Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Dell Latitude D505 Notebook almayı planlıyorum ama ekran kartı hakkında sadece "Anakarta Entegre Intel DVM ekran kartı" yazılı yani detaylarını bulamadım. Bildiğiniz bir model midir ve ekran kartı hakkındaki fikirleriniz nelerdir?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ekran kartı konusunda fujıtsusıemens ıyı sanırım ama onlarda cok ısınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Dell'lerin ekran kartları çok dandik oluyor. Öğrenmeden sakın alma, büyük ihtimal entegre geforce 4 mx ya da sis falandır.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Graphics Integrated Intel® 855GME graphics featuring up to 64 MB shared2 graphics memory Bunu yazmışlar özellik olarak. Nedir ne değildir anlamadım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Al abso, bak buraya. Yine adını vermeden 2d/3d entegre grafik diye geçiştirmişler ama biraz bakınırsan bir şeyler bulursun belki.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Dell Latitude kullandım ekran kartının önemli olduğu bir işte kullanılacak laptoplar değiller, hatta Türkiye'deki distribütörünü (sentimdi hala aynıysa tabi) de düşünürsek kesinlikle uzak durulması gereken bir notebook dünyanın 1 numaralı dizüstü markasını dünyanın en berbat yöntemiyle satmaya/teknik desteğini vermeye çalışıyorlar not: hani olur da dell tercih edilirse bile sakın cuma günleri öğleden önce gitmeyin, iş uzarsa cuma namazının bitmesini bekleyebilirsiniz teknik destek için...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Hımmmm Cuma günü konusu ciddi. Bir daha düşünmek lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 abi teknik servislerine ulaşmak bile problem otobandan çıkınca bilmemne sapağından girecen de falan filan istanbulun ta bir ucundalar, şu kanuni motorsikletlerini yapan firmanın dahil olduğu holdinge bağlılar 2000 senesinde almıştım o laptopu, ta o zamanlar olabilecek en manyak konfigürasyonla aldım, cd-writer falan vardı alette, c-dock denen bir docking station ile bağlanıyodu falan, alete external ekran kartı (PCI) falan bile takılabiliyodu ama buna rağmen pil konusunda ufacık bir problemim oldu, soğutucu fan tozdan aşırı gürültülü ses çıkarmaya başlamıştı onu değiştirmek için 2 günümü harcadım orada tabi şimdi belki de servislerinin yeri bile değişmiştir bakmadım, dell'in kalitesi konusunda hala bir endişem yok da adamlar bana ters geldi, bence şu anda en uygun fiyatlı ve özellikleri de istenilene uygun şekilde değiştirilebilen birkaç marka var bence, onlar tercih edilebilir, biri benim şu anda kullandığım (1.5 ay önce aldığım) Asus, diğeri de Toshiba Sony'yi tartışmaya bile gerek yok ama biraz tuzlu Sony'ler[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 13 Eylül 2004 16:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 kendi rami olmadikca ekran kartlarindan pek fazla performans beklememek lazim eski oyunlar oynanabilir ama...(battlefield da enteresan bi sekilde oynanabiliyo ama istisna sayilir) intel extreme graphics en kotu 2. ekran kartiydi sanirim, en kotusu de sis marka entegreydi ama o zaten artik pek yok piyasada... bu arada dell'in teknik servisi disardada pek iyi diildir[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 evet bir de o olay var mesela ben 128 mb ekran kartı olsun da olsun diye tutturmuştum, buldum da ama sonradan öğrendim ki onlar 64müş ve gerektiğinde sistemin raminden ödünç alarak falan filanmış, yalancı kart yani :) sonunda 64 mb radeon 9600 olan bir modeli seçtim, 128 yoktu Asus'ta, bu konfigürasyonla da doom3'ten WoW betaya kadar ne varsa da oynadım sorunsuz yani laptoplardaki ekran kartlarının ram olayında alicengiz oyunları olabilir, iyice sormak lazım, satıcılar da bazen yeterli bilgiye sahip olmuyolar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 acerin yeni modelleri geliyo dvd writerli, radeon 9700lu ama ben bekleyemedim onun yerine baska bi radeon 9600 aldim oyunlarda deneme sansim olmadi acer turkiyeye o modelleri getirirmi bilmiyorum ama basarililar hatta pci expressli laptoplar cikmaya basladi sanirim yine acerdan..[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Beyler Toshiba Satellite M30-894 ü almayi düşünüyoum veya M30-861 modelini ne dersiniz ? Özelikler link de var http://www.toshibatr.com/modelozellik.asp?modelad=142 merak ettim böyle bir aletle wow da oynayabilirmiyim ?[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 abi dell epey bi kotulenmis bea... iyi de dell de almayacaksaniz yandiniz yani, onun disinda gordugum her marka sorun cikardi... toshiba var bi, o da sorun cikardi ama digerlerine nispeten daha iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: MrMedia, 13 Eylül 2004 22:51 tarihinde demiş ki: Beyler Toshiba Satellite M30-894 ü almayi düşünüyoum veya M30-861 modelini ne dersiniz ? Özelikler link de var http://www.toshibatr.com/modelozellik.asp?modelad=142 merak ettim böyle bir aletle wow da oynayabilirmiyim ? linkini verdiğin aletle çok rahat oynarsın wow[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ben hp imden cok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: MrMedia, 13 Eylül 2004 22:51 tarihinde demiş ki: Beyler Toshiba Satellite M30-894 ü almayi düşünüyoum veya M30-861 modelini ne dersiniz ? Özelikler link de var http://www.toshibatr.com/modelozellik.asp?modelad=142 merak ettim böyle bir aletle wow da oynayabilirmiyim ? wow'un ne istiycegini bilmiyorum ama yeni oyunlarda go5200 yavas kalabilir bi de aletin hard diski kac rpm?mumkunse 5400den dusukalma ramin hizi da belirtilmemis acer veya msilari tavsiye ederim turkiyeye msi getirticeklerdi en son[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 valla hp var p3 64ram oyun oynamıyorum ama sadece pilde sorun var oda bayagı bir zaman oldu alınalı o yüzden herhalde[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 evet gayet başarılı onlar bendeki de onun 9600'ü tek sorunum bunların driverları ATI'nin sürekli çıkardığı paket ile update olmuyor, ayrıca driverları var ve adamlar "millet bunlar oyun moyun oynuyodur du güncelleyelim bayağı zaman olmuş" demiyolar :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bende toshıba a40-231 war 2 3 ay once fılan aldım gayet memnunum ama ekran kartı oyle ıyı deıl :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Yani kimse bu kart için iyidir veya kötüdür, 64MB veya 128MB gibi bir yorum yapamıyor değil mi? Bu arada oyun oynama kısmı 2. özellik yani iş bilgisayarı olacak kendileri :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 abso dıkkat et dogu notebookta tam 64 fılan demıyor max 64 fılan yazıyorlar :) yanı oyun pek oynanmaz solım bide iyi ekran kartı taktıklarında acaıp ısınma sorunu oluyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Absolut, 14 Eylül 2004 10:30 tarihinde demiş ki: Yani kimse bu kart için iyidir veya kötüdür, 64MB veya 128MB gibi bir yorum yapamıyor değil mi? Bu arada oyun oynama kısmı 2. özellik yani iş bilgisayarı olacak kendileri :) muhtemelen o kart intel extreme graphics 2 max 64mb sistemden ram alir yorumum ise laptoplarda su an kullanan en kotu 2. ekran karti oldugu, yazmistim daha onceki mesajimda da ama is icin kullanicaksan daha cok para verip iyi bisey alman gereksiz olur iyi secim[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: BlackRose, 14 Eylül 2004 10:09 tarihinde demiş ki: tek sorunum bunların driverları ATI'nin sürekli çıkardığı paket ile update olmuyor, ayrıca driverları var ve adamlar "millet bunlar oyun moyun oynuyodur du güncelleyelim bayağı zaman olmuş" demiyolar :D omega driverlari yukluyosun dimi?ati laptop icin su an en iyi suruculer[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 omega mı değil mi bilmiyorum bak eğer kolay bir yerde hazırda linki varsa atabilirsen bakarım, belki de şu anda arada sırada yaşadığım ufak tefek problemleri de çözer sürümü 8.01 diye geçiyo hatta [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 14 Eylül 2004 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 http://www.megagames.com/news/redir.cgi?http://www.omegadrivers.net/[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar