Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 http://www.tiff.net/blogs/archivedimages/Midnight%20Madness%20Blog/mm08%20chocolate%20poster.jpg Minik youtube videosunu beyenip izlediğim bu guzide film, son bi iki yılda izlediğim en iyi dövüş filmi. cok konuya girmek istmeiyorum zaten uzun bir konusu yok, uzun bir soluğu var filmin. 18. dakkada tutuyosunuz nefesinizi, lan lan lan derken bitiyo film. Cok kabaca Otistik bir kızın annesine yardım etmek için mafya falan dövdüğü bir film. cekimleri kareogfrafileri falan canavar gibi. hele günümüzde amerikalılar "abi kravmaga en etkili öle dövüşücek artık herkez" diyip bombok dövüş sahneleri cektiği için ayrıca süper oldu. Yalnız, baya bi stunt var filmde öle böle değil ve baya ağırlar. başroldeki hanım kızımızın (84 lü imiş şimdi baktım) altından kalkabilmiş olması büyük başarı. keza anladığım kadarıyla tekwando black belt ama dublörlük eğitimi yok. zaten creditlerde baya bi hasara sebep olmuş figuranlara. daha cokda hasar almış. heryeri dağılmış kızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 tekrar baktım creditlere. bu ekibin bu filmi kaldırcak tecrübesi eğitimi yokmuş cidden. snuff film olmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Cüce bari sen beyenip yazma ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 film baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 hatun zaten tony jaa'nın öğrencisiymiş. Aynı kızın şu filmide baya iyi.( konu açısından değil tabiki ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Çikolatayla mı dövüyo mafyayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?73,5716122 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TantoLaVita Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 burayada Chocolate diye yeni bi mekan açıldı bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 credit bölümünde kan akmış resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 cüce senin kendi bildiğin çalıştığın bi disiplin var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 cuce iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 film vasat dovus sahneleri uber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Dublörler harici yalan film, beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Evimin kadını ol Yanin Mitananda http://s11.allstarpics.net/images/orig/j/g/jgynkly50qpenyle.jpg Çekim "hataları" kısmını ağzım açık izledim. Adamlar bildiğin sakatlanılan sahneleri falan filme koymuşlar normal çekime devam etmişler bazı yerlerde falan ahaha. Kuso Miso tekniğine karşı biri gelebilirse o da bu hatundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 otizmli olanmıydı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar