Worth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Chopcucu[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ahahah bunu izlemiştim.. Süper birşey yarılacaksınız.. edit: linkde yazıyomuş.. Süper bişi ama ya.. Kahkahalra boğulmuştum..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... [Bu mesaj nedanko tarafından 20 Eylül 2004 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ama bu kısa ya.. Normalde 7 mb lık bişi olsa gerek.. Dur bakim bilgisayara onu bulursam upload ederim..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
sheref Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 citti süper bişi :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 puahaha, haykırma/bagırma yerleri muthis olmus[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ha baktım.. 15 mb mış ama daha uzun değil.. Yanlış kalmış aklımda.. Sadece kalitesi daha iyi.. Eğer isteyen varsa yine de upload edebilirim..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 İzlemeyen varsa atlasın hemen.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ette cekelim kalitesizi vardi bi zmanlar elimizde[signature][hline]God is in the TV
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ARAMA'NIN GÜCÜ ADINA ! ARA-MAN[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 komik vallahaaa:)[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!!
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Kalitelisi için.. Sağ tuş save target.. Edit: Linki düzelttim..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... [Bu mesaj nedanko tarafından 20 Eylül 2004 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 euheuhe güzel[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos |
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 peluş oyuncaklar rox:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 çok eskiden izlemiştim ama ilk izleyişimmiş gibi gülüyorum her zaman özellikle when angels deserve to die bölümünde kopuyorum. süper ya :)[signature][hline]Sam, 11 Eylül 2004 23:35 tarihinde demiş ki: horas'ın cezası tez, gazabı korkunç olacak! gölgeler içinde bir smiley,hepsini birbirine bağlayacak the one smiley! :horace:
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ehah guselmi$ hele son sanıyeleri süper =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 eheh elini öpelim yapanın:) çünkü; bunun gibi şeyleri windows movie makerda sizde yapabilirsiniz ama tv kartı+yaratıcılık+koreografi içgüdüsü(o ne lan) gerekiyo fazladan
Öne çıkan mesajlar