Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SC2 Milli takım elemeleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en başından beri organizasyonun fikrinin "konunun gereğinden fazla uzatılmaması, kaan ve eren'e vatan haini muamelesi yapılmaması gerektiği" olduğunu hatırlatmama gerek yok sanırım.

kişisel olarak birşey söylemem gerekirse, kaan'ın yerine birisini oynattığına ve eren'in de büyük ihtimalle yerine oynayan kişi olduğuna inanıyorum. turnuvanın aksamaması için o anda bir karar alınması gerekiyordu, doğru kararı aldığımızı düşünüyorum.

telefon konusunda eren haklı bence de.
Mesaj tarihi:
yahu kimler girdi milli takıma bi kişi yazmamış.

mufduu fln girmiş deişik turnuva . oynman da yapmış şovunu yine haha. şu an kimler takımda bi yazında bilelim. 2w2 takım secmelerine adayız bu arada haberiniz olsun.
Mesaj tarihi:
Abi kanıtlara baktığımda oymanın %100 suçlu olduğundan eminim.

Öte yandan gerek sc2deki tavırları, gerek hala euda oynarkenki bana karşı tutumu yarımları vs deyince kalbim inanmıyor açıkçası.
Mesaj tarihi:
SnailBey said:

yahu kimler girdi milli takıma bi kişi yazmamış.

mufduu fln girmiş deişik turnuva . oynman da yapmış şovunu yine haha. şu an kimler takımda bi yazında bilelim. 2w2 takım secmelerine adayız bu arada haberiniz olsun.
Sitede yazdığı için kimse yazmamış sanırım:

A milli:
Mufduu (T)
Tempest (T)
SKTerran (T)
SpaNking (P)
Spartacus (T)
yvz (Z)
zergsert (Z)
eNjin (P)

B milli:
Sleeep (P)
Beeswax (Z)
Bloody (T)
Huzeyfe (Z)
Sea (T)
DarkSwArM (Z)
ahm (P)
Eagle (T)
Mesaj tarihi:
swarm'ın en büyük ideali harrris'i yenip oyunu bırakmaktı*. harrris oyunu daha önce bıraktığı için oyuna küstü.

*: bu gerçek. bir çok kereler kendisi hür iradesi ile beyan etti.
Mesaj tarihi:
Bence çok büyük organizasyon problemi olmayacaksa küçük bir turnuva daha yapılıp alınsın kalan 2 oyuncu; çünkü 4 turnuvaya çok fazla katılım olmadığından B takımının puan standardı çok düştü, 17 ve 18. sıra alınacaksa freewinlerden kazanılan puanlar bile B takıma girmeye yetiyor gibi olacak, 2 freewin B takıma girmek için yeterli puan anlamına geliyor şu an.
Mesaj tarihi:
yok a millideki adam bırakınca,yada şeyi şeyine denk gelircesine laubalice takılınca.İpi çekilip alttan adam çıkartılcak.ele güne muhtaç olunmuyacak işte ,,

huun un bir ara kurallar başlığı vardı

' Adam olun,akıllı olun,kimseye uymayın'
Mesaj tarihi:
b milliyi werin benim yetkime. şow yapalım cok efsane bi kadro kurucam. a vs b kapısalım sonra iyi olan kazansın.

bişiy sorucam eskiden b milli istege gore her ulkenin takimiyla mac alabiliyordu su anda oyle bisiy sansı warmi ? eger oyleyse cidden verin bos durcagina ulke puanimizi gelistirelim.
  • Yeni Oluştur...