Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

System Of A Down - Chop Suey cover Cüneyt Arkın / DÜnyayı Kurtaran Adam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ahahah bunu izlemiştim.. Süper birşey yarılacaksınız..
edit: linkde yazıyomuş..

Süper bişi ama ya.. Kahkahalra boğulmuştum..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....

[Bu mesaj nedanko tarafından 20 Eylül 2004 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ama bu kısa ya.. Normalde 7 mb lık bişi olsa gerek.. Dur bakim bilgisayara onu bulursam upload ederim..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Mesaj tarihi:
Ha baktım.. 15 mb mış ama daha uzun değil.. Yanlış kalmış aklımda.. Sadece kalitesi daha iyi.. Eğer isteyen varsa yine de upload edebilirim..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Mesaj tarihi:
peluş oyuncaklar rox:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
çok eskiden izlemiştim ama ilk izleyişimmiş gibi gülüyorum her zaman özellikle when angels deserve to die bölümünde kopuyorum. süper ya :)[signature][hline]Sam, 11 Eylül 2004 23:35 tarihinde demiş ki:
horas'ın cezası tez, gazabı korkunç olacak!
gölgeler içinde bir smiley,hepsini birbirine bağlayacak
the one smiley! :horace:

Mesaj tarihi:
ehah guselmi$ hele son sanıyeleri süper =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
eheh elini öpelim yapanın:) çünkü; bunun gibi şeyleri windows movie makerda sizde yapabilirsiniz ama tv kartı+yaratıcılık+koreografi içgüdüsü(o ne lan) gerekiyo fazladan
  • Yeni Oluştur...