saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 pcguru said: haha sen KO oynadın herhalde neyse fazla söze gerek yok öyle yaracak kelimelerede gerek yok belli işte oyuncu kitleniz :) red guard size sözünü oyunda söyler senin gibilere son sozum su olacak gelip bana diyeceksin ki aga 3-5 para plz ama alacagin cevap karanlikta sith gormus jediler gibi olacak guzel bir atasozude olur ama gucune gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 neyse artık kapışmanın devamı ss'lerle olur.. :) şöyle cesetlerin üstünde tepinirken filan nihohoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Warghammer said: pcguru said: haha sen KO oynadın herhalde neyse fazla söze gerek yok öyle yaracak kelimelerede gerek yok belli işte oyuncu kitleniz :) red guard size sözünü oyunda söyler oyunda söyler deyip 2 saattir burda konusuyorsun belli sözünü sadece klavye basında söyleyebildiğin.. Olayı o kadar hırsla algılıyorsun ki hemen oyuncu kitlesine getiriyorsun lafı.Desene oyunda kesilince charı da silersin sen B)- Güzel de pcguru Red Guard üyesi değil zaten... Sadece Red Guard'ı bilenlerden o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 önceki mesajlarımı okursan ben red guard olmadığımı söyledim ama onlardaki potansiyeli çok iyi biliyorum :) klavye delikanlısı değilim ayrıca her yol allahına kadar gider bunu iyi bil.. konuyu saptırma o yüzden. oyunda görürsünüz dedim sizin kafanıza, kafanıza çaktıklarında :D bakıyorumda hemen gazladınız nihohaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ac olayım gidicem sith tarafında adam keserek lvl alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 pcguru said: önceki mesajlarımı okursan ben red guard olmadığımı söyledim ama onlardaki potansiyeli çok iyi biliyorum :) klavye delikanlısı değilim ayrıca her yol allahına kadar gider bunu iyi bil.. konuyu saptırma o yüzden. oyunda görürsünüz dedim sizin kafanıza, kafanıza çaktıklarında :D bakıyorumda hemen gazladınız nihohaha Bundan ala klavye delikanlılıgı olmaz zaten o yüzden benden sana cevap bu kadar.red guard hayranlıgınla sana bol sans.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?95,6038564 burdan devam atışmalarınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 red guard tarzı bir cevap vereyim o zaman size. -gülümsüyorlar- :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 şunu diyim bu server çok olaylı olur..olaysız da çekilmez zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 bende size devils pact tarzı bir cevap vereyim: gidin yoksa ebeveynlerinize söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 cok fazla düsman var ben kacar baska servera lol.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Sardi sizde gelsenize servera yaff... Sensiz pati atışmaları olmaz yaff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Kesinlikle Sardi çok keyifli olurdu bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Burası da cok keyifli olacak yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Sardi gel lo kaçma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Warghammer said: Burası da cok keyifli olacak yaw.. Olacak tabii :) dadından yinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Mina said: Sardi sizde gelsenize servera yaff... Sensiz pati atışmaları olmaz yaff.. nası? ben zaten devils pactteyim de cok düsman oldu karsıda kacim diyorum olmadı:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Ohh ohh çok sevindim sardicim.Cesedinde halay çekicem tey tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 They don't know the power of the darkside.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 -ehlelelelelelele uzaktan bi zılgıt sesi duyulur... ve trathias görünür ve halaya katılır teyteytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 neyse gidip mal gibi sardius nickini almimde hedef olmim hemen:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Olmaz olm Sardius ii ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genco Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Reyna said: Olmaz olm Sardius ii ... Birak adam 2 gün nefes alsin biz nickini öğrenene kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Değiştirme nickini öyle kalleş hilelere başvurma bırak tadını çıkaralım, sende zevk almaya bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 hehe ne degiştiricem la! sardius tabikide ve de kellll olacak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar