pcguru Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 haaa tamam şaşırdım bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genco Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 RG - Come to daddy DP - Houston, We've Got a Problem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 elalemin şeyi ile değil kendimiz geliyoruz gerdeğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 haha red guard kafanıza kafanıza çakar gram endişeniz olmasın :D:D:D he ben red guardmıyım hayır değilim ama sonuç baştan belli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Offff server ismi lore a da gitti..çok güzel çoooook.. kesecek adamda var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 yediririm bu lafını sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 red guard warhammerda bizi çok fena dövmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Güzel olacak bu server kan gövdeyi götürecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 RRa said: yediririm bu lafını sana ahah yedirmezsen kedi olayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 OooOOoooOOoooOOo '' Buna alışın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Gülümsüyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Desene Red Guard kosturmaktan lvl kasmak zor olacak :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 RRa gaza geldin PM ile mi cevap veriyorsun :D nihohaha onlar size yedirmezse ben kabulüm sen hepsinin yerine bana PM de dediğin gibi mum yedir ben hepsi için yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Doğru kesicez gidicekseniz bidaha geliceksiniz bidaha kesicez bidaha gidicekseniz bütün oyun koştur dur :) Yazık gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 pm geliyor ya quote yapınca neyse arkadaşlar biz laf değil icraat gösteririz. sevindim güzel bir serverımız var. videonuzu koyarım buraya o zaman yorumlarsınız bolca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 abi ne guzel ya daha oyun başlamadan biz sizi kesicez siz bizi kesiceksiniz muhabbeti başladı hele release olsun neler dönücek valla ellerim kaşınıyo valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Annastık bol bol görüsecez de ne derler bilirsin Aynası istir kisinin lafa bakılmaz diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 1 videona 4 video koymazlarsa sen beni yine MUM et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?95,6038564 kozlarınızı burdan paylaşmaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genco Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 trathias said: abi ne guzel ya daha oyun başlamadan biz sizi kesicez siz bizi kesiceksiniz muhabbeti başladı hele release olsun neler dönücek valla ellerim kaşınıyo valla :P Frag gelecek frag :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 RRa said: pm geliyor ya quote yapınca neyse arkadaşlar biz laf değil icraat gösteririz. sevindim güzel bir serverımız var. videonuzu koyarım buraya o zaman yorumlarsınız bolca merak etme mert bu mesaji rahatsiz olupta uykudan uyanip noldu acaba diye forumu kontrol ettigimde gordum gerekirse sandboxlardan fazla yarariz .yaracak adam cok galiba bazilari gitsin ko oynasin yahu ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 haha sen KO oynadın herhalde neyse fazla söze gerek yok öyle yaracak kelimelerede gerek yok belli işte oyuncu kitleniz :) red guard size sözünü oyunda söyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 pcguru said: haha sen KO oynadın herhalde neyse fazla söze gerek yok öyle yaracak kelimelerede gerek yok belli işte oyuncu kitleniz :) red guard size sözünü oyunda söyler oyunda söyler deyip 2 saattir burda konusuyorsun belli sözünü sadece klavye basında söyleyebildiğin.. Olayı o kadar hırsla algılıyorsun ki hemen oyuncu kitlesine getiriyorsun lafı.Desene oyunda kesilince charı da silersin sen B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 pcguru said: haha sen KO oynadın herhalde neyse fazla söze gerek yok öyle yaracak kelimelerede gerek yok belli işte oyuncu kitleniz :) red guard size sözünü oyunda söyler Ne red guardmış yav,her mesajında belirttiğine göre var bir keramet sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Heads will roll ! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar