Platinyum+Gold önelemelerine 13-14 kişi civarı katıldı. Turnuva 19.30da başladı ve 23.30 civarı bitti.
Şimdi esas 1. tur elemesinde ortalama 40-50 arası oyuncu bekleniyor.
Sorum şu: 13-14 kişilik bir turnuva 4saatte zor biterken 40-50 kişinin katıldığı bir turnuva 1 günde bitirilebilecekmi?
Bu oyuncuların master oyuncusu olduğunu dirençli olacaklarını varsayarak 1maç bile 30dk civarı sürebilir ki her tür bo3. Saat 19:30dan başlayan turnuva bu hesapta gece 2-3ten evvel bitmesi zor gözüküyor. Bu durumda turnuvayı 1günde nasıl bitirecekler? Milli takım yetkililerine duyurulur.
Tabi bu söylediğimide yıkıcı eleştri yada değersiz bulabilirler herzamanki gibi. Ben genede hem kendi adıma hemde elemeye girecek insanlar adına soruyorum bu soruyu.
Bu durum en çok beni etkileyecek sanırsam.Çünkü haziran ayında olsaydı bu turnuva (o ay benim için hem boştu hem de ladder kastığımdan max. performansta idim) çok iyi olurdu.Öss için tarihler ileri atıldı ama unuttuk ki bizler türk halkıyız.Hiç kimse düşünmedi yaz sezonunda bu adamların düğün dernek vs. işleri olur mu olmaz mı vs. vs....Bu durum geldi bende patladı ve temmuz ayım tamamen iptal oldu.Ha bu durum elimdemi idi değildi koskoca turnuva benim için haziranda mı oynatılacaktı tabii ki hayır fakat "olsaydı" çok iyi olurdu benim açımdan.Şimdi bunların üzerine bir de evdeki adslimin tekrardan bozulması üzerine adeks yolları bana gözüktü gibi...
Dün ki turnuvanın bu kadar uzun sürmesinden sonra yarın ki olan maçlara kaç saat internet kafede takılıp katılacabileceğimi hiç bilmiyorum ve ayrıca o gürültüde ne kadar focuslanılabilir ve iyi bir randıman alınabilinir onu hiç bilmiyorum....
Ha bu dediklerimden sonra milli takıma katılıp katılamamam birşey değiştirecek mi !? Tabii ki hayır ben katılsam da katılmasam da gideceği yer belli...
Bu gece olmayacak (belki yemek erken biterse 10-11 gibi) ama yarın (hiç olmadı sunumsuz dahi olsa) muzik-jenerik vs. eşliğinde maçları yayınlayabilirim Mete
Bilmediğim için soruyorum, O 2 ağır top dediğin Zerg neden münasip görüpte turnuvaya katılmadı? Madem bu kadar iyiler Türkiyeyimi temsil etmekten çekiniyorlar yada Organizasyona mı güvenmiyorlar? Güvenmiyorlarsa neden? Daha sağlam bir organizasyon oldumu ki bu zamana kadar, zaten kaç kişiyiz birlik olacağımız yerde neden ayrı gayrı yapıyorlar, en iyilerimizi bulup çıkartmaya çalıştığımız bir organizasyona neden katılmazlar, insanlar neleri feda edip koşuşturuyor, onlar nerde askerdemi (belki cidden öle bilmiyorum)
bla bla bla gibi bir ton soru sorarım sayın Tunca :)
Anaaa!! Neyse yazdıklarım genede bence doğru ama muhatabı farklı o zaman. Bişi demedim ama yinede gerçek Tunca'dan özür dilerim bu adamın kim olduğunu bilmiyordum.
Relax Penta aynen dediğin gibi. Elemelerin 1. günü de stream'siz geçiversin, gönüllülerin elinden bu kadar geliyor sonuçta fazlasını da kimse bekleyemez. Bundan sonraki günlerde muhtemelen ben sorunsuz yaparım yayını.
Hatta kafamda milli takımın antreman maçlarını, turnuva maçlarını yani yapabildiğim kadar, hepsini yapmak gibi fikirler de yok değil. Du bakalım oturur bu sıralar bu işler.
Öne çıkan mesajlar
inyourmind
Bu durum en çok beni etkileyecek sanırsam.Çünkü haziran ayında olsaydı bu turnuva (o ay benim için hem boştu hem de ladder kastığımdan max. performansta idim) çok iyi olurdu.Öss için tarihler ileri atıldı ama unuttuk ki bizler türk halkıyız.Hiç kimse düşünmedi yaz sezonunda bu adamların düğün dernek vs. işleri olur mu olmaz mı vs. vs....Bu durum geldi bende patladı ve temmuz ayım tamamen iptal oldu.Ha bu durum elimdemi idi değildi koskoca turnuva benim için haziranda mı oynatılacaktı tabii ki hayır fakat "olsaydı" çok iyi olurdu benim açımdan.Şimdi bunların üzerine bir de evdeki adslimin tekrardan bozulması üzerine adeks yolları bana gözüktü gibi...
Dün ki turnuvanın bu kadar uzun sürmesinden sonra yarın ki olan maçlara kaç saat internet kafede takılıp katılacabileceğimi hiç bilmiyorum ve ayrıca o gürültüde ne kadar focuslanılabilir ve iyi bir randıman alınabilinir onu hiç bilmiyorum....
Ha bu dediklerimden sonra milli takıma katılıp katılamamam birşey değiştirecek mi !? Tabii ki hayır ben katılsam da katılmasam da gideceği yer belli...
Sosyal ağlarda paylaş
TD)Pentagram
Sosyal ağlarda paylaş
Sensei
Sosyal ağlarda paylaş
tunca
//tyra
Sosyal ağlarda paylaş
Oymanq
Sosyal ağlarda paylaş
Sensei
bla bla bla gibi bir ton soru sorarım sayın Tunca :)
Sosyal ağlarda paylaş
huun
hatta hesap paylaşımından dolayı bi ceza isteyeyim onlara dur 2 dk.
Sosyal ağlarda paylaş
Sensei
Sosyal ağlarda paylaş
TD)Pentagram
Serkan ' aelfric' yazıcı vefakarlık yapıp elemelerden çekilmiştir,müsabakaların canlı yayınını yapacaktır.
Teşekkürler serkan,
Sosyal ağlarda paylaş
Sensei
Hatta kafamda milli takımın antreman maçlarını, turnuva maçlarını yani yapabildiğim kadar, hepsini yapmak gibi fikirler de yok değil. Du bakalım oturur bu sıralar bu işler.
Sosyal ağlarda paylaş
TD)Pentagram
Sosyal ağlarda paylaş
TD)Pentagram
Sosyal ağlarda paylaş
Seperate
Sosyal ağlarda paylaş
TD)Pentagram
Sosyal ağlarda paylaş
Seperate
Sosyal ağlarda paylaş
yildirimokur