Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Galatasaray

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

said:
DynamicK, 16 Eylül 2004 22:06 tarihinde demiş ki:
babamın bjk yönetim kurulunda sanırsam bi arkadası var bilet alırım istersen dedi
dedim gs tribününden mi?
yok bjk tarafından dedi
ehe simdi gidicem gol atcaz sevinemicem
yicez üzülemicem
tezahürat yapamıcam
zevk verir mi acaba izlemesi :)

lol hiçbirinden korkmana gerek yok maçta gol olmadı :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi hakan şüküre bişi demeye hakkınız yok bugun dünyada her futbolcunun başına gelen bi olay... david beckham kaç kere penaltı kaçırdı ama hala dünyanın en iyi futbolcularından biri...
maça gelirsek de ben bjk hiç de oyle ezilmedi hatta kaç tane gol kaçırdık yani... ben de bugunku futbolu beğendim şahsen bjknin...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 19 Eylül 2004 23:54 tarihinde demiş ki:
biz daha üstün oynadık ya pfff.

Sen hangi macı izledin ben mactaydım iki takım da kotu oynadı ve adamlar bi bok yapmadı iki takımın da orta sahası yoktu... iki takım da pozisyonu karsı takımın hatalarından buldu kimse organizasyonla girmedi ya contra yada defans hatasıyla ama bi bok yoktu bu takımlarda...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

mactan sımdı geldım oldum bıttım
saat kactan berı of

resmen yenı acıkta ezıyet wardı ya kapıları acmadılar
sonra normalde demırden uyduruk bısey olurya onlardan tektek alırlar hemen polısler arar onu ezdık gectık ıcerde tıkıldık kaldık acmıyorlar kapıları sonra bı akıllı yenı acıgın ustu kapandıya onun yakları war okuz gıbı onlara tırmanmaya basldı onu goren kısı atladı hemen cıktı yukarı gırdı stada :) sonra mıllet ıyıece gaza geldı oyle bı 4 5 kısı gırdı :) neyse actılar ne bılet sordular ne sey kapıdan dırek gectık ıcerdekı goreclı bakıyor bılete olmasada gırermısım yanı bosu bsuna 40mılyon verdım

ama mac dan once fıln cok eglencelıydı ama olan benım ayaklara oldu[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

Maçtan geldim
İnönü stadi tam bir işkence! Yeni açik hele ölüm
adim atacak yer yok insanlar sikiş tepiş...
Yeniaçğin numarılıya yakin kisimina oturduk sadece tek kaleyi izleyebildik.Öyle ezici bir üstünlük yoktu bazilarinin idaa ettikleri gibi. Bir tek üstünlük vardi oda Çarşinini ve eskiaçiğin gariban gslilere karşi üstünlükleri. Gsliler harby yüzsüz bütün maç sustular çikişta bağirindilar 2-3 dakka sonra çarşi gürledi ve gsliler kedi oldu nedense:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Tora_, 20 Eylül 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
said:

Sen hangi macı izledin ben mactaydım iki takım da kotu oynadı ve adamlar bi bok yapmadı iki takımın da orta sahası yoktu... iki takım da pozisyonu karsı takımın hatalarından buldu kimse organizasyonla girmedi ya contra yada defans hatasıyla ama bi bok yoktu bu takımlarda...

bizim ataklarımız daha organizeydi bi kere ilk 60-70 dakka boyunca. sonra hagi malozluk etti tek forvete döndü biraz dengelediniz.
yoksa beşiktaşta hiç birşey yok ya. 6 haftada 6 puan, bu oyuna göre çok normal[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 20 Eylül 2004 01:06 tarihinde demiş ki:
said:
_Tora_, 20 Eylül 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
said:

Sen hangi macı izledin ben mactaydım iki takım da kotu oynadı ve adamlar bi bok yapmadı iki takımın da orta sahası yoktu... iki takım da pozisyonu karsı takımın hatalarından buldu kimse organizasyonla girmedi ya contra yada defans hatasıyla ama bi bok yoktu bu takımlarda...

bizim ataklarımız daha organizeydi bi kere ilk 60-70 dakka boyunca. sonra hagi malozluk etti tek forvete döndü biraz dengelediniz.
yoksa beşiktaşta hiç birşey yok ya. 6 haftada 6 puan, bu oyuna göre çok normal

ya lutfen ya bılmıyorum belkı cıplak gozle daha degısık gelıyor ama 2 takımda top oynamadı[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 19 Eylül 2004 23:00 tarihinde demiş ki:
nereye daha ustun oynuyorsunuz demezler mi?

bariz bir e$itlik soz konusu..

teke tek diyaloğa girmeyeceğim spor yazarlarını dinle,ne diyim bütün türkiye gördü,bjk'li olduğun için objektif bakamıyosun neyse tartışmayalım..[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Sosyal ağlarda paylaş

Maçın ilk 10 dakikası galatasaray bizden daha iyi oynadı,çok iyi pres yaptı.Ama 10.dakikadan sonra,genelde maç ortadaydı.

Şöyle bi durum var galatasarayın bulduğu pozisyonların 2 katını beşiktasş buldu.

Sergen çıktıktan sonra beşiktaş çekilmesine rağmen yine pres yapan,koşan bizdik.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]

Sosyal ağlarda paylaş

ya beşiktaş'ın şansa bulduğu ronaldo ve toraman'ın ıskaladığı top harici bir pozisyon yok ki
ha bi de okan'ın ayakla ucu ucuna dokunduğu top var.

farkındaysanız mondragon'un iyi bi kurtarış yaptığı veya auta gittiği için saç baş yoldurtan bir pozisyon yok. yani var işte şu ıskalanan top ama dediğim gibi şans topu

gs'nin ise bi hakan şükür'ün karşı karşıyası var bir penaltısı var kaçan. bir de kalecinin kurtardığı necati'nin şutu var

üstünlük bunlarla ölçülmez bu arada, ben üstünüz dedim çünkü sahada daha iyi daha organize olan galatasaraydı. biz 4 galatasaraylı izledik maçı, benden çok daha az fanatik olan diğer 2 arkadaş da dedi beşiktaş'ın daha kötü oynadığını.[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cemad, 20 Eylül 2004 10:26 tarihinde demiş ki:
mondragonun kurtardığı pancunun şutu var tayfunun şutu var ibrahim akının şutu var onlara ek olarak. eklemek istedim sadece

+1

Yeni açık ve eski açığı bilemiyorum ama kapalı anormal doluydu. Söylenene göre kapıdaki cihazlar yetişmemiş, o yüzden kart kontrolü olmadan içeri girdik. Yetkililerin cevabı "Bu maçlık idare edin, bi sonraki maçta düzelecek" idi. E içeri girip de kartını dışarı atanlar da bir çok arkadaşını içeriye soktu. Stad 32000 kişilik oldu ama dün bence 40000 kişi vardı statta.

E bi de saolsun, kombineyi alırken bilgisayarın başındaki arkadaş bize yanlış göstermiş, Kapalı alt kat üstten 2. sıra, orta çizginin solu diye aldığımız yer, alttan 2. sıra orta çizginin sağı çıktı. Yer çok kötü diil, kapalı zeminden 2 metre kadar yukarda olduğu için sahaya biraz olsun yukardan bakıyoruz. Ama hakem ve rakip futbolcular ile diyalog süper. Juanfranla da devre arasında lafladık, o derece yakınız sahaya.

Maçın ilk yarısı çok sıkıntılı geçti. İkinci yarı ise daha hareketliydi. İki tarafın da maçı beraberlikle bitirmek istediği maç önce röportajlardan ve sahaya dizilişlerden belli idi.

Neyse Büyükşehir maçına inşallah daha organize olmuş bir şekilde çıkarız. Bir de şu sakatlıklar olmasa...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...