Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Noir Irk Sisteminni Neren Bulabilirim Arkadaşlar.

Jean

Öne çıkan mesajlar

Irk sistemini ne yapacaksın? Onu söylersen belki yardım edebilirim/edebiliriz ve map.scp niçin lazım?

said:
Larethian, 25 Ağustos 2004 19:12 tarihinde demiş ki:
map.scp yi kendin yapabilirsin isimleri değiştir kendine göre ayarla olur.

Nası yani? Tüm mapler "sosaria" regionlarıyla aynı x,y,z değerlerine sahip? yoksa benmi yanlış okudum?[signature][hline]www.noir.gen.tr
Why can't you stay here awhile
Stay here awhile
Stay with me
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım Noirin haritasını almış(Map0.mul Staidx0.mul ve Statics0.mul) ama regions server bazlı olduğu için orasını hacılayamamış :)[signature][hline]-Krynn Online: International Dragonlance Roleplaying Server.
-Uo Planet: Ultima Online adına programlarınızı , projelerinizi ve sunucularınıza bedava web hosting , email , irc ve email hizmeti veren sistemimiz.
Dalamar?
Sosyal ağlarda paylaş

beyler sanıyorum yazımı ya duzgunce okumadınız yada ben anlatamadım.Neyse uzatmaya gerek yok map.scp yi istememmin nedenini soyleıstım axisten regionları yaparken axisim sorun verıyo gecersız işlem yuruttu. diye he dıyeceksınız bnu nerde kullanacaksın merak etmeyın ben herkes gıbı server acacak degılım kendım cafemde bı pvp olayı yada onun gıbı degısık bısıler yapamaktayım ve bununla ugrasmaktan zevk alıyorum ama bısı sorayım dedım resmen topa tutuldum.Aslında sizde haklısınız bugunlerde kopya server olayı ıce cıgrından cıktı ama benım sadece ıstegım map.scp ıdı ama eger axisiteki bu sorunu duzeltme yontemını soylersenız daha cok sevınecegım yada baska bır program varmı u regıonları belırlemek ıcın yanı tum regıonları oyunda bellı etmek baya bı zaman alır dıye dusunuyorum.Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok anlayan anladı sanıyorum demek ıstedıgımı.Kolay gelsin herkese
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Larethian, 25 Ağustos 2004 19:12 tarihinde demiş ki:
map.scp yi kendin yapabilirsin isimleri değiştir kendine göre ayarla olur.

noirin map.scp si ile sosaria farklı degılmı? bana aynı gorunmedıde.isim degıstırme ıle bıtecek sey degıl yanı ugrasmayı severım ama axis sorunlu ıste baska bı program onerın barı.

[Bu mesaj silent tarafından 25 Ağustos 2004 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
arkadaslar ben de ultima oynuyorum ve artık gordugum kadarı ıle bu rp lıkten cıkmaya ve bır kultur akımı olmaya basladı
nedenmı?
bakıyorum yenı ıtemler (samuray. nınja.vss..)gıbı
ancak suanda turkıyede kopya server bır yana
ınsanlar kendını bayaa gelıstırmeye baslamıs hatta
oturup kendı scp lerını yasanlar vs.. oldugunu goruyorum ama neden bızde bu akıma kapılmaktansa kultur cekısmesınde
kendı kulturumuzun akımlarını ınsanlara sunmuyoruz ..
eskıden kılıcıyla destan yazan atalarımızın.destanı olamsın bu
mesela grand master yerıne beyler beyı sv yerıne bıcak ustası vs
gıbı
yada ne bılıım
gm magry yerıne arif alim ermis gibi
yada
ıtemlerdede degisklik yapılıp da
mesela mage robe yerıne osmanlı cubbesı gıbı
:)) bıraz fazla kactı galıbamm
bu sadece bır fıkır dı tabıı
bu ıste prof olanlar yapabılır gıbı gelıyorda
hemde daha cok ılgı cekemezmı kı
klasik map yerıne anadolu ve kafkaslar gıbı
yanı vsaıre vesaıre .gıbı[signature][hline]

[Bu mesaj napolyon tarafından 18 Eylül 2004 21:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben yazayım da server ısıne daha yenı basladım map nasıl edıtlenır ıtemlerı kendımıze gore nasıl degıstıreces mesela
(osmanlı cubbesı yesıl sarık gıbı:))
ne bılıım formlarda bakıyorum arkadaslar spherenın dılınden konusuyolar ıngılazcamda yokkı anlayayım scp dılını hıc bılmıyom buda bole olunca ıs yıne kopya server olayına donucek
saten benım de soledıgım bır fıkırdı
neden olmasın neden yapılamasın ??
benım yapmam ıcın oturup adam gıbı bu ısı ogrenmem lasım ama
buda uzun surer
osamana kadarda (belkı)ultımanın mıadı dolabılır..
kımbılır??!!![signature][hline]para para para (bu zamanda!!)

[Bu mesaj napolyon tarafından 19 Eylül 2004 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...