Mirage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ya siz aslansınız. bana da 1400 euro civarına amd işlemcili, 19" tam düz monitörlü, power supply'yı ve parça uyumlarında sorun olmayacak süper bi makine çıkarsanız nası mutlu olurdum.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Valeron, 02 Eylül 2004 16:18 tarihinde demiş ki: ben 9600xt'den inanilmaz memnunum o.c denemedim hic ama inanilmaz hoş bişey performansi cok sağlam . ama şunuda soyleyeyim boardlada buyuk ilgisi var diye duşunuyorum board cok sağlam bi board cunku ve ne olursa olsun boarddan kacinmamanizi oneririm . bakma board s.ktri b.ktan bişey gibi gozukur ama board gercekten onemli .. bende de aynı kart var ve çok kararsız kaldım alırken ne bu yaa powercolor falan diye; ama sonra performansı baya hoşuma gitti ..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 kaç bin harcadın buna parayla laa ohaaa:)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar