Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Baggio said: GS topiği en aktifi dendi, biz de gücümüzü gösterdik işte. Üç günde GS topiğini yarıladık. !! aquila said: fener topigi degil ki bu, sike topigi. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 aquila said: ortmanim bunlar konustu Örtmanim ha. http://img296.imageshack.us/img296/6121/poster4bvq4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Süper bir kafaya rastladım: escape said: motoru sağlam olan basar kardeşim... sanki bütün arabalar hız sınırlarına uyuyor. Parası çok olan şike yapar kardeşim.. Sanki tüm takımlar yönetmeliğe uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Taraftar olmak kotu gundede takımına sahip çıkmaktır düşene bi tekmede sen vuruosun nyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Takıma sahip çıkmadığımı kim söylüyor? Kombinemi mi iade etmişim, "FB'yi bırakırım" mı demişim, ne yapmışım? İddialar doğruysa takımı en az 5 sene geriye götürücek, 200-250 milyon zarara uğratacak, prestijini yerle bir edecek bir adama sahip çıkmayınca takıma sahip çıkmamış mı oluyorum? Suçlu bulunursa isterse 50 sene yatsın, FB'ye de ne kendi ne ekibi bir daha uğramasın. Angut gibi körü körüne "AZİZ BAŞGAN YAPMAZ" demediğim için, delillerin netleşmesini beklediğim için üzgünüm o zaman. Ne dönek adammışım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 THARKAS 9 gibi insider bilgi getircek bakalım. Gerci Selcuk Inan olayi da var THARKAS`in dashjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 sakin ol Baggio, körle yatıp şaşı kalkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 insanın özeleştrip yapıp kendini bilmesi güzel bacyo :) yoksa roberto mu demeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Masquerade said: THARKAS 9 gibi insider bilgi getircek bakalım. Gerci Selcuk Inan olayi da var THARKAS`in dashjk. Ben de ne zaman getirecek diyordum, 9 muydu o, sağol :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Az önce bir yazı gördüm de üzüldüm harbi, yazan Galatasaraylı. said: r. Final döneminde binbir sıkıntıya katlanıp Sivas'a giden, bu yüzden hem hastalanıp hem sınavlarından kalan okulunu uzatan arkadaşlarıma mı yanayım, hadi sinemaya gidelim dediğimizde "abi gelemem bu hafta yeğenime forma alacağım" diyip zorla biletini alıp ite kaka sinemaya soktuğumuz arkadaşıma mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iksmen said: insanın özeleştrip yapıp kendini bilmesi güzel bacyo :) yoksa roberto mu demeliyim http://www.swfcabin.com/swf-files/1286674640.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 o klibi çeken ileride yönetmen olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 aynı seyi ben dicektim cok güzel :D girdim ve sagh cikiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 FİFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, şike soruşturması kapsamında bilgisine başvurulmak üzere Emniyet'e çağrıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bi menejer daha serbest kalmış, 18'e inmiş tutuklu sayısı. Nasıl oluyorsa tutuklayacağız diyip sonra bırakmak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 amaç çamur atmak olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Çakır hakemliği bırakırım böyle bir olay varsa dememiş miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ifadesine başvuruyorlar sadece, içeri almıyorlar. Size para teklif eden oldu mu falan diye sorarlar belki. Ayrıca adam "o olaylar kanıtlanırsa bırakırım" dedi, ifademe başvururlarsa demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yok biliyorum Çakar'a bişi demeye getirmiyorum lafı. Zaten adam biliyorsa, "şike ortaya çıkarsa hakemliği bırakırım" açıklaması saçma oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Emre Belözoğlu'nun kuzeni,Volkan Bahçekapılı kilit isim bu bence,konuşursa ne Ahmet Bulut ne de Emre Belezoğlu kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 UEFA’nın baskısını üzerinde hissetmeye başlayan Türkiye Futbol Federasyonu, yaşanan şike soruşturmasının takibi için özel bir komisyon kurmuştu. İlk yapılan görüşmelerde UEFA’nın çok acil kararlar istemesinin ardından, çok ciddi öneri kararlarının alındığı, bugün emniyette yapılacak görüşmelerin ardından da önümüzdeki hafta başında resmi açıklamanın yapılacağı ifade ediliyor. Gelen ilk bilgilere göre, basına yansıyan belge ve görüntülerinde dikkate alınarak, savcılığın başlattığı soruşturmanın içeriği gözönünde bulundurularak; 1- Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, Mecnun Otyakmaz, Cemil Turan, Tamer Yelkovan, İlhan Ekşioğlu, Tamer Yelkovan, Abdurrahman Yakut, Olgun Peker, Levent Eriş, Talat Emre Koçak, Halil Köntek, Özcan Üstüntaş, Çoşkun Çalık, Hakan Karaahmet, Özden Tütüncü, Serdar Belçin, Murat Tanış ve Yusuf Turanlı gibi isimlerin ömür boyu men cezası alması, 2- Fenerbahçe futbol takımının Spor Toto Süper Lig’den, Bank Asya 1. Lig’e düşürülerek, eksi puan ile lige başlaması, 3- Sivasspor futbol takımının Spor Toto Süper Lig’den, Bank Asya 1. Lig’e düşürülerek, eksi puan ile lige başlaması, 4- Eskişehirspor Kulübü’ne ağır para cezası verilerek, Spor Toto Süper Lig’e eksi puan ile lige başlaması, 5- Adı bu skandala karışan ve suçu sabit bulunan diğer sporcu ile yöneticilere 3 aydan başlayarak ömür boyu mene kadar ağır cezaların verilmesi, 6- Şampiyonluk ünvanının Fenerbahçe’den alınarak Trabzonspor’a verilmesi, Bursaspor’un Şampiyonlar Ligi’ne, Kayserispor’un UEFA Kupası’na gönderilmesine, 7- Bucaspor ve Konyaspor’un yapılan incelemelerde herhangi bir suç işlememiş olması durumunda Süper Lig’den düşen iki takım yerine Süper Lig’de devam etmesine, öneri yoluyla karar verildi. Bu öneri kararlarına bir ek daha yapılarak gerekirse Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig maçlarının daha geç başlatılması da sunulacak. http://www.santrahaber.com/haber/TFF-den-Bomba-Gibi-Kararlar-Cikacak/54901 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Amaç bildiklerini öğrenip, iddiaları ona göre çerçevelendirmek olabilir mi? Fanatikler yobazlardan da kötüymüş be abi... Abi hadi bu adamları geçtim, İbrahim Akın'ın yaptığı buluşmalara, imam muhabbetine falan da mı saptırma, iftira, hikaye diyorsunuz? Konuşma kaydı ve fotoğraflar var ortada... Kim bilir daha iddialar ve kayıtlar arasında neler var... Hiç mi acaba diyemiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hadi bakalım 1. madde gelsin şu haberde yeter benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ilk defa duyuyorum öyle bir siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 khala said: UEFA’nın baskısını üzerinde hissetmeye başlayan Türkiye Futbol Federasyonu, yaşanan şike soruşturmasının takibi için özel bir komisyon kurmuştu. İlk yapılan görüşmelerde UEFA’nın çok acil kararlar istemesinin ardından, çok ciddi öneri kararlarının alındığı, bugün emniyette yapılacak görüşmelerin ardından da önümüzdeki hafta başında resmi açıklamanın yapılacağı ifade ediliyor. Gelen ilk bilgilere göre, basına yansıyan belge ve görüntülerinde dikkate alınarak, savcılığın başlattığı soruşturmanın içeriği gözönünde bulundurularak; 1- Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, Mecnun Otyakmaz, Cemil Turan, Tamer Yelkovan, İlhan Ekşioğlu, Tamer Yelkovan, Abdurrahman Yakut, Olgun Peker, Levent Eriş, Talat Emre Koçak, Halil Köntek, Özcan Üstüntaş, Çoşkun Çalık, Hakan Karaahmet, Özden Tütüncü, Serdar Belçin, Murat Tanış ve Yusuf Turanlı gibi isimlerin ömür boyu men cezası alması, 2- Fenerbahçe futbol takımının Spor Toto Süper Lig’den, Bank Asya 1. Lig’e düşürülerek, eksi puan ile lige başlaması, 3- Sivasspor futbol takımının Spor Toto Süper Lig’den, Bank Asya 1. Lig’e düşürülerek, eksi puan ile lige başlaması, 4- Eskişehirspor Kulübü’ne ağır para cezası verilerek, Spor Toto Süper Lig’e eksi puan ile lige başlaması, 5- Adı bu skandala karışan ve suçu sabit bulunan diğer sporcu ile yöneticilere 3 aydan başlayarak ömür boyu mene kadar ağır cezaların verilmesi, 6- Şampiyonluk ünvanının Fenerbahçe’den alınarak Trabzonspor’a verilmesi, Bursaspor’un Şampiyonlar Ligi’ne, Kayserispor’un UEFA Kupası’na gönderilmesine, 7- Bucaspor ve Konyaspor’un yapılan incelemelerde herhangi bir suç işlememiş olması durumunda Süper Lig’den düşen iki takım yerine Süper Lig’de devam etmesine, öneri yoluyla karar verildi. Bu öneri kararlarına bir ek daha yapılarak gerekirse Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig maçlarının daha geç başlatılması da sunulacak. http://www.santrahaber.com/haber/TFF-den-Bomba-Gibi-Kararlar-Cikacak/54901 bu nasıl bir kolpadır ya :) utanmadan pastelemiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar