Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Nereye acıcagımı bilemedim topici ve bilimsel-saglıkla ilgili bişi oldugu için buraya açmaya karar verdim. Abi şindi bu placebo tam olarak nedir ya? Hani içeriği nedir yani? Hepsi aynı mıdır? Nedir ne değildir? Velhasıl placeboyla intihar edilebilir mi? P.s: Şakacıktan hap olursa placebo olur, onu biliyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 http://tr.wikipedia.org/wiki/Plasebo_etkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 beyninle vücudu kandırarak tedavi etme yöntemi. kimi bilinçli kimi bilinçsiz yapıyor bunu. ben bilinçli olarak yapıyorum kendimi bildim bileli ve %100 işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 çok istiyorum çok istiyorum çok istiyorum çok istiyorum çok istiyorum çok istiyorum diyosun beyin bi anda patlıyor, mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Hani eczaneye girip ben placebo istiyorum dersem ne olur? Herhangi boş bir hapımsı şey placebo olarak kullanılabilir mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 placebo insanın kendine yakışanı giymesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 eczanede beyin satılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 diyelim ki böbrek taşın var ve çok büyük olduğu için düşüremüyorsun. günde bi defa dayak yesen taş kırılsın diye bir nevi placebo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 fede said: placebo insanın kendine yakışanı giymesidir. Bir fede klasiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 doğru ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 bi totem turevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 yada http://www.youtube.com/watch?v=FOBeubfr-xY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 en iyi placebo ölü placebodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 bi alex değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 abi ben topikle alakasız bişey söylemiyorum ki hiç. fikrimi belirtiyorum. yalan yanlış bişey de söylemiyorum. üstüme geliyosunuz banlıyolar sonra :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Placebo insanın giydiğinin kendine yakıştığını düşünmesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 etki değil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 1)yanı şimdi placebo herhangi bişi öle mi? eğer öyleyse ağaç kabuğu, çakıl parçası, kum tanesi fln placebo etkisi yapar mı? 2)placeboyla intihar edebilir miyim istesem? kendimi çok pis gaza getirsem mesela? 3) ben hep kendime yakışanı giyerim. çok mu placeboyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Ershut said: Hani eczaneye girip ben placebo istiyorum dersem ne olur? Herhangi boş bir hapımsı şey placebo olarak kullanılabilir mı? bu mesaji ciddi yazmadin umarim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 gayet ciddiyim. bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 vitamin kullanabilirsin, tabi kendinde kullanınca placebo etkisini göstermeyebilir fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Placebo diyince aklıma hep gazebo geliyor sonra da gazeboya saldırmaya çabalayan noob frp oyuncusu geliyor. Beyin bedava... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 off nolax ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ege face, msn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Ershut said: gayet ciddiyim. bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. ogrenmesen daha iyi olur iste, nedenini sorma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar