White Wolf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Merhaba Arkadaşlar bu oyunu ps3 te oynayanlar varmı? Varsa acc isimlerinizi yazın , hep beraber oynıyalım :=) Nick: Arthurius1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Steam ile almadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yok diğer topic'de msg attım ama steam oyuncularının topici olduğunu sonra anladım, aslında steam'dede alabilirim, birşey sorucam ps3 multipayer özellikle 1vs1 ler'de 7 24 kapışıcak birini buluyorsun steam de yoğun mu bu kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 buluyorsun. daha yoğundur bence. steam stats'a göre şuanda oynayan 2,026 kişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Anladım saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar