cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu erken açtım kusra bakmayın:) Maçın hakemi de bugün belli oldu.Fenere 6-0 yenildiğimiz maçın hakemi Mustafa Çulcu...[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Bence: Gs yener Umut: beraberlik Gerçeklik: Bjk yener. fenere yarar not:Hakem çok iyi biri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 benim ark maça gitcek benide cagırdı bilet netcen dedim karaborsadan bulcam dedi kaça patlar dedim 50milyon dedi lan 50 milyon verip bide dayak yicez cok pahalı ya yiyoz dayagı dedim imkanı olan varsa gs tribününde ucuza bilet bulabilirse görüşelim :) 50m a dayak yemek bütçeyi sarsar[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 maça gidemiyoruz tek tesellisi aynı gün açılacak olan bjk tv'yi seyredebileceğim maçtan önce yayın yapcaklarmış maça gelince yeneriz diye düşünüyorum ama bundan önce bodo maçı var bu akşam :)[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 oof belkı gıdebılırım ev tasıycaz da ne zaman bıter onu bılmıyorum amans ya[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Berabere bıter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 alırız alırız =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 alıcaz kardesım alla allaa.hatta 2-1 =) goller necati ve h.şükür.[signature][hline]Film'den alıntıdır : Muhtar Amca Muhtar Amca kirayı getirdim(kira parasını getırmenın sevıncıyle) Muhtar:Yok oğlum anan ödedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ben en çok korner olursa hangi gsli kullanacak onu merak ediyorum :)[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 hahahahah +1 :D bence kullanan olmicak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 of evi cumartesi tasıycakmısım o zaman pazar gunum bosaldı gıtcem macada bıtmıs bıletler bulmam lazım aman ya su 1 gun once belli olsa ne olurdu[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Eğer Gs maçı alırsa Del Bosque Hagi gibi lamere yenildiği için intihar etmeli[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 nıye alabılır gs maci son macta cok guzel oynadınız su anda 3 buyuklerde en guzel oynayan gs bence[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: screamer, 16 Eylül 2004 16:07 tarihinde demiş ki: Eğer Gs maçı alırsa Del Bosque Hagi gibi lamere yenildiği için intihar etmeli lamer ne demek?[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Her halde teknik direktörlükte daha yeni biri demek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 hadi counter strike ve ultima online oynuyor sanırım lamer olduğuna gore... beşiktaşın mutlaka alması gerek maçı yoksa halimiz duman maçı alırsak da gene kotu durumdayız ya işte daha kotu duruma duşmemek için maçı almamız lazım valla bizimkiler ereksiz defans hataları yapmazlarsa alabiliriz de ama daha hangi maçta hiç hata yapmadan oynayabildi ki bunlar...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 maçın favorisi bjk bence, her ne kadar gs çok iyi top oynasa da son hafta, bjk stadına dönmüş olmanın ve hiç oynamadığı kadar bol ve ateşli (bildiğimiz bjk taraftarı) seyirci önünde coşar da coşar diyorum, ayrı bi noot çulcu bugüne kadar 6 tane derbi yönetmiş 6 sını da istisnasız ev sahibi ekipler yenmiş bu da bişeylerin göstergesi olabilir zannımca.[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 berabere bitsin yada gs yenilsin. trabzonun arkasi rahatlasin.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: DynamicK, 16 Eylül 2004 16:39 tarihinde demiş ki: said: screamer, 16 Eylül 2004 16:07 tarihinde demiş ki: Eğer Gs maçı alırsa Del Bosque Hagi gibi lamere yenildiği için intihar etmeli lamer ne demek? İnternetten anlamayan kullanıcı.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bence dyna o soruyu direk screamer a yöneltmiş. :) bakalım kapalının önünde kanat oyuncuları nasıl koaşcaklar maç boyu :P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 abi kanat yine yapar bişiler korner felaket ama hehe. bazı stadlardaki gibi taraftar uzansa formasına değer yani :D gerçi kesin polis yerleştirirler oraya ama yerleştirseler bile piskolojijk olur yani öle gerilip dikkatli korner zor[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 işallah alırız yani herlade kesin galiba...:)...abi ii maç olur..[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Lamerden kastım Hagi nin tecrübesizliğiydi bu maçta bence saçma defans hataları yapmazsak yenebiliriz bu arada Mustafa Çulcu ya başarılar hoş elemanın tüm yönettiği derbilerde ev sahibi kazanmış !?!?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 başarılar galatasarayımıza yeneceğimize inanıyorum..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Eğer bjk maçına gelmek isteyen elinde bilet yoksa satabilirim(eğer kapalıdan bilet bulabilirsem yarın kesinleşebilir) alış fiyatı 18mil eski açık var şuan elimde[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar