kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 böle şey görmedimm...bugün ders programı deişti...ve son iki ders bedendi.derse bi girdim hoca kravatlara bakıo.benim gömleğin 1düğmesi açık kravatta onun üserinde.herkesin kravat 3. düğmenin üstünde ve hoca beni ve kravatı benim gibi olan 4erkek ve 4 kıs arkadaşı dersten attı.son iki ders yok yasılınca yarım gün yok yazılmış sayıldım.ben mi sucluyum hoca mı??[signature][hline]zevkler ve renkler tartışılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 öğretmen her zmn haklıdır (lol) bunu ögretmediler mi okulda :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 hoca dier kişileri atmıo beni atıo....nese hoca haklı olsun...evdekilere ne diecem??[signature][hline]zevkler ve renkler tartışılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 wala benıde attı arthurla beraber bu hacalar gıcık yaa bunları hepsini asmak lazım dimi :)[signature][hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 evi mi arıyorlar kaçtı hede höde diye?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 eft evi arıolar..devamsızlığı var die..[signature][hline]zevkler ve renkler tartışılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 heralde baska turlu nıye korkcaz[signature][hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 olur bööle şeyler lise ortamı bu sonuçta[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 okul poltikam sayfa 12,paragraf 3 HOCALAR DAİMA HAKLDIR ONLARLA İYİ GEÇİNİ KÖPRÜ-AYI-DAYI 3lüsünü uygulayın[signature][hline]friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Never trust the teachers. (yani diyorum ki - öğretmenlere asla güvenme. )[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... "AzuhauhzhUZHAUhzuHzuAHzAHUzUZAHuaHZuA" diye gülmemin kime zararı var ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 en cok beden dersinden atıldığımıza yanıom..normal ders olsa ohhhhhhh....ne güsel...ama beden dersi.. :)[signature][hline]zevkler ve renkler tartışılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: DoGMeaT, 20 Eylül 2004 15:33 tarihinde demiş ki: okul poltikam sayfa 12,paragraf 3 HOCALAR DAİMA HAKLDIR ONLARLA İYİ GEÇİNİ KÖPRÜ-AYI-DAYI 3lüsünü uygulayın +1[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... "AzuhauhzhUZHAUhzuHzuAHzAHUzUZAHuaHZuA" diye gülmemin kime zararı var ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 hatta ben bi ara bu okul-öğretmen falan işlerinin kitabını yazmayı düşünüodum :P yazdığım birkaç bölümü postlarım bi ara garbage'e[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... "AzuhauhzhUZHAUhzuHzuAHzAHUzUZAHuaHZuA" diye gülmemin kime zararı var ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 biz bi ara bunu spor olarak yapıp istatistik tutuyoduk ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: kRaL_aRtHuR, 20 Eylül 2004 15:30 tarihinde demiş ki: eft evi arıolar..devamsızlığı var die.. geç girdik hocada sinir oldu yok yazdı dersin heh :) çoğu zmn i$e yarar (ki bende yarıyordu)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Arabası Bis felamsa kaldırıma koyun. Biz 7-8 kişi yapmıştık '92 de :) Not: İşe yaramamıştı.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 nie gec kaldın die sorarlarsa. olm bide babam öğretmen. bedenciyi tanıo derse böle böle die..bana gircek....... ulan bide okulun m.tenisi takımındayım.ama çıkcam takımdan........[signature][hline]zevkler ve renkler tartışılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ee bnm annem ögrtmen , dayım müdür yardımcısıydı okudugum okulda du$un =).en azından git dogruyu söyle böyle böyle ,ne olcak ki dövcek mi baban lol?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 öğretmen haklı tabiiki diskoyamı geliyorsun okulamı :) banada söylenir söyleyesim geldi[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 evet en iisi doğruyu söylemek... herkes dikkatli olsun hocalarını sağı solu belli olmuo..[signature][hline]zevkler ve renkler tartışılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: DoGMeaT, 20 Eylül 2004 15:33 tarihinde demiş ki: okul poltikam sayfa 12,paragraf 3 HOCALAR DAİMA HAKLDIR ONLARLA İYİ GEÇİNİ KÖPRÜ-AYI-DAYI 3lüsünü uygulayın Ben buna hiçbizaman katılmadım. Haklıysan hakkını arayacaksın,okuldan atılma pahasınada olsa,disiplinde olsa arayacaksın.Şahsen ben disiplinin vazgeçilmez elemanı :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: kRaL_aRtHuR, 20 Eylül 2004 15:26 tarihinde demiş ki: böle şey görmedimm...bugün ders programı deişti...ve son iki ders bedendi.derse bi girdim hoca kravatlara bakıo.benim gömleğin 1düğmesi açık kravatta onun üserinde.herkesin kravat 3. düğmenin üstünde ve hoca beni ve kravatı benim gibi olan 4erkek ve 4 kıs arkadaşı dersten attı.son iki ders yok yasılınca yarım gün yok yazılmış sayıldım.ben mi sucluyum hoca mı?? okusana olum...benden daha beterleri vardı.hoca beni gördü...[signature][hline]zevkler ve renkler tartışılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Pyr0 ole dusundugun gıbı degıl benıde sımdı attı adamın dersıne ılk defa formayla gırıyoz o da kravatların asagıda olmasına karısıyomus bız ne bılelım ınsan 1 kere uyarır dımı :([signature][hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: kRaL_aRtHuR, 20 Eylül 2004 15:34 tarihinde demiş ki: en cok beden dersinden atıldığımıza yanıom..normal ders olsa ohhhhhhh....ne güsel...ama beden dersi.. :) beden dersinden kravat gevşek diye mi atıldınız ? ne saçmalıktır bu ?[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 heralde sacmalık zaten bu abı yaa[signature][hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar