Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 http://www.cnnturk.com/2011/turkiye/07/03/aziz.yildirim.gozaltinda/621955.0/index.html AZİZ BAŞGAAAAAAN ben anlamıyorum ya 17 takım + hakemler fenerbahçenin şampiyon olmaması için kendilerini parçaladılar, gerçekten şike olabilir mi merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 17 takım + hakemler yaptı şikeyi olan aziz'e oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bişey cıkcağını sanmıyorum aziz emniyetide satın almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 12 sehirde 40 dan fazla goz alti... ooo yuru be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 hak mahrumiyeti verirler olur biter asdfagdsafd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bunun gibi pislik bir adamı inşallah çıkarırlar futbol dünyasından artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 savcı yatan kuponların hesabını bir bir soracaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 fenerbahcenin aziz yıldırım döneminde olduğu tüm şampiyonlular incelensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 şu berbat geçirdiğimiz sezondan sonra hiç alakamız olmaması şahane ya sfhxv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 öncelikle, zaaaaaaaaaaa. Ama hiçbişi olmaz şike olsa bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 gs da mac satmıs diolar puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 PZero said: bişey cıkcağını sanmıyorum aziz emniyetide satın almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 trabzonspordan da goz altina alinanlar varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 abi hastayım bizim millete ya. bu kadar error bi grup olamaz. adam gözaltına, bişi çıkarsa neyse de çıkmadan bu kadar atıp tutmak saçmalık. yandaş medya vs ergenekon gibi duruyorsunuz. bu tür uçak kazaları da hep ergenekon operasyonları olduğunda karşılaşılıyor.... bilemiyorum artık tesadüf mü.... karar sizin..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 oldun said: gs da mac satmıs diolar puahahahags maç satıcaz dese zaten kazanıcaz np derdi herhangi bi takım heralde bi de kalkıp gs'ye para vermezdi kimse bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 abi demek artık f gülenin arzusu dışında şampiyon da olamicaz ya tbr brv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 meclise bile adam yerleştirdik hayırlısıyla, mmh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Sivas baskanida goz altina alinmis..yoksa? Bide zaaaaaa cekip kacayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Federasyondanda 3 kisi gozaltinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 valla suçlu olmama ihtimali yoktur aziz in de yarın çıkar basbakanolur mu öyle şey der ertesi gün bırakırlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 burax like it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Noyanh said: valla suçlu olmama ihtimali yoktur aziz in de yarın çıkar basbakanolur mu öyle şey der ertesi gün bırakırlar . ahahahah başbakan niye "olur mu öyle şey" diyip bıraksın onun adalet uğruna yaptığı bişey değilmi bu? yoksa bugüne kadar kaç başkan geçti hepsinin ensesi tokatlanırdı ben rte'nin adalet anlayışına güvenmeye başladım hafiften Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bisey cıkmaz bence de ama olay baya ciddi gibi duruyor. icinde fb baskanı oldugu icin de ciddi duruyor gibi gorunuyor olabilir tabi. bulent uygun, umit karan ve sezer ozturk'un adları falan da geciyor. eskisehirspor macında bi olaylar dondugu belliydi zaten, bakalım o macla ilgili ne cıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 gözdağından öteye geçmez. iki gün sonra da unutturulur bu olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 daha ortada gozaltı dısında bir olay yok yalnız. biseyler olmus gibi davranmayın. bisey olmadı ki henuz 2 gun sonra unutulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar