Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Var mı benim gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 cinnet anında yere, duvalara falan fırlatınca kırılsa dahi bozulmayacak modellere bakıyorum bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 abi gene mi kırdın sonuncu süperdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Sırf sadece tasarımı iyi diye değil de çıktığı zamanlarda baya iyi tasarımı da olduğu için Motorola Razr2 V8 almıştım. Aslında dergilerdeki incelemelerinden linux kullandığını ve diğer telefonlara nazaran daha çok kişiselleştirilebilinmesi(kendi tema, font ve os'unu flashlayabilme) ve ilk half assed touchscreenlerden olması cezbetti diyebilirim... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Benim de mpx200 ilk görüşte aşk gibi olmuştu. Şeklini ayrı özelliklerini ayrı seviyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 %50 tasarım %50 içerik bnm için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 İsterse soğuk füzyon gerçekleştirme aparatı olsun yanında, şekli kötüyse, ergonomisi kalitesi iyi değilse kullanamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 @Dynun hangi telefonu aldın sırf tasarımı için merakımdan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 http://www.thaimobilecenter.com/images/products/nokia_c7-00_03.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 sensation baya iyi. cok aklımı celiyor. ama iphone'dan daha iyi tasarıma sahip bir telefon hala yok bence. minimalizm > all. herkesin zevki ayrıdır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 htc de bana kaba geliyor mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 hemen karar vermeden önce mutlaka bi eline alıp incelemeni tavsiye ederim. çok ince hafif ve kaliteli. (lanet olsun türkçeye ya sdfdsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Ya zaten ekranın boyutunun 4" olması cok super bir olay. Cep telefonunda standart olmalı bu ekran boyutu bence. Bir de tanıtım seysindeki havadurumu animasyonu cok hosuma gitti. Tabi bunun icin telefon alınmaz hehe. Turkiye'de elleyebilecegim bir yer yok su an Sensation'ı. Ancak GG'den satın alırsam kurcalayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Sırf şekline şemaline hayran olup aldım evet pişman değilim. Yine olsa yine yaparım. sfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 "roket adam" said: İsterse soğuk füzyon gerçekleştirme aparatı olsun yanında, şekli kötüyse, ergonomisi kalitesi iyi değilse kullanamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 xperia arch da benim salyaları akıttırıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Tasarım diye c7, htc koyan adamlar kusura bakmasın ama tasarımları çok berbat? gibi. Şu an SE xperia serisi tasarımda çok iyiler. Samsung desen hemen hemen bütün telefonlarının tasarımları vasat düzeyde. Ben de telefonları önce OS, ekran teknolojisi, kamera, gps, ıvır zıvır vs. ihtiyaç duyduğum diğer özelliklerine göre elerim. Daha sonra tasarım ve kullanılan malzeme kalitesine göre de bir eleme yaparım. İçlerinden o günün şartlarında en az paraya en iyisini neyse onu alırım genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bok gibi ne öküz müsün afedersin. beğenmiyorum de geç. illa feedback rage mi istiyosun. aldığımız telefonları koyduk beğendiklerimizi değil bu arada. aradaki farkı yakalarsın belki. 6 ay önce xperia arc yoktu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bir resim koydun diye tasarima ettigim lafi ustune alinmana gerek yok. neyse madem rahatsiz oldun editleyeyim. gereksiz ama neyse. bir de madem o telefondan var üzülme diye. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 samsung x150 almistim kücük istiridye kapaklı tel istiyordum o zamanlar, 6-7 yılı gecti sanırım. Ondan sonra dizayna bakmadım hiç.elime ne gelirse bütçeme göre kptım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 neyse. üslup meselesi uzatmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ortası dönüyo diye samsung e700lü bişey aldım. hatırlamıyorum modeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 toggie said: Ya zaten ekranın boyutunun 4" olması cok super bir olay. Cep telefonunda standart olmalı bu ekran boyutu bence. Bir de tanıtım seysindeki havadurumu animasyonu cok hosuma gitti. Tabi bunun icin telefon alınmaz hehe. Turkiye'de elleyebilecegim bir yer yok su an Sensation'ı. Ancak GG'den satın alırsam kurcalayabilirim. Sensation'u kullanmıştım ben, çok tatlı alet ama 4 inç çok be abi. Elime sığmıyor alet yani, diğer ucuna dokunamıyosun tek elle. Televizyon gibi telefon eykey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar