Batilc Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bu yeni oyunun adı leisure suit Larry Magna Cum laude... hepimizin bildigi adventureda kendine has tarzı ve digerlerinden farkı nedeniyle oynanma oranı cok yuksek olan larry geri donuyo!!! hem konsol hem pc için yapımclıgın high voltage software tarafından ustlendildigi yeni versiyon larry de, birçok kız tavlama gorevi olacak ve bunların dısında ıstedgınız kızları etkileyevileceksiniz. oyunda tavlama yuzdesini kucuk bi sperm iconu temsil edecek. bu icon ne kadar ilerlerse okadar başarılı iş çıkartmış olacaksınız grafikler gerceklikden cok cizgi filmimsi olacak ama 3d(buna ne deniodu unuttum) tabiki bayanların hatları abartılmış... bu oyunda ise asıl larrymız yaşlandıgı için onun yegenini oynayacagız. ama bu küçük larry cok demode giyiniyor ve isin kotu yanı cok kısa, kızların gogus hizasından yukarı çıkamıyor boyu:) oyunda 12000 satır dialog var ve hepsi esprili ancak espriler amerikan anlayışlı oldugundan ne kadar ilginizi ceker bilemem... neyse oyun guzel olacak gibi gorunuyor[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 arama, çok kudretli bir opsiyondur. Şıp diye buluyosun valla ben kullandım mutlu kaldım.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 tamam da ben oyun ici hakkında bilgi verdim su oluyo bu cıkıyo hedesinden cok...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 oyun cok kotu olcak fikrimce larry 8'de larry laffer yok kuzenimi ne var cok sacma birde 3d oldugu icin monkey island 4 gibi olmasini bekliyorum ama genede bitirilir larrydir =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 1 - 2 - 3 - 4 - 5 hepsinde hemen hemen aynı bilgiler mevcut. ayrıca kahrolsun 3d, nerde o eski 2d adventurelerin atmosferi[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. [Bu mesaj XaYd3r tarafından 20 Eylül 2004 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 rezalet grafikler, ayrica Larry bile ayni Larry diil... ben oyle Larry oyununu naapiim? [Bu mesaj HellHound tarafından 20 Eylül 2004 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 larry nin yeğenimiydi o (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bende yedisinin de birden olduğu koleksiyon cdsi vardı.. bi zamanlar hastasıydım larry'nin umarım yenisi de güzel olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 lütfen forumları arayalım aratalım[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar