Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Honda Civic Hatchback 1.4 i-vtec i-shift

act46

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar araç gerçekten ağır bir araç bu arabanın 1.4 versionunu şehiriçi konforu yüksek bir araç olarak değerlendirmek lazım. Hız yapmak vs. gibi bi beklentiniz varsa kesinlikle 1.4 motoruna yanaşmayın. 1.8 leri iyi gidiyor. Aracı 3 gündür kullanıyorum 500km yaptım :) i-shift gerçekten haksız eleştirileri hiç haketmiyor. harika bir şanzıman kesinlikle sadece gazı köklemeden kullanmak lazım fazlası değil. ayağınızı gazdan keserek devrine göre vitesi atabiliyorsunuz bence çok hoş. gazı köklerseniz araç doğal olarak devirlenmek için vites düşürüyor sonra bazı arkadaşlar gitmiyo filan diyorlar. Çok dik yokuşlarda otomatikte çıkarken direksiyondan isterseniz vitese müdahale edebilirsiniz. Tekrar söylüyorum araç harika konforlu çok rahat tasarım olarakta bence hoş ama öyle ahım şahım gitmiyor. Yakıtıda şu anda 100 liralık benzinle 300km gidiyor 33.3333 kuruş :) ama daha 0 umarım 30 kuruşa düşecektir. 10.000 e kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

yav zaten 1.4ün olayı o. Bak hızlı hızlanmak istiosan, durur halden hızlanma. Arabanın torku az olduğundan çok yorarsın, bağırır felan. bi 5 kmye falan çıktıktan sonra gaza basarsan güzel hızlanır.
Bide 7 ileriyse, normalde 2 ile kaldırıyor arabayı,1 fazla bağırıyor.

city ile ben max 178 yapmıştım, bu vtecse daha ii gidebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Kızlar lanciaya daha çok veriyodu bu bi gerçek :) ama ben navigasyon bluetooth gibi özelliklerinden ve iç mekanın kusursuzluğundan dolayı bu aracı tercih ettim. benim için hız değil her zaman önce konfor ve donanım gelir genç olmama rağmen. lancia hızlıydıda ne oldu yani opet zengin oldu :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...