Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 biraz önce çok garip birşey oldu. Ömer Aşık ayağı çizgide uzaklardan şut soktu. Sakince izlediğim linki kapattım ve Youtube'dan Diablo 3 beta videoları izlemeye devam ettim.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 ben ayağa kalkıp ömeeeeeeeaaar yaptım kendi kendime afdsfafda
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Sixers ile Celtic turladi mi?
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 yip, sixers beş para etmez bir takım ama zerre hak etmediler. Lakers dün gece sinir etti beni, bu mu şampiyonluk adayım dedim maçın bitimini beklemeden yattım. Zaten yenilmişler, Denver son maç koyar inşallah ... Kobe'nin eline bakıyorlar yine sadece, Kobe'siz oynadıkları dönemlerde çok iyilerdi ve bu yüzden zaten final şansı tanımaya başladım ama gerçekten, tamamen Kobe'siz oldukları dönemde çok iyiler. Takımda Kobe varken adam benchte bile otururken resmen top atmak için onu arıyorlar. Nasıl bir psikolojik eziklikse gerçekten anlamak çok güç,
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Lakersın pick & roll savunmasındaki yetoluğunu resmen abuse etti herifler.
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=xMbibT7nhEg&sns=em buda fena değilmiş
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 league pass 15 dolara düşmüş kalan maçlar için
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 clippers 4-3 ile geçti memphis'i, hak ettiler. Özellikle OJ Mayo sattı maçı gbi birşey, son periyotta o kadar saçma pozisyonlar harcadı ki Türkiye'de olsa şikeden içeri alırlardı...
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 FUUUU kaan kural yok cnn turk yayınında
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 oha yazılmamış şimdiye kadar :( Derrick Rose gelecek sezonu da kaçırabilirmiş. Doktorlar tahminen 15 ay oynayamayacak demişler :(
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Van Gundy ve Otis Smith kovulmuş Orlando'dan ... Şu takımı severdim, desteklerdim ama zerre saygım kalmadı rezillere, ağlak bebe Howard'a takımın anahtarını verdiler resmen. Stadı da üstüne yapsınlar Kaan Kural'ın dediği gibi de tam olur. Dayaklık şımarık çocukların yaptığını yaptı Howard ve başarılı oldu...
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 gelecek sene howard satip transfer olunca ne eglenceli olacak be
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 LeBron James received the most votes for the NBA's All-Defensive first-team. Serge Ibaka, Chris Paul, Dwight Howard, Tony Allen joined him. Ayrıca Carlos Boozer'a bir oy çıkmış second team için :>
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 DarKRideR said: yip, sixers beş para etmez bir takım ama zerre hak etmediler. Lakers dün gece sinir etti beni, bu mu şampiyonluk adayım dedim maçın bitimini beklemeden yattım. Zaten yenilmişler, Denver son maç koyar inşallah ... Kobe'nin eline bakıyorlar yine sadece, Kobe'siz oynadıkları dönemlerde çok iyilerdi ve bu yüzden zaten final şansı tanımaya başladım ama gerçekten, tamamen Kobe'siz oldukları dönemde çok iyiler. Takımda Kobe varken adam benchte bile otururken resmen top atmak için onu arıyorlar. Nasıl bir psikolojik eziklikse gerçekten anlamak çok güç, Abi istikrarlı oynamıyorlar. Hani neye göre bi iyi bir kötüler bilemem ama bu şekilde zaten haketmiyorlarda. Takımdaki tek istikrarlı oyuncu Kobe 5 yüzüğü var 30000 sayı koymuş kariyeri süper buna rağmen adam her maçı kazanmak için çııyor. Boşanıyor falan etkilemiyor. Lakers'ın bu seonzdan sonra biraz değişiklik yapması gerekiyor artık. Geçen sezn söylediğimizde olur öyle falan dediler. Geçen sezonki playoff komedi ötesiydi.
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Gece Spurs-OKC ne maç oldu ya. Hakemler de alışılmış playoff zırzavatlarının aksine biraz rahat bırakınca oyun hızı mach sayısıyla ölçülebilecek dereceye vardı resmen. Harden-Ginobili karşılaşması da çok iyi ya. http://www.youtube.com/watch?v=UgoOS1FGcmw Abi..... roller, eurostepler, röportajlarındaki laflarına kadar... harden kolejdeki dorm roomunda ginobiliyi izleyerek büyümüş sdfssf.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 harika bir video şu ya, oyun tarzı zaten direk ginobili belli ama böyle hayran olduğunu bilmiyordum.
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 CNN Turk bu gece 04.00 veriyor 2. maçı.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 doymadı yüzüğe pezevenk, bir tane daha istiyor ölmeden ...
Öne çıkan mesajlar