Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Honda Civic Hatchback 1.4 i-vtec i-shift

act46

Öne çıkan mesajlar

act46 said:

Arkadaşlar peki bu motorun güçsüz kalıp çok sarfiyat yapma olayını chiple 20 beygir daha güç kazanıp halledebilmemiz mümkün müdür? Bu fikir yeni aklıma geldi :)
1.4 atmosferik motordan chiple 20 beygir alınmaz, alsan alsan 10 falan alırsın.

ha tabi 20 alırsın da 4 gun sonra elinde kalabilir motor
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler bilgi için :) lanciayı sattım ama alacağım arabaya lpg taktırmak istemiyorum. bana max 50.000 tl dizel araç tavsiye edebilir misiniz? max 10.000 kmye kadar ikinci elde olabilir. Ama lütfen mantıklı şeyler arkadaşlar vw polo filan demeyin lanciadan inip poloya binemem :)
Sosyal ağlarda paylaş

diğer mesajları çok okumadan yazıyorum da .. honda civic hb kullanıyorum. 1.4 i-vtec 7bin km ye geldim bi kaç ay önce aldım. çok memnunum araçtan yol tutuşu şusu busu hızlanması falan çok problem değil düzgün kullanımlarda. vites geçişleri çok iyi özellikle. donanımından da gayet memnunum . yokuşlarda bazen gaza fazla dokunmak gerekiyor. 7bin km deki şehir içi - şehir dışı ortalama benzin kullanımım 100km de 6.2lt şuan. genellikle şehir içi 20-30km arası yol yapıyorum günde. haftasonları da genellikle şehir dışı oluyo . umarım az çok kafanda bişeyler oluşmuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...