Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Yeri burası mı bilemedim ama, yapmak istediğim şey şu. Kablosuz bir şekilde kamera ile çektiğim görüntüyü, projeksiyona yansıtmak istiyorum. Acaba diyorum, wireless özellikli bir kamera ve projeksiyon alıp bu iş yapsam, nasıl olur? çok pahalı mı olur? Diğer taraftan bir de kameralara takılan wireless aparatları varmış, görüntüyü yollayabiliyormuş. Bu daha mı ucuz olur? Elimde halihazırda bir kamera var o yüzden bir daha para vermemiş olurum. Kablosuz projeksiyon şart ama onun da wireless aparatı mevcutmuş galiba. Velhasıl, konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar. Yardım lütfen.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Farklı bir yaklaşım getireyim: bir smartphone'a skype yükle, projektörü bilgisayara bağla, bilgisayara da skype yükle, ikisi de hızlı internete bağlı olsun, cep telefonundan çek aynı anda insanlar canlı projektörden izlesin.
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mekanlar sürekli değişeceği için onu yapmamız pek mümkün değil.
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Kameradan kablosuz görüntü almak içinde bir adet analog video transmetter yeterli. Kameranın analog video çıkışına kablosuz setin tx ini projeksyon video inputunada rx i bağlayacaksın. Video transmetterler çıkış güçlerine , freq ve radio modilasyonlarına değişik fiyatlarda bulunabiliyor. Senin için yakın mesafe kullanımları için ortalama 100 200 usd arası bir set yeterli olur. Bu ürünü güvenlik kamerası ile uğraşan yerlere sorabilirsin. N
Öne çıkan mesajlar