğrenicez sanki.

sen hakkaten çok saçma bir insanmışsın ya.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

said:
5 Takım küme düşebilir; Fenerbahçe, Sivasspor, Kartalspor, Mersin idman Yurdu ve Giresunspor..

twitter'da bir arkadaş yazmış, tutuklamaları yapan polisler bunların marketten alışveriş yaparken anlatmış biraz.
Tamamda bunu bilmiyormuyduk zaten =)

Edit : Pardon.. Nası yani Eskişehir yokmu
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

said:
5 Takım küme düşebilir; Fenerbahçe, Sivasspor, Kartalspor, Mersin idman Yurdu ve Giresunspor..

twitter'da bir arkadaş yazmış, tutuklamaları yapan polisler bunların marketten alışveriş yaparken anlatmış biraz.

mesela şimdi, mersin çıktı ya, nereden düşecek? Süper Lig'den mi Bank Asya'dan mı?
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

ahmedinejad said:

said:

mesela şimdi, mersin çıktı ya, nereden düşecek? Süper Lig'den mi Bank Asya'dan mı?
Bank Asyadan 2. lige düşürülecek iddia konusu şikenin yapıldığı kategori Bank asya
Sosyal ağlarda paylaş

Ershut said:

mokoko said:

Ershut said:

piramit

mokoko said:
Ershut said:
Ershut said:
mokoko said:

mokoko said:

cidden git bi turkce 101 dersi al. 19 kişiden 7si tutuklanmıs dedım. herseyı gectım ben ordakıler hakkında dııl fenerbahce spor klubu denen acaıp organızasyon hakkında konusuorm. hadı onuda gectım ztn lutfen demeyın bu saatten sonra fener masum dıe... lutfen...

yarın obur gun aziz yıldırım ve kalanlar aklanırsa eğer (sanmıyorum ama) yine gelicen yok abi onlar suçlu dicen. e biz napalım sana abicim. ben diyorumki şu anda kanıtlanan hiçbişi yok kimse hakkında. evet deliller var onları tutuklicak kadar. şu anda da o kanıtlara gore değerlendirmeler yapılıyo. bu kadar buyuk bi davanın daha başında her tutuklananı, her ifadesi alınanı suçlu ilan edicekseniz işimiz var demektir. al buyuk dun mehmet yıldız'ın ifadesi alındı. bugun saldılar. demekki olabiliyo boyle şeyler. tekrarlıyorum anlaman için, ben kimse suçlu yada suçsuz demiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...