Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Galatasaray

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Konuyu erken açtım kusra bakmayın:)
Maçın hakemi de bugün belli oldu.Fenere 6-0 yenildiğimiz maçın hakemi Mustafa Çulcu...[signature][hline]Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

• Admin
Mesaj tarihi:
benim ark maça gitcek benide cagırdı
bilet netcen dedim
karaborsadan bulcam dedi
kaça patlar dedim
50milyon dedi
lan 50 milyon verip bide dayak yicez cok pahalı ya yiyoz dayagı dedim
imkanı olan varsa gs tribününde ucuza bilet bulabilirse görüşelim :) 50m a dayak yemek bütçeyi sarsar[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Mesaj tarihi:
maça gidemiyoruz tek tesellisi aynı gün açılacak olan bjk tv'yi seyredebileceğim maçtan önce yayın yapcaklarmış

maça gelince yeneriz diye düşünüyorum

ama bundan önce bodo maçı var bu akşam :)[signature][hline]I, Raid3r
msn:[email protected]
Mesaj tarihi:
alırız alırız =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
alıcaz kardesım alla allaa.hatta 2-1 =)
goller necati ve h.şükür.[signature][hline]Film'den alıntıdır :
Muhtar Amca Muhtar Amca kirayı getirdim(kira parasını getırmenın sevıncıyle)
Muhtar:Yok oğlum anan ödedi.
Mesaj tarihi:
of evi cumartesi tasıycakmısım o zaman pazar gunum bosaldı gıtcem macada bıtmıs bıletler bulmam lazım aman ya su 1 gun once belli olsa ne olurdu[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
hadi counter strike ve ultima online oynuyor sanırım lamer olduğuna gore...
beşiktaşın mutlaka alması gerek maçı yoksa halimiz duman maçı alırsak da gene kotu durumdayız ya işte daha kotu duruma duşmemek için maçı almamız lazım valla bizimkiler ereksiz defans hataları yapmazlarsa alabiliriz de ama daha hangi maçta hiç hata yapmadan oynayabildi ki bunlar...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Mesaj tarihi:
maçın favorisi bjk bence, her ne kadar gs çok iyi top oynasa da son hafta, bjk stadına dönmüş olmanın ve hiç oynamadığı kadar bol ve ateşli (bildiğimiz bjk taraftarı) seyirci önünde coşar da coşar diyorum, ayrı bi noot çulcu bugüne kadar 6 tane derbi yönetmiş 6 sını da istisnasız ev sahibi ekipler yenmiş bu da bişeylerin göstergesi olabilir zannımca.[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty"
Mesaj tarihi:
bence dyna o soruyu direk screamer a yöneltmiş. :)
bakalım kapalının önünde kanat oyuncuları nasıl koaşcaklar maç boyu :P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
abi kanat yine yapar bişiler korner felaket ama hehe. bazı stadlardaki gibi taraftar uzansa formasına değer yani :D

gerçi kesin polis yerleştirirler oraya ama yerleştirseler bile piskolojijk olur yani öle gerilip dikkatli korner zor[signature][hline]I, Raid3r
msn:[email protected]
Mesaj tarihi:
Lamerden kastım Hagi nin tecrübesizliğiydi bu maçta bence saçma defans hataları yapmazsak yenebiliriz bu arada Mustafa Çulcu ya başarılar hoş elemanın tüm yönettiği derbilerde ev sahibi kazanmış !?!?[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
Eğer bjk maçına gelmek isteyen elinde bilet yoksa satabilirim(eğer kapalıdan bilet bulabilirsem yarın kesinleşebilir) alış fiyatı 18mil eski açık var şuan elimde[signature][hline]In Flames We Trust
  • Yeni Oluştur...