huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 en başından beri organizasyonun fikrinin "konunun gereğinden fazla uzatılmaması, kaan ve eren'e vatan haini muamelesi yapılmaması gerektiği" olduğunu hatırlatmama gerek yok sanırım. kişisel olarak birşey söylemem gerekirse, kaan'ın yerine birisini oynattığına ve eren'in de büyük ihtimalle yerine oynayan kişi olduğuna inanıyorum. turnuvanın aksamaması için o anda bir karar alınması gerekiyordu, doğru kararı aldığımızı düşünüyorum. telefon konusunda eren haklı bence de.
SnailBey Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 yahu kimler girdi milli takıma bi kişi yazmamış. mufduu fln girmiş deişik turnuva . oynman da yapmış şovunu yine haha. şu an kimler takımda bi yazında bilelim. 2w2 takım secmelerine adayız bu arada haberiniz olsun.
Soimyr Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Abi kanıtlara baktığımda oymanın %100 suçlu olduğundan eminim. Öte yandan gerek sc2deki tavırları, gerek hala euda oynarkenki bana karşı tutumu yarımları vs deyince kalbim inanmıyor açıkçası.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 SnailBey said: yahu kimler girdi milli takıma bi kişi yazmamış. mufduu fln girmiş deişik turnuva . oynman da yapmış şovunu yine haha. şu an kimler takımda bi yazında bilelim. 2w2 takım secmelerine adayız bu arada haberiniz olsun.Sitede yazdığı için kimse yazmamış sanırım: A milli: Mufduu (T) Tempest (T) SKTerran (T) SpaNking (P) Spartacus (T) yvz (Z) zergsert (Z) eNjin (P) B milli: Sleeep (P) Beeswax (Z) Bloody (T) Huzeyfe (Z) Sea (T) DarkSwArM (Z) ahm (P) Eagle (T)
Bursat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 DarkSwArM B Millide olmayacağını belirtti onun yerine başka bir arkadaş geçecek. Bunun belirlenmesi için Cem'i veya Mete'yi bekliyorum
harristhegosu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Darkswarmsiz bir B milli takimi dusunemiyorum , sc2 cikmadan once kasip B milli takima giricem elimden geleni yapicam diyordu. Sanirim zamani yok oynamak icin.
LM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 betadan beri kasanlar... lütfen dışarı...
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 dinamo kalsın b de ya cıkarmayın böle iyi
harristhegosu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 memphis , biraz kendin ol ya hep benim sozler , tavirlar falan.
SnailBey Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 beeswax şeymi ya eskiden wardı . fena oynamıyordu. oda iyi girebilmiş b milliye tebrik ederim.
huun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 swarm'ın en büyük ideali harrris'i yenip oyunu bırakmaktı*. harrris oyunu daha önce bıraktığı için oyuna küstü. *: bu gerçek. bir çok kereler kendisi hür iradesi ile beyan etti.
LM Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 peo da nerde troll hemen damlıo ya.. betadan beri kasıosun peo mastera çık bare laf atmadan önce nab
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 benide biri 23-0 paketlese bende hayatımı onu yenmeye adardım swarm dogru olanı yapmıs, kendisine B milli takımda basarılar
LM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 http://www.thomasdemary.com/wp-content/uploads/2011/06/haters-gonna-hate-monkey-crossed-legs-1291945299k.jpg
harristhegosu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bu resmin , rock n coke daki resminden daha iimiş swarm.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Bu arada Beeswax da b millide oynamak istemdiğini belirti.Artık alınan puanlara göre sıralamadan 2 oyuncu çekeriz swarm ve beeswax yerine.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Bence çok büyük organizasyon problemi olmayacaksa küçük bir turnuva daha yapılıp alınsın kalan 2 oyuncu; çünkü 4 turnuvaya çok fazla katılım olmadığından B takımının puan standardı çok düştü, 17 ve 18. sıra alınacaksa freewinlerden kazanılan puanlar bile B takıma girmeye yetiyor gibi olacak, 2 freewin B takıma girmek için yeterli puan anlamına geliyor şu an.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 mantıklı,düşünmek gerek ozaman biraz bunun üstüne.
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ben girerim b milli takıma turnuvaya falan girmem gerekmiosa bi dinamo gider digeri gelir de b milli takım nie varkı a milli takım hastalanırsa diemi
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 yok a millideki adam bırakınca,yada şeyi şeyine denk gelircesine laubalice takılınca.İpi çekilip alttan adam çıkartılcak.ele güne muhtaç olunmuyacak işte ,, huun un bir ara kurallar başlığı vardı ' Adam olun,akıllı olun,kimseye uymayın'
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 TD)Pentagram said: Adam olun,akıllı olun,kimseye uymayın'
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Beeswax karar değiştirerek,b milli takımda oynayacağını bildirdi.Boş kontenjan 1 e düştü.
DeaTHEaTeR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Ben gönüllüyüm B milli takıma girmek için ama gönüllü olmakla olmuyor sanırım... xD
SnailBey Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 b milliyi werin benim yetkime. şow yapalım cok efsane bi kadro kurucam. a vs b kapısalım sonra iyi olan kazansın. bişiy sorucam eskiden b milli istege gore her ulkenin takimiyla mac alabiliyordu su anda oyle bisiy sansı warmi ? eger oyleyse cidden verin bos durcagina ulke puanimizi gelistirelim.
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bazen düşünüyorum snail, hiç bişe yapmayıp en çok konuşan adam sen misin, ben miyim?
Öne çıkan mesajlar