Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ASP.NET membership provider sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eveetttt,yepyeni bir konu ile karşınızdayım. :D

Benim kendi oluşturduğum ufak tefek bir database im vardı,Ben login yada register işlemlerini amelece yaptığımı farkettim ve asp.net in sağladığı login yada register ayarlarını querysiz kullanmak istediğim için membership olaylarına girmek istedim.Aradım taradım,ne dedilerse yaptım,dedikleri herşey oldu,tek olmayan şey,ben bu provider ı hallettiğimde bana yeni bir database oluşturuyor. Console dan aspnet_regsql yaptığım zaman çıkan ekranda kendi database imi seçmeme rağmen,inatla o database i hiç ellemeyip,altına aynı isimde kendi database i ekliyor,yani resmen adı aynı olan ama 0 olan bir database ekliyor.yokmudur bunun bir yolu,elimdeki tabloları provide edip kullanabilmemi sağlayacak.
Mesaj tarihi:
Bir başka sorum daha var,şimdi ben baktım benim database imi görmüyor o zaman bende yeni bir bağlantı sağlarım dedim,yeni bir database oluşturdum,kendi tablolarını attı,bende bu tablolara kendi tablolarımı ekledim elle.O kendi eklediği 11 tane tablonun içinde benim tablolarımda var artık,ben bir login yada register kontrol kullanıcağım zaman bu username yada password fieldlarının kontrol edileceği tabloyu nasıl değiştirebilirim
  • Yeni Oluştur...