Pasta Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 1. on the backs of angels 2. build me up, break me down 3. lost not forgotten 4. this is the life 5. the shaman’s trance 6. outcry 7. far from heaven 8. breaking all illusions 9. beneath the surface şeklinde ilk single çıktı 1 kere dinledim daha hoş melodiler var içinde ama ısınamadım daha. Bi 15 20 kere dinliyim bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Cidden a dramatic turn of events yani. Farklı olmuş. DT'nin ilk albümlerine benziyor gibi ama benzemiyor da. Daha çok dinlemem lazım. Portnoy etkisi olmadığı iyi-kötü fark ediliyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 zaten 15-20 den fazla da dinlenmez dt şarkıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Scenes from a Memory'den olmadıkları sürece, değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 pek isinamadim ben ya begendim gibi de begenmedim gibi de begenmedim tarafi biraz daha agir basiyor sanki dream theater degilde liquid tension experiment istiyorum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ya mangini güzel çalmışsın da en kötü şarkılarındaki petrucci/portnoy uyumu bile şundan iyidir çok yapmacık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 492 more comments since you started viewing. Show them.Update automatically oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 said: What do you Think Mike Portnoy??? we know you're wataching! chivasoft 11 minutes ago 25 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 olmamis sanki digerleriyle birlikte daha cok dinlemek lazim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 şarkı rastgele bi grubun olsa oturur indirirdim diskografisini ama yok ya. eksik lan bişey bu şarkıda davulların sesi kısık diye mi genel olarak davul partisyonları sıkıcı diye mi rudess gruptan ayrı at koşturmuş diye mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 İkinci dinleyişte hoş detaylar fark ettim. Güzel şarkı. Yine alırım ben albümü. Symphony X gibi olmuş. Başları Moore dönemlerini hatırlattı. Hafif elektronik esintimsi tonlar hoş bir hava katmış ama. Eski bir grup vardır, Eniac Requiem diye, onları anımsattı bir de. Sonlarda giren piyano bölümünden sonra daha bir güzel oluyor şarkı. Ama LaBrie 'in sesi olmasaydı asla bu DT demezdim, o var bir de. Ama grubun karakterini değiştirmesi iyi bir şeydir. (Case study: BG) Yine de beste olarak Train of Thought'tan beri en iyi işlerinden biri olabilir. The Roadrunner'dan iyi bir DT albümü geliyor sanırım sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Z4_5svB7Jpk&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 rudess YİNE HERYERDE BEN OLCAM demiş labrie çok bayık artık davullar dikkatimi çekmedi ki dt için kötü bir şey şarkı da çok sıkıcı eski blibliviipviip günlerini özlüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 bu ne ya albüm gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Dinledim iki kere. Portnoy tonlarını aradım önce ama sonra olmuş bu dedim. Güzel albüm, DT'deki tek müzisyen Portnoy değil zaten. Öyle Home gibi, Endless Sacrifice gibi şarkılar yok ama Train of Thought'dan bu yana en iyi albümleri. Tabii o üç olbümün en kötü üç albüm olduğunu düşünürsek bu da en kötü dördüncü albüm olur. DT olduğunu unutup yeni grubun ilk albümü gibi dinlersek burada konu açıp size yeni bir grup çıktı, süper diye methiler dökerdim, o ayrı. Dinlenir yani, ama Scenes from a Memory gibi 10 yıl sonra hala ilk günkü hazzını veren bir albüm değil, bir yıl sonra dinlerim yine ama suffleda denk gelirsem ya da dinleyecek bir şey bulamıyorken gözüme çarparsa. Açıp dinleyeyim demem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Breaking All Illusions süper şarkı bu arada. Albümden yıllar sonra arayıp dinleyeceğim br şatkı varsa budur. Dİnledikçe çıkıyor cevherler. Başka bir şarkı hala kulağıma batmadı ama. http://www.youtube.com/watch?v=UhQKol7PFzA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 fena değil albüm ama ilk kez bi dt albümünde şarkıların bazıları hiç ilgimi çekmedi. önceki 3 albümde bile, öncellerine kıyaslamadan, grubun dt olduğunu düşünmeden dinlediğimde, şarkılarda beğendiğim bi yan bulurdum ama örneğin Outcry 11 dakikalık şarkı, belki yeteri kadar keşfedemedim ama tekrar dinliyeyim bakıyım bile diyemiyorum. breaking all illusions ve bridges in the sky güzel şarkılar, lost not forgotten fena değil, this is the life'da iyi ama bişey eksik. Ozellikle bridges in the skyda portnoy'un olduğu bi nakaratın ve sarkı sonunun hayalini kurmuyorum değil şarkıyı her dinlediğimde. portnoy varken belki yaratılamazdı bu albüm ya da en azından bazı şarkılar, ama yinede adamın eksikliği net hissediliyor. bakalım biraz daha dinleyelim yinede, 6doit ve öncesindekiler gibi albümler artık gelmez, esinlendikleri müzikler değişti, grup içindeki baskınlıklar değişti vs. ama dt sonuçta, belki şaşırtırlar felan kısmet artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 breaking all the illusions baya güzelmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 albüm baya iyi. vokaller şaşırtıcı temiz olmuş. kulak tırmalamıyo. damar tonlar damar yine. en çok onları sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar