Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 akvaryum .com un forumuna bakıyorum bayadır şakirt kaynıyo adam yanlış bişey yaptığında kimse yüzüne vurmuyor Ben bi kaç kez tersledim imzasında arapça ayet yazan biri geldi "adamın hevesini kaçırcak mesajlar atmayalım" gibi bişiler yazdı.ben uzatmıyorum zaten de, kimse dogruları konusmadigi için yoz hobiciler zaten beceremeyip bırakıyorlardır bir süre sonra. Kötü olsa bile çok güzel olmuş elinize saglık falan diyorlar İnşallahlar maşallahlar havada ucuşuyor bi de "amin ecmain" diyenler var.ne demek onu çözemedim. Mesela biri diyor "inşallah yosun sorununu çözersiniz" diye, cevap "amin ecmain" Bide postların altında +1 butonu tebrik et butonu, tesekkur et butonu var. Mesela biri bilimsel bişey yazmış paylaşmış güzel bilgiler falan, burda artisler var ben de biliyorum hesabına +1 butonuna basmış."katılanlar" baslıgı altında mesajın altına nickler eklenmiş falan.yazan adamın yardakçıları tebrik et butonuna basıyor, arada girip bilgi almaya çalışan dürüst kopiller teşekkür et butonun basıyor falan. Genel olarak bilgili insan çok ama yol gösteren ve lafını esirgemeden konuşan yok gibi bişey.
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 1- Abi neden takip ediyorsun o forumu? 2- Girip trollesek mi ya canım çok sıkılıyor ajbsfasf
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 küheylan said: 1- Abi neden takip ediyorsun o forumu? 2- Girip trollesek mi ya canım çok sıkılıyor ajbsfasftrolleyemezsin bi tane adam var bütün gün milletin eksik virgülünü, küçük yazdığı ama büyük yazılması gereken baş harfleri falan editliyor düzenliyor falan. neden takip ediyorum? Arada güzel makale yazanlar var hobi hakkında onları okuyorum ya da kim ne yapmış dizaynlara falan bakıyorum fikir olsun diye.
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ahah sen baya baya takiptesin abi. güncelleme ile cevabımı aldım.
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 oha şimdi siteye baktım da bunun başlığı açılmıştı sanki internet bölümüne. hatta viral olmuş falan dendiydi of ne idi o.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 hacklenmedim bu arada Bunlar ayaküstü 3dk lık sohbet konusu Konuşcak birileri yok sıkıldım sadece
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 http://www.akvaryum.com/Forum/ilkokulunda_akvaryum_m_k471588.asp eventlere amma hatun katılıyor, ben de geliyorum.
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 yanılmışım http://www.akvaryum.tc/Forum/dosyalar/89352/26_6_2011_19_51_18_2.jpg
mertadam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Bu forum pek çok forumdan daha az kullanıcı özelliklerine sahip. Ne geçmişe dönük yazdıklarımızı tek tıkla görme imkanımız var, ne beğeni ya da tiksinme(beğeninin zıttı hesabı)butonları var. Bunları eklemek zor da değil aslında, sitenin sahibi ya da sahipleri neden bu tür güzellikler yapmıyorlar şeklinde bir merakım var.
fede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 bence o forumdan biraz feyz almalıyız
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 onlara sor abi bize neden soruyorsun?
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Çünkü o dediklerin bize güzel gelmiyor.Biz sadelikten hoşlanan kafalardayız.
mertadam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 küheylan evet,pati'den bahsediyorum. dartanian,dediklerimin sadelikle ilgisi yok.
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 bu konuyu okuduğuma göre? sadelik değil de nedir peki?
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ahaha ne gerek var like dislike butonlarıa? Eski mesajlarını da 3 tıkla görüyorsun, 2 tık için kırma nedankoyu :(
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 mert al abi tek tık sıkma canını
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 mertadam said: küheylan evet,pati'den bahsediyorum. dartanian,dediklerimin sadelikle ilgisi yok. Geçmişindeki mesajları görebiliyosun.Arama da gayet düzgün çalışıyor.Onun dışında beğeni butonu, +rep point falan gibi şeyleri sevmiyor, gereksiz buluyoruz. Onun yerine bişeyi beğeniyosak yazıyoruz zaten.
mertadam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 iyiyimiş ya,ben bilmiyorum bu senin ulaştığın şekilde ulaşmayı
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 e gerek yok. yarar değil zarar onlar.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 like/dislike olsa bizdeobjektif kullanacak kitle yok zaten sırf gıcıklığına basarız biz hehe
Mal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 bi an balonu görünce o forumdan geldiler sandım sevindim olay var diye. +1, rep felan sembolik gibi merasim gibi yada ne bileyim sahte gibi bişey. ben mesela kimseyle selamlaşmam, oda benzer bişey. böyle merasimsel şeyler bi şüre sonra gereklilik olup anlamını yitiriyor.
Öne çıkan mesajlar