inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 TD)Pentagram said: yo maça girmeye gerek bile yok.sadece kanalda skorları toparlıcak o kadar.:) dilersen girebilrisin ama skor toplamak zor olur ozaman:) Mete online olmayanların hepsini elemişsiniz 5 dakika bekleyemediniz mi evden adekse geçiyordum ? Bu mudur yani organizasyon ? Gold pla turnuvasında millet s... keyfi için 10 dakika maç arası molası veriyordu ama ben daha evden internet kafeye geçerken ben online olmadım diye eleniyorum ? Her şeyi geçtim ÖSS bahanesi için zaten temmuza atadınız eyvallah dedim bu mudur organizasyon ha ? Zaten amk az kişiyiz şurada yüzyüze bakan adamlarız her offline turnuvada şimdi 5 dakika için böyle pislik yapılıyorsa bundan sonra ne millet birbiri ile konuşsun ne de oyun oynasın kendi aranızda bibirinizi eleyerek turnuva yapın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scnoobtr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Stream yokmu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 var siteye gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Visas nerde ?o cok tatli cocuk. o yorumlasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bişey sorcam ya streamde sadece yorum mu olucak maç vermicek misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 tempestVs sexyzerg var streamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 stream ve geri kalan herşey için StarcraftTurkiye.com adresi yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Kura ve chart için ' afedersiniz' demekten başka pek birşey diyemem.bende sizler gibi geçen akşamı yani kurada çektiği sıraya konacak ona göre herkes rakibi belli olacak diye biliyordum sizler gibi. Ama sistemde otomatik atınca,çoğu kişiyi kurada gördüğü rakibiyle maça girince biranda karıştı herşey.O kısımdaki tüm sıkıntıdan inanın sizden çok ben utandım.Ama bende anlamadım çünkü huzeyfe ve yvz,waradmiral vs spartacus onları bile ben maça gönderdimdi sistem bu şekilde diye.Buna diyecek lafım yok artık şahsım adına. Freewin konusunu ben baştan beri puan yok diye belirttim,ancak sonradan 2 tur üst üste freewin alanlar çıktığı görünce ' Karslan'ın kararı ile onlarada tur başına 2 puan verilmesine karar verildi. Check anında kanalda olmayanlar kura listesine giremedi.Biz bunu 20 gün öncesinden sitede kurallarda, facebookta,paticikte ve her ne anasının gözü varsa söyledik.Geç kalan arkadaşlar için şahsi düzenleme yapamazdık.Birisi 10 dk geç kaldı diye alırsak,öteki 15 dk sonra geç kaldım diyip benide alın diyebilirdi.Böyle bir kural düzeni olmayacağı için kimseyi almadık.Kimse şahsına anlamasın,şahsıma bu yüzden laf söleyen arkadaşın kendisine msn den bilgi verdim.Yukardaki açıklamada ona yeterli zaten. Aksaklıklar için 'şahsım adına özür dilerim'.Diğer round için büyük bir tecrübe oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaTHEaTeR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Söyleyeceklerim bazıları için acı ve ağır gelebilir ama ben yine de yazacağım. İlk olarak turnuvanın baştan sona rezalet bir şekilde geçtiğini söylemek istiyorum. Neden derseniz: 1- 19:30'a 5 dk geç kaldığı için alınmayan elemanlar oldu ama turnuva ancak 20:30'da başlayabildi. 2- İlk başta hepimiz heyecanla streami izleyip kura çekimini öğrendik. Herkes ilk rounddaki eşleşme sistemi gibi olacak sandığından, rakiplerini öğrenip maç yapmaya başladı. Sonra bir baktık bracket değişmiş. Bir baştan bir sondan eşleşiyormuşuz. Sonra bu brackete göre maça girenler oldu. 5 dk sonra bracket yine değişti, bu sefer karman çorman kafasına göre bir bracket oluştu ve buna göre yapın diye geçiştirilmeye çalışıldı. Eşleşme sistemi tam anlamıyla rezaletti. 3- Benim ilk başta kuraya göre free win aldığım söylendi ve sonra da free winlere puan yok asla denildi. Ben ve bazı arkadaşlar itiraz ettik. İtirazımız dikkate bile alınmadı. Daha sonra en son yayınlanan bracketlerde iddialı bazı master oyuncuları free win gözüküyordu. Tabii onlar ağır top oldukları için itirazları kabul edildi ve free winlere 2 puan verilmesi kararlaştırıldı. Şimdi benim eşleşme tablosuna itirazım var, benim 2 puanım güme gitti desem haksız mı sayılırım? Ben sırf turnuvaya 5 dk geç kalanlar elenecek diye karnım aç olduğu halde yemek yiyemedim. Sonra benim maç başlayana kadar saat 20:30 oldu. Her an başlayacak diye yemek yeme fırsatı bulamadım. Daha sonra oyuncuların rakipleri sürekli değişti. Açıkçası ben iyice gerildim maç başlayana kadar. Bütün konsantrasyonum yerle bir oldu ve benim gibi mağdur olan da çok kişi vardır eminim. Saat 20:30'da maç başladığında benim açlıktan gözlerim kararmaya başlamıştı düşünün yani, zaten üzerine bir de oradaki rezillik yüzünden gerilmişim. Benim maçlarım başladığında tek düşüncem bitse de kurtulsam oldu. İki maçımı da uğraşmadan rakibe resmen hediye ettim. Platinum oyuncusuyum diye bu mesajımı dikkate almamazlık yapmayın. Sizler ne kadar milli takım için heyecanlanıyorsanız ben de bir o kadar heyecanlanıyorum ve açıkçası bu olaylardan sonra benim bundan sonraki turlar için bütün şevkim kırıldı. Umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 2 kere chart çıktı 2sindede spartacus geldi kaderden kaçış yokmuş :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 DeaTHEaTeR said: Platinum oyuncusuyum diye bu mesajımı dikkate almamazlık yapmayın. Ben de dahil daha kaç master oyuncusunun lafı dinlenmiyor bu ladder durumunla alakası yok.Bu tamamen karşı tarafı afedersiniz ama insan yerine koymayıp iplememe durumu ile alakası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZuLuuuuuu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 DeaTHEaTeR said: 2- İlk başta hepimiz heyecanla streami izleyip kura çekimini öğrendik. Herkes ilk rounddaki eşleşme sistemi gibi olacak sandığından, rakiplerini öğrenip maç yapmaya başladı. Sonra bir baktık bracket değişmiş. Bir baştan bir sondan eşleşiyormuşuz. Sonra bu brackete göre maça girenler oldu. 5 dk sonra bracket yine değişti, bu sefer karman çorman kafasına göre bir bracket oluştu ve buna göre yapın diye geçiştirilmeye çalışıldı. Eşleşme sistemi tam anlamıyla rezaletti. Evet maalesef bracket'lerle ilgili bir sorun oldu maçta, herhalde günün en kötü kısmı buydu, Pentagram da zaten bunu kabul etti yukarıdaki mesajında. DeaTHEaTeR said: 3- Benim ilk başta kuraya göre free win aldığım söylendi ve sonra da free winlere puan yok asla denildi. Ben ve bazı arkadaşlar itiraz ettik. İtirazımız dikkate bile alınmadı. Daha sonra en son yayınlanan bracketlerde iddialı bazı master oyuncuları free win gözüküyordu. Tabii onlar ağır top oldukları için itirazları kabul edildi ve free winlere 2 puan verilmesi kararlaştırıldı. İnanın freewin sorunun çözülmesi için ne yapılması gerektiği ile ilgili tartışma 19:30'da başladı ve çözülünceye kadar çok uzun bir süre devam etti. Tartışmalar sırasında ağır topların bir etkisinin olduğunu görmedim. Genel olarak çok şikayet gelir gelmez düşünmeye başladık ne yapabiliriz diye. Bir yandan önce kararlaştırılan hiçbirşeyi değiştirmek istemedik bir yandan da kimseyi mağdur etmek istemedik. En sonunda da yöneticiler arasında yapılan oylama ile 2 puan verilmesi kararı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Maçlar bitsin misafirim gitsin bende bir iki şey yazacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaTHEaTeR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bir başka ilginçlik de o bracketde oyuncuların numaraları birbirini tutmuyor. Ben güya 12 numaraydım ama beni 4 numara olarak gösteriyordu bracketta. Neyse, diyecek bir şey yok. Biz mağdur olduk, olay onunla kaldı. Sonraki turlara katılır mıyım katılmaz mıyım artık o andaki havama göre değişir sanırım. Çünkü gerçekten bütün şevkim kırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yEasYU4P8pg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 harrisin paralar boşa gitti. Harrisin atı startta kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_arslan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Selamlar Saygılar 4+1 cups un 2. ayagıda gerçekleşti 12:40'da turnuva bitti. Bu turnuva Secmelerin ilk ayagi gibi sıkıntısız baslamadı ama sıkıntısız sonuclandı .Bazi sikintilar oldu ve biz görevimiz başinda bu sıkıntılari gidermek için gereken önlemleri aldik. -Neydi bu sıkıntılar ? kısaca sizler ile paylasalim 19:15 de gelenler Check edildiler ve 19:30 kadar devam edildi orda bulunmayanlar kuraya dahil edilmediler. Kura baslayip devam etme asamasinda Geleceklerinden haberdar oldugumuz arkadaslarimizida kurallarimiz geregi Turnuvaya dahil etmedik (telefon ıle arayarak sukadar dk sonra ordayım tarzında haberler) sistem belli nezaman check alıncagı ve Kura nezaman baslanacagı ne sekılde baslanacagı bellı ltf bundan sonra arkadaslarımız daha erken yola cıksınlar... -kura cekılıyor Braket sistemi yavas yavas yazılmaya baslanıyordu. ama bracet sıstemınde Bursat bır sıkıntıyla karsılasdı ve Bracet sıstemı bloke oldu kuraya devam edılıyordu ve bracet yenılenınce bracet sıstemı degısdı ...Birdaha eski haline getirmek mumkun olmadi En son hali ile devam edilmesi kararlastirildi.Normalde braketde Rakibi olmayan 4 kisiyi bir biriyle eslestirip kimseye frewiin vermeden dewam etmek isdesekde teknık ımkanlar buna ızın vermıyordu.. Bu sorunlari asarken saat 20 : 00 da olsa cözum yolu bulundu ve bazı degısıklıge gıdıldı hic bir agır topdan etkilenilmeden Frewine 2-0 hukmen sayılır dendi. Bunu böyle hükmedende benim...oN DAN bundan etkilendi ve kararlar alindi diyenler sanirim nedenli yanilginin içinde olduklarini ve butur aksaklıkların her organızasyonda cıka bılecegını göre bilirler. Burda bu turnuvada emegı gecen bır cok arkadasım zaman ve emek harcadı sizlere hos vakıt gecirmek ; sizleri eglendire bilmek icin ter akittilar onlarin bu emeklerini 2-3 cırkın yazıyla karalamak hiç yakısık degil ..sizlerede yakısdırmıyorum zaten sadece bilgi eksiginiz var dıye dusunuyoruz... 4+1 cups Kaldıgı yerden devam edıcek bu gun yasanan sıkıntılar yasanmasın dıyede gereken önlemler alınacak alındı da dıye bılırız. Sizlerden bir isdegim olucak Saygıyı elden hıc bır zaman birakmayın...Burdaki ekıbın Ne kadarda calıskan ve uretken oldugunu göremek gercekdende zor degıl azıcık dusunun yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 K_arslan said: Burda bu turnuvada emegı gecen bır cok arkadasım zaman ve emek harcadı sizlere hos vakıt gecirmek ; sizleri eglendire bilmek icin ter akittilar onlarin bu emeklerini 2-3 cırkın yazıyla karalamak hiç yakısık degil ..sizlerede yakısdırmıyorum zaten sadece bilgi eksiginiz var dıye dusunuyoruz... ya işte bu gerçekten cok sinir bozucu ya-- ne yaptınkida bunları yazabiliosun insanlar üzerinde otorite kurmaya çalışıosun?!?! TURNUVA DEDIIN NEDIR CHARTA ISIM GIR O OTOMATİK EŞLEŞTİRSİN RAKİPLERİ,bide gelip buraya paticik forumuna acıklama yapınca ne oluo.Görende bişi yaptınız sanıcak zavallı pentegramı sömürüo bütün organizasyon herşeyle ugraşan o herşeyi ayarlayan o, cogu oyuncuyla iltibata geçende o size ne oluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Puan Tablosu http://starcraftturkiye.com/roundlar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 o tabela yanlış, swarmın en sonda olması lazımdı. ikinci, üçüncü maçlar ne oldu bilmiyorum ama tempest vs spartacus ilk maçı izleyin mutlaka bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_arslan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Selamlar Saygılar (ADAM OLANA BU SAYGI VE SELAM) YAPİLAN bir iş var ortada ve kimin ne yaptigini görmek isdemeyen gözler çikacakdirmutlaka... Ona buna dil uzatacak futursuzca dengesızce yorumlar gelecekdirelbette...Huseyının sadece caliştigi ve dierlerinin yattigi birsey olmadıgını söylemekde ahmaklıkdır.Huseyın buna gereken cevabı verecekdır zaten.. ekıbımden bir arkadasım sırf bu ıs ıcın hasta kızını doktora göturmek yerıne oturmus hanımının dırdırlarına ragmen ustlendıgı ısı sonuna kadar surdur musdur. ekıbımden bır arkadas sadece bu ıs ıcın hanımını ve cocugunu kayın valıdesıne göndermıs ve gecenın 3 ne kadar olan bıten ıle ılgılı calısmaları surdurmus turnuvanın aksamaması ve dahada duzenlı gıtmesı ıcın toplantılar duzenlemısdır.. ekıbımızden gene bır cok arkadasın bır cok durumlarını buraya yazsam sayfalar alır demek ısdedıgım bır ıs ortaya koyuyoruz ve bunun ıcın emek harcıyoruz (körlere dıcek bısı yok ) emek harcanıpda bır kısı bıle tesekkur edınce herseye ragmen degıyor. sc comnıtyı cogaltmak ve daha sevdırmek adına Natıonal maclarda daha ıyı sonuclar alıp özledıgımız basarıya ulasmak adına yola devam ...Körlere ahmaklara ragmen yola devam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tropeus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 LM said: ya işte bu gerçekten cok sinir bozucu ya-- ne yaptınkida bunları yazabiliosun insanlar üzerinde otorite kurmaya çalışıosun?!?! TURNUVA DEDIIN NEDIR CHARTA ISIM GIR O OTOMATİK EŞLEŞTİRSİN RAKİPLERİ,bide gelip buraya paticik forumuna acıklama yapınca ne oluo.Görende bişi yaptınız sanıcak zavallı pentegramı sömürüo bütün organizasyon herşeyle ugraşan o herşeyi ayarlayan o, cogu oyuncuyla iltibata geçende o size ne oluo. 7-8 aydır şu forumu takip ediyorum gördüğümü belirteyim.. sağa sola b.k atmaktan ve ukalalıktan başka bir numaran olmadığını açık ve net olarak söyleyebilirim.. pentagramın sıkıntısı var ise onun belirtmesi daha doğru olmazmı.. veyahut aralarında halledebilirler değilmi? yani sen niye ortamı karıştırma peşindesin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 yeni bir woot dalgası dönmesin lütfen.starcraftturkiye.com ekibi ile yaklaşık 30 gündür baya bi uğraşıyoruz.bursat özellikle gece 2 3 e kadar kalıp mail atıyor millete.swarm kötü niyetle demek istememiştir,ne swarmı nede diğerlerinin bir birine çatışmasını istemem.Şu iş tamamen bitsin yol ayırımı bile gerekirse şu işten sonra yapılır.sukunet rica ediyorum. chart sıkıntısı olmasaydı akşam herşey güzeldi.Zaten ösym gibi hata yok hata yok demedik,oldu abi hata idare ediverin dedik. Huun abi rage postları kaldır en iyisi,şu iş bitene kadar sessizlik hakim olsun.Kimse kimseyi kırmasın yok yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 dün baya baya conterstrike community kokusu vardı, üzüldüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 TD)Pentagram said: Huun abi rage postları kaldır en iyisi,şu iş bitene kadar sessizlik hakim olsun.Kimse kimseyi kırmasın yok yere. Rage Postlar kaldırılacaksa, forumun mantığı nedir ? Adam(lar) turnuvayla ilgili tabi ki eksik gördükleri şeyleri, hataları yazıcaklar. forum bura, facebuh deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar