Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 böle 1.5 senedir yatıyor benim ps3. yaptırmaya kalkınca cok pahalıya geliyor. böle blueray reader alıp taksam oluyo mu onu sorucam? sony bayiine sordum yok olmaz ps3'ün farklı dedilerde illa vardır heralde böle alıp kendim takayım ucuza gelsin falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 http://forum.donanimhaber.com/m_31626472/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 hakkaten vingtor yaptırda fifada ezelim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 valla özledim baya fifa falan ama iste spidee ile falan oynadık o eski halimden eser yok simdi. kendim oynamadım 11'i bide fifa10'uda oynamadıydım yeteneim bitmis kdfh ya gencler yok mu internetten blueray kısmını alsam taksam falan? masq'ta gelip git yaptır demis aklınca. onu bende biliyorum diyorum ki kendim alıp takayım ucuza gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ving, bluray isi masrafli bir is. cikma bir ps3 al daha hesapli ve temiz olur zira sonradan takilan blurayler sikinti yapabiliyor kisa surede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar