act46 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Merhabalar arkadaşlar, 2009 yılından beri 1.4 turbo 120hp lancia delta kullanıyorum. Şimdi 0km bir araç almak istiyorum. Bu sefer otomatik veya yarı otomatik düşünüyorum. Ve cruise control vs.. gibi elit donanımların mevcut olmasını istiyorum. max fiyat 50.000 TL bu özelliklerde yalnızca honda hatcback 1.4 teknopaket (nagivasyonlu) bulabildim. Sizin tavsiyeleriniz olursa dinlemeyi çok isterim şimdiden teşekkürler fikir verenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Forumdan gelicek olan tavsiyeyi söyleyim Seat Leon al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Alfa Romeo Mito al diyeceğim de yok ondan alma vazgeçtim. Giulietta al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
act46 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 seat leon 0'larına bi gözatabilirim ama başka tavsiyelerde olursa açığım :) dediğim gibi hoş bi araba olsun sonuçta 50.000 lira veriyosun ve donanımlı olması önemli özellikle hız sabitleyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
act46 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 "roket adam" said: Alfa Romeo Mito al diyeceğim de yok ondan alma vazgeçtim. Giulietta al. 2 sene lancia delta kullanmış birisi olarak bir daha asla italyan araba almam :) ikinci el tam fiyasko her 3 kişiden birinde bu araba var artık yine de piyasası ölü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Ya bi insan niye Lancia Delta alır abi sen orada yanlış yapmışsın. Çok gereksiz bi alet o. Alfa varken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
act46 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Tasarımını çok beğenmiştim çokta memnunum aslında araçtan gerçekten keyifli sadece ikinci el piyasası yok oda benim problemim yapacak bişey yok aldık bi heves :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 leon çupra al kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
act46 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Leon'a baktım diesel dsgsi 53.000 ve alt donanımlı modeli, benzinli cupra ise 180 hp yakıt olarak muhtemelen yoracaktır. Sanırım son tercihim tekno paket i-vtec olacak yine. edit: virgül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ibizada bile standart yahu cruise control Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
act46 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Bu arada performansa ihtiyaç duymuyorum bunu belirteyim hondanın 1.4 olanının ağır olması benim için çok birşey ifade etmiyor. 180hp bi araç benim için gereksiz derecede seri olacaktır bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Al bi donanimlisindan leon devam et bosver hondayi mondayi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 lancia delta süper araba aslında ama ikinci eli kötü evet. sürekli araba değiştireyim tipinde bi adama uymaz. alıcaksın o arabayı 5 sene kullancaksın en az. tasarım zaten direk 1-0 önde. sürekli dikkat çeken bir araba. hayatı 7/24 arabada geçmiyor insanların zaten. araba aldı mı biri asıl amaç genelde gösteriş olduğundan bu araçla çok canlar yakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 "roket adam" said: Alfa Romeo Mito al diyeceğim de yok ondan alma vazgeçtim. Giulietta al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 polo gti =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 1.4 alıcaksan, jazz al abi veya city. Ama jazzın ikinci eli mükemmel olduğu için jazz al. cruise felan oluo onlarda, olmadı istersin takarlar herhalde =). 50 bin vericeksen, git normal civic al yahu, full civic 48 milyar zaten? bide honda al hondadan şaşma. honda iidir, boşver gerisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 2003te miyiz abi ne hondası. hondada alınacak tek araba cazdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Megane HB Privilège 1.5 dCi 105 bg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 civic hb alma param olursa ben alcma çok eskimesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 jazz'ı biye bu kadar övüyorsunuz merak ettim. Diğer modellerine göre Honda'nın ne farkı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bi de i shifti çok sevmiyolar onu bi araştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Bir kiz arkadasimda honda jazz panaromik cam tavanlisi var. Akvaryum gibi her taraf kocaman kocam camlar cok hosuma gitmisti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
act46 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Evet galeride Jazz'ıda incelerken annem çok beğendi gerçekten müthiş donanımlı honda bence de tercih edilebilecek bir araç tek kötü yanı dizel olmaması. civic sedan al diyenler için yakıt tüketimi çok fazla hb e göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mathias said: jazz'ı biye bu kadar övüyorsunuz merak ettim. Diğer modellerine göre Honda'nın ne farkı var ? jazz civic aynı arabalar, civic kullandım;dünyanın en güzel şehir içi arabası park,yakıt,zırt zırt açılan ordan burdan çıkan kapaklar iç hacim rahatlık + honda sağlamlığı felan. Ama, jazz tam bi kadın arabası olduğu için peynir ekmek gibi gidiyor 2. eli. bu arada butun hondalar guzel, sadece underratedlar o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
act46 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Sanırım son kararım civic hb :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar