Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SC2 Milli takım elemeleri

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Selamlar Saygılar

4+1 cups Milli takim secmelerinin ilk ayagini dün gece gerçekleştirdik.
Katilan oyuncular arasından ilk 2 ye giren arkadaslarımız diger turnuvalara katılma hakkı kazandilar.
Turnuvamızın baslangıc ayagını sorun suz sekılde bitirdik.
19:30 da baslayan turnuvamız 23 civari sona erdi ..
4+1 cupsun dıer ayagı Salı gunu kaldıgı yerden devam edıcek
turnuvamızın dahada güzel geçicegine olan ınancımız tam ve eksıksızdır.
Turnuvada bir cok arkadas görev yapti hepsıne tesekkurlerimizi birkez daha buradan iletiyoruz..
Bu güne kadar tüm yaptiklarimizi yapacaklarimizi sizlerle zamani geldiginde paylasdik ve degerlı fikirlerinizi sorduk kendimizi düzeltmemiz gerekdiginde önlemlerimizi aldik her fikire önem verdik ve istehare yaptık
Buna inanmayan yada fikrimi dikkate bile almadiniz diyen bir cok arkadasımın bir kez bile bana mesaj yoluyla bıle dönus yaptıgını ve gelısmelerı takıb ettıgını degısmelerı gözlemledıgını görmedım ... ltf mesele kısısel degıl hepmızın sorgu sugal fıkır beyan etmekde özgursunuz ...ama eger bızlerede bır yetkı verıldıyse bızım verdıgımız kararlarada saygı duyulması gereklı. verılen kararlar yanlıs ola bılır ve sonucları negatıf olarak döne bılır bu bizim dogru yapmaya çalısmadigimizi gösdermez..bunu göz ardı etmeyelım..simdi yukarıda Oymanın bir sorusu var cevab verelim..
13-14 kısı yane 7 team mac eder aynı anda baslar dunku gıbı söle dusun
50 kısı 25 team eder aynı anda baslar oyunların senın dedıgın gıbı uzadıgını koy 30 dk mın
7 team yada 25 team aynı anda basladıgında cok bır sey degısmıyor gördugun gıbı...
oyunlar daha zevklı ve cekısmelı gececegı kesın gerekıyorsa bızler zaman ayıracagız 2-3 e kadar gece yarısına kadar görevımızın basında olacagız..genede bitmiyorsa turnuva gidis hat a göre ertesı gun yada daha alternatıf bı yol ıle yolumuza kaldıgımız noktadan devam ederız...
öncelıkle yasamak görmek gerekli ,,,cok buyuk bi olay olmassa 4 cupsun ılk ayagı salı gunu bitecekdır ..öngörumuz budur.
ayrıca Oyman'a senin fikirlerini yıkıcı eleştri yada değersiz bulmuyoruz aksine bizim için çok degerliler ...
Sosyal ağlarda paylaş

7bucukta başlamadı cup.8de 8 i 10 geçe maçlara geçilebildi.Stream geçiktiği için oldu yoksa herkes kanalda hazır bekliyordu 7 buçukta.Saat 19:50 de yayın başladı,20:05 gibi kura bitti,20:15 gibi maplarını belirlemeye başladılar.

Birde herkes nerdeyse her maçından sonra sigara molası falan verdi.Haliylede takılmalar oldu,yinede sorunsuz geçti desek iyidir.Yaklaşık 2 buçuk 3 saat de bitirdik.Salı günü için zaten tek tek hakem veremeyiz okadar insan yok.

Evet daha kalabalık olduğu için daha hızlı olmalıyız.Hakem falan vermeyiz maçlara,rakibi belli olan kura esnasında direk başlar.Çoğu tecrübeli oyuncu zaten napacağını biliyor.

Kura çekilirken eşleşenler başlar,bu sayede zamandan istifade ederiz.mola süresini 5 dk ya düşürüz ve setup arası mola olur.Maç arası molayı kaldırırız.Anca 3 maçlık set sonunda mola olur.

Tabi oyuncularında yardımcı olması gerek,habersiz afk olmak.Rakibinin maçı sürerken laddere girmek gibi şeyler yapmazlarsa süreç hızlı devam eder.Kaldıki illaha 23:00 de bitmesini beklememeliyiz.Gece 4de bitmiş cuplar var ESL yi hatırlayın:)

Ama tahminim maximum 01:00-01:30 u geçmez.Yeterli herkes sorumluluk sahibi olsun.habersiz afk,ladder maçına girmek gibi hareket yapmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

zaman sıkıntısı gerçekten etkiler ama yarı final ve final ertesi güne sarkıtılabilir erken saatlere. Her macın bo3 olması zamanı uzatacaktır ve 2-1 bitecek cok mac olacak dünki maclarda 2-0 ve freewin ler oldu o yüzden 00:00 olmadan bitti ama yarınki maçlar daha yogun olacagını dusunuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Hak veriyorum,anlıyorumda ama herkese bu 19:30 olarak duyuruldu.Geri dönüş daha büyük sıkıntılara sebep olabilir.Burda ana nokta streamde bitiyor.

Stream ekibi 19:30 öncesi tüm ayarlarını hazır ederse,19:30 da hemen kura çekilir,en geç 19:40 da herkes oyuna başlar.Hiç bir maça hakem atanmaz,talep olursa hakem girer.Herkes oyununu açar başlar.Kura çekilirken,eşleşenler maça başlar.Maç arası molası kaldırılır,birtek setup arası 5 dk ara olur.

En temiz çözüm bu gibi duruyor.Ama 01:00 de kalan maç olursa kalanları yarına erteleriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Oymanq said:

Platinyum+Gold önelemelerine 13-14 kişi civarı katıldı. Turnuva 19.30da başladı ve 23.30 civarı bitti.
Şimdi esas 1. tur elemesinde ortalama 40-50 arası oyuncu bekleniyor.

Sorum şu: 13-14 kişilik bir turnuva 4saatte zor biterken 40-50 kişinin katıldığı bir turnuva 1 günde bitirilebilecekmi?
Bu oyuncuların master oyuncusu olduğunu dirençli olacaklarını varsayarak 1maç bile 30dk civarı sürebilir ki her tür bo3. Saat 19:30dan başlayan turnuva bu hesapta gece 2-3ten evvel bitmesi zor gözüküyor. Bu durumda turnuvayı 1günde nasıl bitirecekler? Milli takım yetkililerine duyurulur.

Tabi bu söylediğimide yıkıcı eleştri yada değersiz bulabilirler herzamanki gibi. Ben genede hem kendi adıma hemde elemeye girecek insanlar adına soruyorum bu soruyu.

Bu durum en çok beni etkileyecek sanırsam.Çünkü haziran ayında olsaydı bu turnuva (o ay benim için hem boştu hem de ladder kastığımdan max. performansta idim) çok iyi olurdu.Öss için tarihler ileri atıldı ama unuttuk ki bizler türk halkıyız.Hiç kimse düşünmedi yaz sezonunda bu adamların düğün dernek vs. işleri olur mu olmaz mı vs. vs....Bu durum geldi bende patladı ve temmuz ayım tamamen iptal oldu.Ha bu durum elimdemi idi değildi koskoca turnuva benim için haziranda mı oynatılacaktı tabii ki hayır fakat "olsaydı" çok iyi olurdu benim açımdan.Şimdi bunların üzerine bir de evdeki adslimin tekrardan bozulması üzerine adeks yolları bana gözüktü gibi...

Dün ki turnuvanın bu kadar uzun sürmesinden sonra yarın ki olan maçlara kaç saat internet kafede takılıp katılacabileceğimi hiç bilmiyorum ve ayrıca o gürültüde ne kadar focuslanılabilir ve iyi bir randıman alınabilinir onu hiç bilmiyorum....

Ha bu dediklerimden sonra milli takıma katılıp katılamamam birşey değiştirecek mi !? Tabii ki hayır ben katılsam da katılmasam da gideceği yer belli...
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmediğim için soruyorum, O 2 ağır top dediğin Zerg neden münasip görüpte turnuvaya katılmadı? Madem bu kadar iyiler Türkiyeyimi temsil etmekten çekiniyorlar yada Organizasyona mı güvenmiyorlar? Güvenmiyorlarsa neden? Daha sağlam bir organizasyon oldumu ki bu zamana kadar, zaten kaç kişiyiz birlik olacağımız yerde neden ayrı gayrı yapıyorlar, en iyilerimizi bulup çıkartmaya çalıştığımız bir organizasyona neden katılmazlar, insanlar neleri feda edip koşuşturuyor, onlar nerde askerdemi (belki cidden öle bilmiyorum)
bla bla bla gibi bir ton soru sorarım sayın Tunca :)
Sosyal ağlarda paylaş

Relax Penta aynen dediğin gibi. Elemelerin 1. günü de stream'siz geçiversin, gönüllülerin elinden bu kadar geliyor sonuçta fazlasını da kimse bekleyemez. Bundan sonraki günlerde muhtemelen ben sorunsuz yaparım yayını.

Hatta kafamda milli takımın antreman maçlarını, turnuva maçlarını yani yapabildiğim kadar, hepsini yapmak gibi fikirler de yok değil. Du bakalım oturur bu sıralar bu işler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...