Gluposti Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Hala gülüyorum :) http://rawr.eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=10022795 Şu kill bayağı ünlü oldu,killden ziyade elemanın Monocle'ına taktılar. 3-4 kişi jita localden scammerları falan trolluyoruz,bi ara bu eleman geldi local'e.Tabi biz buna yüklenmeye başladık.Millet kill'i atıyor yine monocle ile dalga geçiliyor falan. Eleman dedi ki '' Gençler bende ISK ''ÇOK'' gibi,ben bunu isk ile aldım. '' ISK = PLEX = Cash '' eşitliğini kurdum hemen local'e. Eleman bio'ma bakın fools yazdı. İşte biosunda 2005'ten beri Super Capitaller , Capitaller vs sattığını yazıyor. Bende local'e '' Cool story bro - Can u pls buy me a monocle. '' yazdım,30 sn sonra bi trade geldi eleman trade ile verdi monocle'ı :D Sonra ben çıkıyorum dedi. 2 dakka sonra şu mesajı attı ; '' Monicle From: Loney Sent: 2011.06.29 10:48 To: Jan Poepje, Loney, Hope you enjoy it, You can do as you like sell it, wear it, destroy it... just make sure you have fun doing it. Cya, Loney CyberDyne R-D Capital Ship Sales '' --------------------------------------------------------------- Re: Monicle From: Jan Poepje Sent: 2011.06.29 10:50 To: Loney, I think i am not gonna wear it. But thanks for free bills anyway. Jita Scam için uğraşmaya gerek yok, zenginleri az trolleyin onlar size milyarı anında veriyor :D hahahaha Selling Monocle 1.6B :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ahulen bana denk gelmez bölesi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 var mı bildiğiniz zengin, trolleyelim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 valla ayarı yemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 adam zengin ayarı vermiş ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 CyberDyne baya baya zengin ve eski capital endustriyel corp, eheh..monocle toptan alir istese pek koymaz, ozetle pek trollenecek adam degiller..zengin ayari olmus biraz :) ama guzel killmail olmus yarasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 adam fazla ciddi, zengin ayarı my ass, sabaha kadar bumplarım gerekirse. eheh zenginleri sinirlendirince hakkaten saçma işler yapabiliolar bi cerberus concordlatmıştı kendini bi keresinde eheh o zamanlar tabi 1bil paraydı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 kac b su an monocle lar? adam dilenci muamelesi yapmis yanliz. adamın tanımadıgı tıpe cop dıye verdıgı ıtem ıcın topıc acıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Adamın zenginliğini bilemem,ama yaptığı bence mallık,o kendince ne düşündü bilmem.Ayrıca monocle'ı verip ben şuna monocle' verdim tarzı da takılmadı.Kısacası '' Seni paramla ezdim '' triplerine giriyorsa adam sadece kendini tatmin etmiştir :) Fiyatlara gelince Sell orderları 1.6B civarı buy order'ları 1B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Cool story bro - Can u pls buy me a monocle? (Bakalim sende ise yarayacak mi :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Neyse mal varlığımı sildim :D Senden başka gören olmadı,trolleyen olmaz herhalde alksjdhlaks Dipnot; Tanıdıklara daha ucuza satabilirim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Benim ki zaten uyarı atışıydı bir nevi :D O diilde imzalarımız alt alta uyumlu olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 whos pos guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 We are all pos guys. But one of us is the best pos guy ever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 O kendini biliyor :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar