Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tour de france

senko

Öne çıkan mesajlar

adam dalga geçer gibi link koymuş, içini okumamış
10 yazının 8inde diyor ikisi arasında bağlantı yok diye.

binlerde profesyonel bisikletçi var, onu geçtim yıllardır çok yakından takip ederim profesyonel bisikleti, lance dışında bilinen testis kanseri olan yok, bir de ivan basso var şimdi.

2 adam kansere yakalandı diye, tüm bisikletçiler testis kanserine yakalanır, kaçınılmaz son demek nasıl bir mantık.

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak ne güzel şey valla.
Sosyal ağlarda paylaş

sen nekadar agresifsin yahu.

sanki %100 kaser olacak hepsi dedim ben. Adamlarin tassaklari hirpalaniyor iste lafin gelisi kacinilmaz son dedim .

o 2 makaledeninde birine dekgelmistim zamaninda kanser olma sanslari normal insanlara gore yuksek diye.

vay arkadas gel dov bari adres vereyim
Sosyal ağlarda paylaş

yarın (pazar) paris etabı ile bitiyor.

bu sene hayal kırıklığı oldu tdf benim için.
ilk hafta sprint finishlerini izlerken "dağ etapları gelse de heyecan başlasa, kaçışlar görsek" diyordum. şimdi sprintlerin heyecanını arar oldum. herkes sky'ın temposuna uymuş, herkes yerinden memnun sanırım.
bi dün Nibali biraz kıpırdandı ama artık çok geç. çok ekstra bir durum olmazsa bu saatten sonra Froome vermez turu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

eldar'a biraz hak veriyorum, quintana potansiyelinin cok cok altinda yaristi bence de. Tam bir comfort zone icinde gecirdi yarisi.

ama diger taraftan da froome inanilmaz guclu, adam her ataga karsilik verdi. Her tempo da tempoya uydu.

Arti olarka quintana, valverde, nibali ve contador 4lusu adam gibi calisamadi. Froome kac kez ya domestiksiz kaldi veya ha dustu ha duscek domesticler ile gitti.
orda 1 atak yap, dusur sky'in adamini, sonra 4 tane atak patlatsan froome bile dayanamazdi bence.

atak dedigim contadorun 5snlik ataklari degil, dun quintana'nin yaptigi gibi ataklar.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada ben quintana atak yapsa yıkar geçer demiyorum, belki ikinciliği bile riske atacaksın ama atağını yapacaksın, bir efor göreceğiz. Ben böyle yarışmacı istiyorum.

Dün artık bekledim ha yaptı ha yapacak, patladım sonunda. Son 5 km yaptığına ingilizce'de "too little, too late" denir. Geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

bugun cok iyiydi ama ya
bi 10 yil boyle alp duez izleyemeyiz.

bu arada fransizlara olan hayranligim gittikce artiyor, barde, pinot derken
en fazla sagan'a uzuldum bu sene :)
cok ara formda sagan, ya zayiflayip tam bir philippe gilbert formuna donusecek, veya 2-3 sene onceki gibi greipel gibi bacaklara sahip olucak.

sprintte gucu eskisi gibi degil cunku. ama bu sene fransa da inanilmaz yokus cikti. puncherlardan iyi cikti,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...