Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 kimse buluşma bölümüne bakmıyor, biraz spam yapayım da, insan gelsin. http://www.facebook.com/event.php?eid=185389014850095 9 TEMMUZ, CUMARTESİ GÜNÜ Selamiçeşme özgürlük parkında. Gruba katılın, adınızı soyadınızı bana özelden iletin, tavuklu mu etli mi hangisini istiyorsunuz söleyin, ona göre sipariş vericem, herkes toplanınca aramızda bölüşcez, 7.5 lira ile 14 lira arası bişey verilecek yemeğe (sipariş verilen yemek/gelen insan sayısı), içeceği falan hallederiz. Arkadaşınız gelicekse onun da adını belirtin, o da attend etsin ha, sora aç kalırız. feysbuku olmayan sosyalsitefobik arkadaşlar özel mesaj atsın adı soyadı et mi tavuk mu şeklinde eheh [hr] EKLEME! Saat akşam 6:30'da buluşucaz, yemeği yedikten sonra isteyenlerle lan party'e devam edicez. Yemeğe Lan party'i organize eden -Deno- da geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 fena yağlı, tadı bozuk birşeye benziyor, yenmez kankut o bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 yenmez mi ya fırsatım olsa gelirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 chem şu aşağıdaki arkadaş çıktı. numaranızı sakın vermeyin!!11 http://www.youtube.com/watch?v=WZ1nbSUzfF4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 sizi abilere diyim de ağzınızı kırsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Off ben gelince yine yapıcaz lan, ben organize edicem direkt. Mehhç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 hacı o bonziden sonra seni kimse sallamıyo, hani ben üzülüyorum başlıkların altındaki forever alone yorumları görünce =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Patinin canı sağolsun be abicim, ne yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 5-6 kişi olduk, ardeth de gelcek bildiim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 1Xşuan 1 TEPSİ GÜCÜNDEYİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Tepsi depozitolu mu, bizde mi kalacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ortada ne var o kıyma mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Masakari said: Tepsi depozitolu mu, bizde mi kalacak ? sdf o benim de aklıma takıldı aslında, depozitoludur herhalde, PARASI NEYSE VERİRİZ AMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Parasını vereceksek o tepsiyi ben alırım ona göre peşinen söyleyeyim sonra kavga dövüş çıkmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 yapma yeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 süper etkinlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Lan hani Isparta'da olcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 yanlışsın mesajını "ibret dolu bi etkinlik" olarak editlemek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Abi şarkirt geliyor aklıma, irrite oluyorum, katılmak istemiyorum, ayrıca lan party var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 yalnız açık havada yemek>lan party aslında herhangi bişi > lan party de neyse.. unutmadan ya bi kere gelsen senin de hoşuna gider bence. feyz alırsın. huzur alırsın ya. halkın bu kadarı yanılıyor olamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 aslında akşam 6:30 diyoruz şimdi, akşam yemeğini 7 gibi yiyip, oradan lan party'e geçme durumu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 lan party'i organize eden adamlardan biri olan da -Deno- ARTIK ARAMIZDA. TEPSİ GÜCÜ 2X'e gidiyor. Akşam 6:30'da buluşucaz, yemeğimizi yicez, isteyenlerle lan party'e devam edicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Lan Deniz hiç demiyosun organizasyon yapıyom diye. Pis herif! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Abi zaten lan party sadece gece olacaksa, bende gelirim bu makbule midir nedir ona, zaten yakın bana. Ordan lan party'ye gider 1 saat orda takılır kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 beyler unutmayın sohbet olacak ve maklube asıl tadını yemek sonrası yapılan güzel sohbetten almaktadır (bir de kot pantalon + beyaz çorap + halı + kolormatik gözlük quartetinden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar