Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 darka katılıyorum boş bir tartışma bu zaten neden ingilizce -ya da ecnebi dillerde- imza kullanıldığı konusunda herkes hemfikir.[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Sam'in dediği konu dogru. 1850 lerdeki ingilizce sözcük sayısı 1980 deki sözlüklerdeki ingilizce sayısının yarısı kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 (¯'-. garbage'da da yer bırakmadınız .-'¯) ya arkadaşlar harbi siz aşmışsınız olayı ya! ne diyim daha ben! ...saçma konular, ...saçma cevaplar! gitgide iyice basitleştirdiniz bu hususlar yüzünden forum'u! Size ne adamın imzasından, bilmem neyinden ya! Yapmayın Allahınızı severseniz ya! Sırf konu açmış olmak için konu açılmaz ki ya!![hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 otturgaçlı göttürgeç[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 ulusal düttürü ve döndürgeç diyim ozaman bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 I love English (İnglizceyi seviyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 http://www.quinion.com/words/articles/howmany.htm http://www.sls.lib.il.us/reference/por/features/97/language.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 ingilizcede 500bin kelime warmis :D iide acaba kac ingiliz weya ingilizce bilen 200 bin den fazlasini kullanio hatta hayatinda duydu weya bili0 ? ben türkce sözlügü actiimda bile cogu bilmediim kelime cikio ya[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 bak benim imzama.ne türkçe ne ingilizce. oui, je parle français!![hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 bende italyanca yazcam yaw warmi alala :) se poui mio :) parliamo tutti che ti serve[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 benimki de caponca: oramakoma buramako Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 türkçede biz 3000 kelime kullanıyoruz en fazla şu anki günlük dilimizde.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: daverc, 15 May 2003 20:50 tarihinde demiş ki: ingilizcede 500bin kelime warmis :D iide acaba kac ingiliz weya ingilizce bilen 200 bin den fazlasini kullanio hatta hayatinda duydu weya bili0 ? ben türkce sözlügü actiimda bile cogu bilmediim kelime cikio ya[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN ***zaten sözlüklerin amacı da bu.. bilmediin kelimenin anlamını öğrenmek için varlar...[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Çünkü tarist in açılımı turkçe deil ve Jim Morrison türkçe bilmiyo[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL ! The Anarchist Reality is Imprisoned by Self-control and Time [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 15 May 2003 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Bu ülkede yabancı dil kullanımına ben de karşıyım. Ne koşulda olursa olsun. Özentilik midir ? Evet bence alasıdır. Lakin düşüncelerim kanun değildir püskürmeyiniz lütfen. [hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal [Bu mesaj Adiemus tarafından 15 May 2003 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Türkçe osmanlıca kelimeleri ata ata ata ata böyle duygularımızı doğru bir şekilde ifade edemeyeceğimiz bir dil haline geldi[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Bütün diller güzeldir . Girgir forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Dünyanın en zengin dillerindendir Türkçe. İngilizceden çok çok daha gelişmiştir. Anlayamıyorum nereleri referans göstererek bu tür yorumlar yapabildiğinizi. said: Deep-Night, 15 May 2003 22:36 tarihinde demiş ki: Türkçe osmanlıca kelimeleri ata ata ata ata böyle duygularımızı doğru bir şekilde ifade edemeyeceğimiz bir dil haline geldi[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. [hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 türkce ural altay dillerindendir Eklemeli bi dildir onun icin ingilizcenin hicbir eklemeli dilden genis kapsamli olabilcegini zannetmiorum :-) yani sozlukte olmayan bi kelime yaratirsin onu sadece o dili bilen özümsemis olan anlar sözlüge bakarak cozemessin felan ehuhe cins bi dil yaw :) sevin dilinizi :P[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Referansa gerek var mı? Konuştuğumuz dil sonuçta. Mesela şu an konuştuğumuz türkçede ona karşılık gelen bir osmanlıca kelimedeki derin,kinayeli ve mecazi anlamı veremez. Eş anlamlı sanılır ama değildir bu da dilin zenginliğini öldürür [biraz karışık oldu ama :) ][hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 valla bi nedeni yok, Türkçe yazsam bunu garip karşılardınız ama İngilizce daha az dikkat çekiyor heralde :-)[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Derin anlam falan verdiği yok aslında. Günümüzde kullanılmadıkları için bize öyle geliyor, günümüzde çok kullandığımız bize sıradan gelen alıştığımız kelimelerden daha manalıymış gibi geliyor. Çok az kullanıldığı için özelmiş gibi geliyor.. said: Deep-Night, 15 May 2003 22:48 tarihinde demiş ki: Referansa gerek var mı? Konuştuğumuz dil sonuçta. Mesela şu an konuştuğumuz türkçede ona karşılık gelen bir osmanlıca kelimedeki derin,kinayeli ve mecazi anlamı veremez. Eş anlamlı sanılır ama değildir bu da dilin zenginliğini öldürür [biraz karışık oldu ama :) ][hline]deep. [hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 ''Adiemus'' türkçe bir kelime mi?[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL ! The Anarchist Reality is Imprisoned by Self-control and Time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: Albatros, 15 May 2003 17:33 tarihinde demiş ki: Konu adında oldugu gibi.. Neden bu ozenti var bu foruma takılan kisi ve nicelerinde ..Deyiverin hele de zıvanadan cıkarmayın kendimi... huh ?[hline][b] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 TheKingpin Fransiz kaldin biraz o konu gecildi heu[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar