act46 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 hayır diğer araçtan lpg taktırdıktan sonra soğuduğum için buna düşünmüyorum lpg bir de zaten araç burda da belirtildiği üzere çok seri bir araç değil iyice hantallaşmasını da istemiyorum. bu şekilde kullanıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 kadında mini etek, erkekte v-tec demiş atalarımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Valla bugün vtec bi civic ıkındı ama yetemedi, artık şöföründen mi yoksa araçtan mı bilmiyorum ama hoşuma gitmedi dışarıdan gördüğüm kadarıyla sfsdgfsd edit : tabi tam olarak bahsi geçen araç değil dediğim kikikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 torku az olur hondaların, ona göre kullanmak lazım. vtec guzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
act46 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Arkadaşlar araç gerçekten ağır bir araç bu arabanın 1.4 versionunu şehiriçi konforu yüksek bir araç olarak değerlendirmek lazım. Hız yapmak vs. gibi bi beklentiniz varsa kesinlikle 1.4 motoruna yanaşmayın. 1.8 leri iyi gidiyor. Aracı 3 gündür kullanıyorum 500km yaptım :) i-shift gerçekten haksız eleştirileri hiç haketmiyor. harika bir şanzıman kesinlikle sadece gazı köklemeden kullanmak lazım fazlası değil. ayağınızı gazdan keserek devrine göre vitesi atabiliyorsunuz bence çok hoş. gazı köklerseniz araç doğal olarak devirlenmek için vites düşürüyor sonra bazı arkadaşlar gitmiyo filan diyorlar. Çok dik yokuşlarda otomatikte çıkarken direksiyondan isterseniz vitese müdahale edebilirsiniz. Tekrar söylüyorum araç harika konforlu çok rahat tasarım olarakta bence hoş ama öyle ahım şahım gitmiyor. Yakıtıda şu anda 100 liralık benzinle 300km gidiyor 33.3333 kuruş :) ama daha 0 umarım 30 kuruşa düşecektir. 10.000 e kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yav zaten 1.4ün olayı o. Bak hızlı hızlanmak istiosan, durur halden hızlanma. Arabanın torku az olduğundan çok yorarsın, bağırır felan. bi 5 kmye falan çıktıktan sonra gaza basarsan güzel hızlanır. Bide 7 ileriyse, normalde 2 ile kaldırıyor arabayı,1 fazla bağırıyor. city ile ben max 178 yapmıştım, bu vtecse daha ii gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 1.4 benzinli motorun kusuru o çok net söylüuorum kız olsaydım her gün bu arabay verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
act46 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Kızlar lanciaya daha çok veriyodu bu bi gerçek :) ama ben navigasyon bluetooth gibi özelliklerinden ve iç mekanın kusursuzluğundan dolayı bu aracı tercih ettim. benim için hız değil her zaman önce konfor ve donanım gelir genç olmama rağmen. lancia hızlıydıda ne oldu yani opet zengin oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 vermek derken direk motorlu benzinli direksyonlu arabadan bahsetmiştim, sahiplerinden deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
act46 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 arabaya ne verdiklerini hala anlamadım kusura bakma yanlış anlamışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Ford fiesta hikayesini bilmeyen arkadaşlar görüyorum, dasaaa said: ? Oha yeni summon yöntemi bulmuş olabilirim. Olmaya da bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 fiesta seks yazıp eskilere gidin, bulacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar